export απο cubase 5

nikdiaol

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
μηπως θα μπορουσε να με πει καποιος πως θα μπορεσω αυτο που εχω γραψει στο προγραμμα,πως να τα κανω mp3 για να παιξει στο media player >>>>?????

κανω export ως audio mix down και μετα δεν παιζει.?

γιατι?

ffmakis είπε:
Οταν κάνεις export  θα επιλέξεις αρχείο Wav 44.1 kHz 16 bit
Αφου mp3 θέλει ο άνθρωπος ... MPEG 1 Layer 3 file επιλέγεις για mp3 , τα υπόλοιπα πολύ ορθά ( 44.1 kHz 16bit )  :)

ffmakis είπε:
Μαλλον δεν ξέρει τι θέλει  ;D

Για ποιό λόγο να τα κάνει MP3 ??
δε ξέρω ο φίλος γιατί θέλει mp3 ... εμένα με έχει βολέψει αρκετά λόγω μικρού όγκου ..

το χωράς ευκολότερα σε email ή σε κάποιο mp3 player και δεν κάνει μια ώρα να ανέβει σε κάποιο box net πχ.

ffmakis είπε:
Μαλλον δεν ξέρει τι θέλει  ;D

Για ποιό λόγο να τα κάνει MP3 ??
για ποιο εύκολη μετακίνηση ή για test-άρισμα του project που έχει κάνει στο mp3 player του κλπ μάλλον

παιδες ξερω καλα τι θελω,ειναι αυτο που ειπα παραπανω export σε mp3.

δεν μου το ανοιγει το media player ,το εκανα λεει οτι δεν υποστηριζεται και το αρχειο ειναι 107 kb.

γιατι?

nikdiaol είπε:

δεν μου το ανοιγει το media player ,το εκανα λεει οτι δεν υποστηριζεται και το αρχειο ειναι 107 kb.

γιατι?
θα έχει crash-άρει το πρόγραμμα μάλλον. αν είναι πειρατική έκδοση κάτι δεν πάει καλά. στο έκανε πρώτη φορά?

αν πάλι κολλάει  κάντο wav πρώτα και μετά Mp3 από άλλο πρόγραμμα ;)

Τα windows εχουν 2 mediaplayers, δεξί κλικ στο αρχείο,open with  επιλέγεις το το 2ο  mediaplayer να ανοίγει τα αρχεία που θέλεις.

nikdiaol είπε:

γιατι?
είσαι σίγουρος ότι ξέρεις που αποθηκεύεται το mp3 που κάνεις export ?

έχει προέκταση .mp3 ?

μήπως προσπαθείς να ανοίξεις τα αρχεία με προέκταση .bak που εμφανίζονται στο φάκελο ως δια μαγείας ?

τσεκαρε αν είναι σωστό το path ...... υποθέσεις κάνω  :)

Λοιπόν...Αφού ορίσεις τα left &right locators,πάς στο Audio mixdown όπου σού βγάζει το εικονίδιο με τίς επιλογές.

Αριστερά πρέπει να είναι κλικαρισμένο το stereo out (αν δεν είναι το επιλέγεις) και στο κυρίως μέρος,πάνω πάνω έιναι το όνομα τού κομματιού,που έχεις ήδη επιλέξει φαντάζομαι.

Ακριβώς από κάτω το "Path" όπου γίνεται export  το κομμάτι.

Ακολουθεί ο τύπος τής ανάλυσης που θέλεις,το "File format" δηλαδή.Επιλέγεις MPEG και έχει και επιλογή για χαμηλή ή υψηλή ανάλυση.

Αυτά!Καλή επιτυχία. :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα