Εξοπλισμός ραδιοφώνικού σταθμού

εχθές έμαθα ότι άδειες δε δίνονται από το 99 αλλά ο νόμος θα αλλάξει τώρα σε λίγο καιρο

για τον εξοπλισμό προφανώς δε βρήκα μαγαζί για να ρωτάω και ούτε ηθέλα να μπλέξω με τεχνικους

Τελικά βρήκα γνωστό που μπορεί να με βοηθήσει και μου λεεί το να στήσεις έναν πομπό για μια απλή εκπομπή δεν είναι και ότι πιο ακριβό εξάλλου δε θέλω να να κάνω καμια επιχείρηση πως μπορώ να εκπέμπω ερασιτεχνικά ρώτησα...

Πολύ καλή όντως το shoutcast.com το είχα βρεί και γώ αλλά αύτο το κάνει ακόμα πιο εύκολο

Απλός υπάρχει πάλι το θέμα ότι δύσκολα σε βρίσκουν,θα σε ακούν ελάχιστα και τα σχετικά

Θα το στήσω όμως παράλληλα:)....(εξάλλου με το άλλο δεν έβγαλα άκρη...)

το μονό που ξέρω είναι όμως οτι χρειάζεται μια κεραία κάτι σαν ενισχυτής και φίλτρα....

Πόσο απαξιωτικοί είμαστε ρε γαμώτο μου σχεδόν σε όλα.....Αυτά που σου είπε ο Yameth και λίγα είναι.Ενας ραδιοφωνικός σταθμός δεν είναι ούτε walkie talkie,ούτε Cb,ούτε Vhf....Αλλιώς πάρε μια ψαροκασσέλα,βίδωσε επάνω μια 6146 και λίγες ψιλιαδούρες,βάλε και μια κεραία απο το μοναστηράκι (τεχνικός δε χρειάζεται άλλωστε),και ξεκίνα.Δεν έχει σημασία που θα "ξύσεις" τη μισή μπάντα,αρκεί να ακούγεσαι...

Σόρρυ αλλά αυτές οι εποχές πέρασαν,και δεν ξαναγυρνάνε.Και υπήρξα κάποτε πειρατής στα ΑΜ και FM,και έχω εργαστεί στα ραδιοτηλεοπτικά.

Καταλαβαίνω ότι θές κάτι απλό,αλλά όπως είχε πεί και ο Αλβέρτος κάποτε,

"Ολα απλουστεύονται,αλλά μέχρι ένα σημείο".......

Τελείως φιλικά,

Δημήτρης

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα