- Πόντοι
- 36
Φτιάχνεις το ρυθμό και τον εξάγεις σε μιντι έτσι; Ωραία. Έπειτα ανοίγεις 1 σαμπλερ και από αυτές τις βιβλιοθήκες βάζεις κάθε sample, το οποίο είναι 1 ήχος (μπότα, ταμπούρο, Hihat, κεραυνοί, βροντές, ότι βρεις) πάνω στην αντίστοιχη νότα που ταιριάζει σε κάθε ήχο. Έπειτα το αφήνεις και με τα εφέ που έχουν τα καλά sampler φτιάχνεις τους ηχους σου. Έπειτα το σώζεις ως κάποιο σετ και αυτό ήταν.ScullShot είπε:επειδή είμαι και λίγο άσχετος απ'αυτά τι εννοείς? Να βάλω δλδ το κάθε sample στο ρυθμό που έχω φτιάξει? και πως θα γίνει αυτό? θα φτιάξω έναν ρυθμό στο guitar pro πχ όπως κάνω συνήθως και μετά θα βάλω απο πάνω αυτα τα samples? :![]()
Το όλο που γλυτώνεις είναι η εξοικονόμηση κάποιας cpu, αφού ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο και τα εξειδικευμένα προγράμματα για drums με παρόμοιο τρόπο τα δουλεύεις δίχως να ξεζουμίζεις τις δυνατότητές τους, οπότε τσάμπα τρώνε ισχύ!
Φίλε blendr3R μαζί σου στα τσαμπέ. Αν κιόλας σκεφτώ και τα διάφορα κορυφαία τέτοια που κυκλοφορούν, τότε είμαι μπαμ, μια χαρά καβατζωμένος!