- Πόντοι
- 1,038
Στα vintage ντουζένια τους, με καλό ήχο και εικόνα. Enjoy!
Fabulous Thunderbirds Live 1980 (360p) reworked
Fabulous Thunderbirds Live 1980 (360p) reworked
...και που είναι και καλύτερος κιθαρίστας.gvour είπε:Αν μου επιτρεπει ο ΕΖ-τι να μου επιτρεψει δηλ,το καμα ηδη ;D-να προσθεσω στο ιδιο νημα μερικα clips απο την περιοδο με Robillard και Kid Bangham που επισης μ αρεσει πολυ...
Μ αρεσει παρα πολυ ο J.Vaughan,οτι παιζει εχει ουσια.Nestoras είπε:...και που είναι και καλύτερος κιθαρίστας.![]()
Να κάτι που μοιραζόμαστε 100%audiokostas είπε:Όποιος ακούσει και τα δύο live τους (ειδικά το Full House) και δεν κουνηθεί, ΔΕΝ μιλάμε για το ίδιο πράγμα.
Δίσκοι που έλιωσα με έλιωσαν και με σημάδεψαν.
Φτού κακά :-X να λες τέτοια πράγματα ;D, σοφός άνθρωπος, μουσικόφιλος, έμπειρος και καλός κιθαρίστας...και που είναι και καλύτερος κιθαρίστας.![]()
1)ez είπε:1) Το Full House, ομού μετά του Stupidity, για μένα αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους του τι εστί RnR συναυλία απο "λευκή" μπάντα...στα πικάπ!!!
2) Φτού κακά :-X να λες τέτοια πράγματα ;D, σοφός άνθρωπος, μουσικόφιλος, έμπειρος και καλός κιθαρίστας!!
1)Nestoras είπε:1)
2)Eπίσης, μόνο που στη δισκοθήκη μου τη περίοπτη θέση που έχουν δίσκοι σαν τον παρακάτω, δεν έχουν καταφέρει να μπουν δίσκοι με τον "παραπάνω".
![]()
Πάντα χαρά μου να κουβεντιάζω μαζί σου.ez είπε:Α ρε φίλε, τον είχα "λειώσει" αυτόν...υπέροχη δουλειά. Πολύ θάθελα κάποια στιγμή να τα κουβεντιάσουμε αυτά εκ του σύνεγγυς...ξέρεις, οι "πάνω" δίσκοι, οι "πιό κάτω" ;D, εβδόμες-ενάτεςand all points between...