- Πόντοι
- 1,038
Στα vintage ντουζένια τους, με καλό ήχο και εικόνα. Enjoy!
Fabulous Thunderbirds Live 1980 (360p) reworked
Fabulous Thunderbirds Live 1980 (360p) reworked
...και που είναι και καλύτερος κιθαρίστας.gvour είπε:Αν μου επιτρεπει ο ΕΖ-τι να μου επιτρεψει δηλ,το καμα ηδη ;D-να προσθεσω στο ιδιο νημα μερικα clips απο την περιοδο με Robillard και Kid Bangham που επισης μ αρεσει πολυ...
Μ αρεσει παρα πολυ ο J.Vaughan,οτι παιζει εχει ουσια.Nestoras είπε:...και που είναι και καλύτερος κιθαρίστας.
Να κάτι που μοιραζόμαστε 100% -και πολύ χαίρομαι γι'αυτό! Σημαδεμένος κι εγώ...audiokostas είπε:Όποιος ακούσει και τα δύο live τους (ειδικά το Full House) και δεν κουνηθεί, ΔΕΝ μιλάμε για το ίδιο πράγμα.
Δίσκοι που έλιωσα με έλιωσαν και με σημάδεψαν.
Φτού κακά :-X να λες τέτοια πράγματα ;D, σοφός άνθρωπος, μουσικόφιλος, έμπειρος και καλός κιθαρίστας !!...και που είναι και καλύτερος κιθαρίστας.
1)ez είπε:1) Το Full House, ομού μετά του Stupidity, για μένα αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους του τι εστί RnR συναυλία απο "λευκή" μπάντα...στα πικάπ!!!
2) Φτού κακά :-X να λες τέτοια πράγματα ;D, σοφός άνθρωπος, μουσικόφιλος, έμπειρος και καλός κιθαρίστας !!
1)Nestoras είπε:1)
2) Eπίσης, μόνο που στη δισκοθήκη μου τη περίοπτη θέση που έχουν δίσκοι σαν τον παρακάτω, δεν έχουν καταφέρει να μπουν δίσκοι με τον "παραπάνω".
Πάντα χαρά μου να κουβεντιάζω μαζί σου.ez είπε:Α ρε φίλε, τον είχα "λειώσει" αυτόν...υπέροχη δουλειά. Πολύ θάθελα κάποια στιγμή να τα κουβεντιάσουμε αυτά εκ του σύνεγγυς...ξέρεις, οι "πάνω" δίσκοι, οι "πιό κάτω" ;D, εβδόμες-ενάτες and all points between...