Eye of the tiger karaoke

Αν έτρωγα λουκάνικα Φρανκφούρτης γεμιστά με τυρί και τυλιγμένα με μπέηκον και με συνοδεία κρύας μπύρας θα τα άκουγα ευχάριστα τα παραπάνω άσματα τραγουδισμένα από οποιονδήποτε

BlackCrow81 είπε:
Αν έτρωγα λουκάνικα Φρανκφούρτης γεμιστά με τυρί και τυλιγμένα με μπέηκον και με συνοδεία κρύας μπύρας θα τα άκουγα ευχάριστα τα παραπάνω άσματα τραγουδισμένα από οποιονδήποτε
Είσαι λουκανικόφιλος, φίλος;

RayDTutto είπε:
Είσαι λουκανικόφιλος, φίλος;
Τα προσβλητικά ποστ όπως αυτό δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης. Και αν φόρεσες τα ρούχα μιας νεας "χιουμοριστικής" περσόνας για να σχολιάζεις αφ' υψηλού, δεν είναι ωραίος και αποδεκτός τρόπος συμμετοχής. Προσπάθησε να είσαι θετικός.  :D

BlackCrow81 είπε:
Τα προσβλητικά ποστ όπως αυτό δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης. Και αν φόρεσες τα ρούχα μιας νεας "χιουμοριστικής" περσόνας για να σχολιάζεις αφ' υψηλού, δεν είναι ωραίος και αποδεκτός τρόπος συμμετοχής. Προσπάθησε να είσαι θετικός.  :D
Από πότε είναι προσβλητικό να είσαι λουκανικόφιλος;

Εγώ είμαι φανατικός λουκανικόφιλος και οφείλω την κορμοστασιά μου στις μπίρες και τα λουκάνικα.

Προσβλητικό είναι να νομίζεις ότι η λουκανικοφιλία είναι προσβολή.

BlackCrow81 είπε:
Όλα αυτά τα προκαταρκτικά για να πιείς κρύα μπύρα? ???

Το 'χεις δοκιμάσει μόνο με την συνοδεία? 8)

fusiongtr είπε:
Όλα αυτά τα προκαταρκτικά για να πιείς κρύα μπύρα? ???

Το 'χεις δοκιμάσει μόνο με την συνοδεία? 8)
Όχι

BlackCrow81 είπε:
Ποια να πάρω?
Λάθος ερώτηση φίλος.

Η σωστή ερώτηση είναι "πόσες να πάρω".

Κι όπως είπε κάποτε ένας σοφός, "έξι μπιρς και δύο μεγάλες" θα κάνουν την δουλειά σου πιο εύκολη και άνετη, για να μην πω ευχάριστη.

BlackCrow81 είπε:
1. Με 6 μεγάλες και 2 μικρές όμως τι γίνεται?

2. Με συνοδεία μπριζολιδίων?
1. Της π$^%^ας

2. Suit yourself. 8)

ας το εκ-γραφικοποιησω ...

λοιπον ,το συγκροτημα καταρχην οι survivor , τυγχανει απο τα αγαπημενα μου , θεωρω οτι εχουν τεραστια κομματια με χειροτερα τους αυτα που εγιναν επιτυχια ,π.χ το eye , η το burning heart . Οποιος θελει ας ακουσει τα  desperate dreams , see you in everyone , burning bridges , didnt know it was love , the search is over , cant hold back κτλ κτλ

παμε στις φωνες .Και οι 2 τραγουδιστες τους , τοσο ο αρχικος οσο και ο μακαριτης Jimi Jamison ηταν τετοιες φωνες που εχω την εντυπωση οτι στα κομματια αυτα εκτιθονται και τραγουδιστες που ειναι 'ψημενοι ' . 

στο κομματι αυτο , αν δεν κανω λαθος , το τραγουδας 'παρακατω' οκταβα απο οτι το original ? Καλα εκανες για να το πεις  πιο ανετα , αλλα αυτο και μονο το κανει να ακουστει 'παραξενο ΄.Βαλε, εφε , μιξη ,ποιοτητα ηχογραφησης , φαλτσαδουρες , ολα αυτα λειτουργουν εις βαρος σου .

μπορεις παντως να τραγουδησεις  ,δεν στο λεω στα ειδικος ,δεν εχω ουδεμια σχεση με τραγουδι  ,αυτη την αισθηση εχω , αν φτιαχτουν οι παραπανω παραγοντες .

Για χροιες και τετοια δεν γνωριζω να σου πω , ποτε μια χροια ειναι καλη και ποτε οχι .

ολα αυτα αν  το ποσταρεις σοβαρα και οχι μονο χιουμοριστικα ( γιατι και το χιουμοριστικο ειναι σοβαρο) 

* και οπως ειπες και εσυ η προφορα ειναι πολυ σημαντικο πραγμα

* και μην τραγουδας και τα ριφ της κιθαρας

alpatman είπε:
...

* και μην τραγουδας και τα ριφ της κιθαρας
Εδώ μας είπε το One (metallica) και τραγούδησε τη δίκαση.  ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Αυτο ειχε περαση παντως:
Ωραίο ριφάκι στην αρχή και φωνή τι φωνή δηλαδή διφωνία ακούω.Πάντα τετοια.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
3
Εμφανίσεις
2K

Απαντήσεις

Trending...

Back