Eye of the tiger karaoke

το κινητο μπορει να αδικει την ηχογραφηση!

Έχεις δοκιμάσει να πιάσεις Μητροπάνο?

noe13 είπε:
το κινητο μπορει να αδικει την ηχογραφηση!
Και ο Ημίθεος Μπάσος εδώ αδικείται από τον ήχο της κάμερας

Φανταζομαι ότι δεν εχεις βαλει τυχαια αυτό το nickname.

Αλλιως υπαρχει θεμα...... O0

Χάθηκε, όπως και οι άλλοι κουφοί, να είσαι και άλαλος;;;

Μεγάλε, πήγαινε δούλεψε ΠΟΛΥ τη φωνή σου και ξαναέλα.

Μέχρι τότε σταμάτα να μας βασανίζεις.

Μην - επαναλαμβάνω - ΜΗΝ αγοράσεις μικρόφωνο. ;D

Μεχρι να παρουσιαστω στρατο 1η Ιανουαριου θα φροντισω να μαθω να παταω πιο σωστα, ρε αδερφια, ωστε να αποφυγω και το ξυλο εκει, αν μη τι αλλο.  ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Μεχρι να παρουσιαστω στρατο 1η Ιανουαριου θα φροντισω να μαθω να παταω πιο σωστα, ρε αδερφια, ωστε να αποφυγω και το ξυλο εκει, αν μη τι αλλο.  ;D
Πλάκα σου κάνανε. Ο στρατός δεν είναι χορωδία.

RayDTutto είπε:
Πλάκα σου κάνανε. Ο στρατός δεν είναι χορωδία.
Ενας γνωστος μου υπηρετει τωρα και μου λεει για εναν με κιθαρα που τον αφηνουν να τα λεει ορισμενες ωρες.

Ξερω να σιγοτραγουδαω Ray, το θεμα με αυτα τα ποστς ειναι πως εχω δυνατα τα ηχεια και καθομαι μισο μετρο μακρια απ'το κινητο να μην το μπουκωνω. Στον στρατο σιγοτραγουδισμα.  :)

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Στον στρατο σιγοτραγουδισμα. 
Μέγα λάθος.

Θα τραγουδάς συνέχεια και δυνατά.

Θα γλυτώσεις σκοπιές, περίπολα, θαλαμοφυλίκια, όλα.

Ποιός να σε ξυπνήσει αν είναι να αρχίσεις να τραγουδάς?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Kαλά και σένα πως σου ήρθε στα καλά καθούμενα από κιθαρίστας να γίνεις τραγουδιστής?

Φαντάσου να σου τάβλωνε να γίνεις πορνοστάρ ναουμ'

Εχω βιντεος στο xvideos ανωνυμα ομως και χωρις προσωπο, με καλη αποδοχη. Για το τραγουδι, ολα ξεκινησαν με το σιγοτραγουδισμα στις διαφορες δουλειες τα καλοκαιρια, σερβιτορος, αγροτης, συντηρητης εργων τεχνης, room service, και πολλοι μου ελεγαν να τραγουδησω. Αλλα στο τραγουδι με ενταση ακομα ειμαι φαλτσος. Nothing time can't correct.

Αυτη την εκτελεση δεν μπορει κανενας να την ξεπερασει ... επισκιαζει και τους ιδιους τους survivor...

Ενταξει θελω δουλεια στην προφορα, φαλτσαδουρα και μιξη, αλλα ρε συ rivera η Εφη Θωδη ακουγεται σαν πεινασμενη κοτα. Στο θεμα της χροιας δεν ειμαι τοσο πισω. Ο Ταμπακης πιο πολυ θα ητανε καλο ταιρι για την Θωδη.  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα