EZ Drummer vs Groove Agent και πληροφορίες σχετικα

ScullShot είπε:
επειδή είμαι και λίγο άσχετος απ'αυτά τι εννοείς? Να βάλω δλδ το κάθε sample στο ρυθμό που έχω φτιάξει? και πως θα γίνει αυτό? θα φτιάξω έναν ρυθμό στο guitar pro πχ όπως κάνω συνήθως και μετά θα βάλω απο πάνω αυτα τα samples?  ::)
Φτιάχνεις το ρυθμό και τον εξάγεις σε μιντι έτσι; Ωραία. Έπειτα ανοίγεις 1 σαμπλερ και από αυτές τις βιβλιοθήκες βάζεις κάθε sample, το οποίο είναι 1 ήχος (μπότα, ταμπούρο, Hihat, κεραυνοί, βροντές, ότι βρεις) πάνω στην αντίστοιχη νότα που ταιριάζει σε κάθε ήχο. Έπειτα το αφήνεις και με τα εφέ που έχουν τα καλά sampler φτιάχνεις τους ηχους σου. Έπειτα το σώζεις ως κάποιο σετ και αυτό ήταν.

Το όλο που γλυτώνεις είναι η εξοικονόμηση κάποιας cpu, αφού ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο και τα εξειδικευμένα προγράμματα για drums με παρόμοιο τρόπο τα δουλεύεις δίχως να ξεζουμίζεις τις δυνατότητές τους, οπότε τσάμπα τρώνε ισχύ!

Φίλε blendr3R μαζί σου στα τσαμπέ. Αν κιόλας σκεφτώ και τα διάφορα κορυφαία τέτοια που κυκλοφορούν, τότε είμαι μπαμ, μια χαρά καβατζωμένος!

πάντως είναι καλύτερα να κάνεις την δουλειά σου με τσαμπέ...γενικά..γιατί στην τελική ,απότι κατάλαβα ,αυτός που προγραματίζει το φρι σκέφτεται περισσότερο την CPU και την RAM σου και γενικά τι θες σαν "συνθέτης" αποτι η εταιρία..αλλα δεν έχει κάτι ακσιολογο για ντραμς δυστηχώς...εγω πάντως την εχω καταβρεί με τα φρί DSK και μετα φρι του yohng.com.....πολύ ποιοτητα για φρι..
  http://www.bluenoise.no/mydrumsetrocks.html ....για κοιτα κι αυτο (αν και δεν ειναι και "παναλαφρο")...

ScullShot είπε:
Άκουσα τα clips πολύ ωραίος ήχος το κατεβάζω τώρα....Είναι free ετσι?
ενταξει παιδια , μην περιμενετε οτι με το που θα το βαλετε θα ακουστει σαν το πρωτο clip στο site...ο τυπος απ' οτι καταλαβα εκτος του οτι ειναι drummer ειναι και ηχοληπτης και την εχει παιδεψει πολυ τη δουλεια στα clips.......να μια δικη μου test ηχογραφηση με σχετικα λιγο παιδεμα (eq, compression , reverb):  http://www.box.net/shared/l1svogrkk8  ....not bad for free...

καλούτσικος ο ήχος αλλά δεν μου παίζει όταν βάζω sto midi out του cubase το πρόγραμμα κάνω τπτ λάθος?

Oι νότε αρχίζουν από C5 όχι από C3.Δηλαδή είναι 2 οκτάβες πάνω από το general midi mapping!Μήπως φταίει αυτό;

Κι αυτό είναι ένα μικρό clip στο οποίο δεν πείραξα σχεδόν τίποτα από τις ρυθμίσεις του plug-in,μόνο λίγο reverb βάλαμε

amorphosynth είπε:
Oι νότε αρχίζουν από C5 όχι από C3.Δηλαδή είναι 2 οκτάβες πάνω από το general midi mapping!Μήπως φταίει αυτό;
Ναι έχεις δικιο αυτό φταίει και έχω πρόβλημα σε όλα τα vst για drums που έχω δοκιμάσει (εκτός του groove agent)

πώς τα γραψατε εσεις τα clips αυτά? me midi keyboard? εγώ δεν έχω δυστηχώς και παιδεύομαι με το guitar pro  :-\

Μου κανει εντύπωση που δεν αναφέρεται καθόλου το jamstix2.

http://www.rayzoon.com/

To χειρότερο ίσως interface που έχει φτιαχτεί ΠΟΤΕ, αλλά ρεαλιστικό, με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία από αυτά που αναφέρετε. Θα σας σπασει τα αρ@# αλλα πιστέυω ότι αξίζει τον κόπο. Πιστεύω ότι στα drums μετρά περισσότερο να πείθει το style παρά το πόσο καλοί ή κακοί είναι η ήχοι (οι ήχοι των Stomp είναι καλοί ή κακοί?).

Αααα ξέχασα, αγοράζοντας το jamstix2 (επειδή καλό είναι να βοηθάμε που και που κάτι παλικάρια που το κάνουν σχεδον για την ψυχούλα της μανας τους), παίρνεις και κουπόνι εκπτωτικό για το truepianos

http://www.truepianos.com/

που ίσως να είναι το καλύτερο και φθηνότερο piano πιανο που έχετε ακούσει.

Σας αγαπώ.

ScullShot είπε:
Ναι έχεις δικιο αυτό φταίει και έχω πρόβλημα σε όλα τα vst για drums που έχω δοκιμάσει (εκτός του groove agent)

πώς τα γραψατε εσεις τα clips αυτά? me midi keyboard? εγώ δεν έχω δυστηχώς και παιδεύομαι με το guitar pro  :-\
:) όχι φυσικά!

με ποντικάκι εγώ τα έγραψα,αλλά κι ένα midi pattern άμα χρησιμοποιήσεις σαν βάση και του κάνεις transpose 2 οκτάβες πάνω είναι μια καλή αρχή!

ανατρίχιασα που ανέφερες το jamstix...

δεν το μπορώ.. καθόλου!  :-[

να προτείνω κάτι..?

σκέφτομαι εδώ και καιρό να κάνω ενα open source ελληνικό vsti drumset..σε στύλ BFD/DFH superior (για το ίντερφέις μιλάω)..

Έχω βρει κάποιες βιβλιοθήκες για C++ και Delphι που κάνεις vst..έχω ντραμς και μικρόφωνα για να φτιάκσω σαμπλς οπότε..άμα πσήνεται κανείς ας μου στείλει μέιλ :) α! και είμαι γραφίστας οπότε τα γραφικά θα τα σπάνε.. :)

όσο τρελό κιαν ακούγεται θαχει φάση :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε συ τι λες τώρα; Το ρωτάς; Αν ήξερα από προγραμματισμό θα σε βοηθούσα! Ξεκίνα πάντως και σίγουρα έχεις 1 υποψήφιο αγοραστή!

Χαχαχα αγοραστή?

προς θεού μαν..δεν είναι για τα λεφτά..ειναι για τις άπειρες ώρες που πσάχνει στο ίντερνετ ο καθένας μας και τελικά δεν βρήσκει τπτ καλό..αυτό σημαίνει FREE..όπως τα λίνουξ ένα πράγμα..

λέω να οργανώσω ένα μικρό κομιούνιτι με όποιον ενδιαφέρεται να βοηθήσει (σε οποιοδήποτε τομέα..προγραμματιστικό,μπετατεστικό,σεξουαλικό κτλ  :P χαχαχα)

Θα ανοίκσω ένα thread αυριο μεθάυριο για περισσότερες πληροφορίες..(αφού τελιώσω με την έρευνα :Ρ )

πις! :Ρ

Ωχ αμάν! Κορυφή! Άντε να δούμε τι θα γίνει! Ας καταπιαστούν κι άλλοι από δω μέσα αν γουστάρουν!

Καλή ιδέα θα έχει φάση πιστεύω δυστυχώς οι γνώσεις μου σε C/C++ είναι πολύ περιορισμένες και δεν θα μπορούσα να βοηθήσω σε κάτι τέτοιο αλλά για μπέτα τέστερ θα ήμουν καλός πιστεύω  ;D

Γιατί δεν σκέφτεστε να κάνετε καποιο Vsti που να μην υπάρχει? πχ μπουζούκι η τπτ τέτοιο  :P μια φορά είχα βρεί ένα vsti για ταμπουρά και σάζι που το έιχε φτιάξει ένας τούρκος και ήταν αρκετά καλό

Θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω αλλά βλέπεις είμαι και εγώ γραφίστας (για τον ίδιο λόγο μου τη σπάει και μένα το jmstx) οπότε δεν ξέρω αν θα με χρειάζεσαι :)

Είχαμε προτείνει με ενα φίλο στους jamstix να βοηθήσουμε για τα γραφικά αλλά για κάποιο λόγο δεν παίχτηκε. Παντως αν φτιάξεις κάτι κάντο skinable για να το περιλάβει ο καθένας με την τρέλα του.

Σου διαθέτω όμως αν χρειάζονται (...αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα σου λείπουν) ένα Rode K2, ένα octava ΜΚ012 για το ξύπνημα της κόκκινης αρκούδας, ένα Marantz PMD660 field recorcer αν χρειαστούν εξωτερικές ηχογραφήσεις, και επαγγελματική κάμερα για την καταγραφή των παραλειπόμενων.

Ασχετο: Το http://www.slapmeister.com/slapclap.aspx το έχετε δεί? Αν θέλετε να φτιάξουμε κάτι αντίστοιχο είμαι μέσα, βάζουμε από αυριο αγγελία για ...μουσικά όργανα, και μάλιστα είμαι και πολύ καλός performer.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
blend3R είπε:
για να φτιάκσω
πσήνεται κανείς
Θα ανοίκσω
Πολύ καλή η πρωτοβουλία σου για το ελληνικό vsti drumset (και μπράβο σου),

αλλά για να μην πάει ο κόπος σου χαμένος, άσε άλλους να γράψουν τα μενού.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back