+100Haris είπε:Η άλλη εκδοχή είναι "Adult Oriented Rock", το βασικό ...πράγμα που ένα ροκ που σέβεται τον εαυτό του δεν πρέπει να είναι.
Αν αρέσει στους γονείς σου, είναι για τα μπάζα!![]()
ndnikola είπε:Βασικά έχω την εντύπωση ότι σημαίνει Album Oriented Rock...
Mην τα μπερδευεις αυτο ειναι το concept album (Operation Mindcrime, Wall κλπ)Album Oriented Rock σημαίνει στα απλά "αγλυκά" οτι όταν τα παλουκάρια έφτιαχναν τον δίσκο είχαν στο μυαλό τους το σύνολο να έχει κοινή θεματογραφία
Μμμμμ εγω θα ελεγα οτι εχει ΠΟΛΛΗ απο μεταλ καθοτι οταν λενε stoner αναφερονται σε μπαντες τυπου Monster Magnet, Black Label Society, Firebird. Κυριως βαρια κομματια επηρεασμενα ΚΑΙ απο παλιο ηχο, κυριως Black SabbathΤο stoner rock - από ότι έχω καταλάβει, μη σε πάρω και στο λαιμό μου - είναι μία ετικέτα που κολλήθηκε σε μία αναβίωση του "σκληρού" ήχου των δεκαετιών 60 και 70 (Blue Cheer, MC5, Stooges, Cream κ.λπ.), η οποία εμφανίστηκε γύρω στα μέσα των 90s. Μπούρδες! Απλό παλιομοδίτικο (άρα καλό...) hard rock είναι, άντε και με ολίγη από metal.
Δεν τα μπερδεύω καθόλου με τα concept album όπως αυτά που και οι δύο προαναφέραμε. Απλά η λογική που είχα μέχρι να γίνει ξεκάθαρο τι είναι το AOR ήταν Album Oriented Rock. Album oriented σημαίνει ότι υπάρχει μια ιδέα για το σύνολο της θεματολογίας του άλμπουμ ή απλά την διήγηση μιας ολόκληρης ιστορίας μέσα στο σύνολο του άλμπουμ δηλαδή αυτό που ούτως ή άλλως είναι και τα concept album. Μήπως όμως και αυτό δεν είναι ακόμα μια ετικέτα?playloud είπε:Mην τα μπερδευεις αυτο ειναι το concept album (Operation Mindcrime, Wall κλπ)
ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙpublius είπε:Για μένα ετικέτες βάζουν οι άνθρωποι οι οποίοι δεν ξέρουν να κάνουν οτιδήποτε, σε ανθρώπους και πράγματα που δεν μπορούν να καταλάβουν. Ναι αυτό που μόλις διαβάσατε ήταν βαρύγδουπη δήλωση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νταξ,στο πνευμα των ημερων εισαι. ;D ;Dsolega είπε:Χριστοοοοοος ααααανεεεεεεστειιιιιιιι....