EZDrummer 3 pre-order offer

mpamps

Δυνατό μέλος
Πόντοι
938
Στις 3 Μαΐου γίνεται διαθέσιμο το EZDrummer 3.

Τα νέα χαρακτηριστικά που περιγράφονται στο site της Toontrack φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα.

Πέρα από κάποια audio samples κι ένα προγραμματισμένο Live Walkthrough για την Παρασκευή δεν έχει δώσει κάτι άλλο

Το θέμα είναι ότι τρέχει ένα pre-order offer με 20% έκπτωση στην τιμή του upgrade για τους κατόχους του EZDrummer 2.

Είμαι κατά 90% σίγουρος ότι θα τα δώσω, απλά είπα να ρωτήσω αν το έχει δει κι έχει ψηθεί και κάποιος άλλος να μας πει τη γνώμη του.

δηλαδή να καταλάβω, εμείς που το έχουμε αντί 89 θα δώσουμε 72?

εμένα μου φαίνονται ψιλοτσίπηδες?

Στα ίδια λεφτά βγαίνει πάνω -κάτω...... πάρτε το και θα με θυμηθείτε....άλλη φάση να γράφεις τύμπανα και να τα κοπάνας και άλλη με το mouse ή το midi keyboard ..

https://www.thomann.de/gr/millenium_hd_50_e_drum_set_b_stock.htm

Στα ίδια λεφτά βγαίνει πάνω -κάτω...... πάρτε το και θα με θυμηθείτε....άλλη φάση να γράφεις τύμπανα και να τα κοπάνας και άλλη με το mouse ή το midi keyboard ..

https://www.thomann.de/gr/millenium_hd_50_e_drum_set_b_stock.htm
Για κάποιον σαν κι εμένα που δεν ξέρει να παίζει δε φαίνεται ιδαιτερα χρήσιμο. 

Από την άλλη ένα software που θα το ταισεις μια μουσικη ιδέα και θα σου προτείνει ένα groove και με κουμπάκια για περαιτέρω customizations είναι ο,τι πρέπει. 

Για κάποιον σαν κι εμένα που δεν ξέρει να παίζει δε φαίνεται ιδαιτερα χρήσιμο. 
Σιγα σιγά.....δεν θα γίνουμε weckl overnight ? ..... λέω γω τώρα.....

Σιγα σιγά.....δεν θα γίνουμε weckl overnight ? ..... λέω γω τώρα.....
Πολύ θα μου άρεσε να αρχίσω να μάθω να τα κοπανάω, αλλά δεν το βλέπω στα άμεσα σχέδια μου. Δε φτάνουν οι 24 ώρες της ημέρας ?.

Εν τω μεταξύ, αν για κάθε όργανο που είναι να βάλω σε ένα κομμάτι, πρέπει να το παίζω κιόλας, βλέπω να ολοκληρώνω κομμάτι σε 2 ζωές.

Όντας στην ίδια βάρκα με τον @mpamps θα πω ότι ετοιμαζόμουν να πάρω το Superior Drummer 3, για ορισμένα features που δεν είχε το EzDrummer2. Αυτά είναι το Tap2Find, ο Onboard Grid Editor και το The Bandmate. Μόνο και μόνο για το Tap2Find θα τα έδινα τα λεφτά για το EzDrummer3, τώρα είναι no brainer. 

Παρ'όλα αυτά να πω ότι εδώ και 2 χρόνια χρησιμοποιώ αποκλειστικά GetGoodDrums ως προς το ηχητικό κομμάτι. Συνήθως με έτοιμα δικά του grooves, αλλά έχω κάνει import και όλα τα grooves που είχα μαζέψει τόσα χρόνια από την Toontrack. Προσπαθώ τώρα τελευταία να μάθω να κάνω μόνος μου το drum programming, αλλά είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως.

Για άτομα σαν κι εμένα, θα έλεγα ότι τα τελευταία προϊόντα της Toontrack είναι πραγματικά idiot proof.

Το live walkthrough εδώ:

Παραπάνω λεπτομέρειες για features εδώ:

https://www.toontrack.com/product/ezdrummer-3/

Εγώ ψήθηκα και το χτύπησα.

Συγκριτικά με άλλες λύσεις είναι ότι πιο έτοιμο για τελικό αποτέλεσμα σε τύμπανα, απο πλευράς ήχου.

από που τσιμπήσατε παίδες?

θυμάμαι τελευταία είχα προτιμήσει να πάρω κάτι από us γιατί ήταν φτηνότερα από Θωμά και στο check out μου πρόσθεσε τελωνεία

από που τσιμπήσατε παίδες?

θυμάμαι τελευταία είχα προτιμήσει να πάρω κάτι από us γιατί ήταν φτηνότερα από Θωμά και στο check out μου πρόσθεσε τελωνεία
Από το site της Toontrack, όσο λέει ότι κάνει το upgrade: 72 Euros.

Δε χρέωσε κάτι extra.

δεν έχω επαγγελματική δραστηριότητα εδώ και 4-5 χρόνια
Αν έχεις κάνει διακοπή εργασιών τότε θα μπορούσε να είναι αυτός ο λόγος.

Αρα αφού δεν είσαι στο Vies δεν δικαιούσαι απαλλαγή φόρου και τον αποδίδεις εκεί. Και πάλι 72 ευρω θα πληρώσεις όμως.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back