- Πόντοι
- 1,788
Άρα πρέπει να μετρήσω την διάμετρο εσωτερικά του σωλήνα της βάσης μου, αφού βγάλω τις τάπες, και να συγκρίνω το αποτέλεσμα με τον δείκτη «Tube Section» της bespeco, που απ’ ό,τι λέει είναι (1,5 mm.) ;;;Waterfall-K είπε:Οι βραχιονες μπαινουν (κουμπώνουν/σφίγγουν) μεσα στη βαση αφου βγαλεις τις πλαστικες ταπες. Γι αυτο σου λεω να μαθεις τις ακριβεις διαστασεις της βασης σου, οι δικες μου Bespeco ας πουμε "κολυμπανε" μεσα σε μια βαση Quick Lock, για λιγα μονο χιλιοστα και δεν ταιριαζουν, ενω αν τις δεις σε φωτο και κρινεις με το ματι θα νομιζεις οτι ταιριαζουν απολυτα.
Αυτο εκανα και γω...και πηρα τον...Τσιου! ;D ;DLK είπε:Άρα πρέπει να μετρήσω την διάμετρο εσωτερικά του σωλήνα της βάσης μου...
Ναι, αλλά δεν νομίζω ότι έχει τέτοιες λεπτομέρειες....διάμετρο σωλήνα...Waterfall-K είπε:Αυτο εκανα και γω...και πηρα τον...Τσιου! ;D ;D
Τσεκαρε τη βαση σου στο site της Rockstand, αυτη δεν ειναι η εταιρεια?
Ασε τα πειραματα μη μαζευεις κανα synth απ'το πατωμα,LK είπε:Καλά αν περισσεύει, κάπως το σφίγγεις, π.χ. με χαρτόνι, αν δεν χωράει …εκεί να σε (με) δω… ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Btw, τι τους θες τους βραχιονες? Θα'χεις τιποτα νεες αφιξεις?...![]()
;D ;D ;D ;D ;DWaterfall-K είπε:Κοιτα μονο να μη τους αφησεις πολυ καιρο μονους τους...
Οσο να'ναι, ενα synth το θελουν πανω τους να αναπαυεται...
Η δουλεια τους ειναι εξαλλου, αμαρτια ειναι να τους εχεις να καθονται...![]()