Έχω την αίσθηση -αν και δεν το έχω διερευνήσει ποτέ- ότι αυτό τον φόρο μπορείς να τον εισπράξεις πίσω όταν φεύγεις με το προϊόν από την Αμερική. Αυτό ίσχυε σίγουρα παλιότερα αλλά -όπως προανέφερα- δεν το έχω ψάξει ποτέ.iliasbass είπε:προσφατα μου ηρθε το thunderbird απο αμερικη απο το www.guitarcenter.com να υπολογιζεις οτι εχουν και φορο 8% που δεν το γραφει στο site
ισχυει κανονικοτατα ακομα....tax refund....πασ στο μαγαζι , λεσ οτι ειναι για ευρωπη και το κανεις....αλλα ενταξει δν αξιζει ....harilatron είπε:Έχω την αίσθηση -αν και δεν το έχω διερευνήσει ποτέ- ότι αυτό τον φόρο μπορείς να τον εισπράξεις πίσω όταν φεύγεις με το προϊόν από την Αμερική. Αυτό ίσχυε σίγουρα παλιότερα αλλά -όπως προανέφερα- δεν το έχω ψάξει ποτέ.προσφατα μου ηρθε το thunderbird απο αμερικη απο το www.guitarcenter.com να υπολογιζεις οτι εχουν και φορο 8% που δεν το γραφει στο site
ααα καλα αρχισες να μιλας κινεζικα τωρα!!!! απο eshop πως να το μαθω αυτο!!! ολα τα κλασσικα πεταλια ετσι δν ειναι???Alter είπε:ναι δουλευουν μια χαρα, (φτανει να ειναι βεβαια στα 9 volt, center negative), για να μην ψαχνεις για ανταπτορες..
αχ ρε παιδες σας εχω πρηξει αλλα επιβεβαιωστε το μου αυτο!!!γιατι φευγω μεθαυριοrainbowe είπε:μαλιστα ευχαριστω για το info αλτερ.... δλδ boss, mxr, dunlop, ibanez ειναι σιγουρα οκ.... τα electroharmonix θελουν προσοχη...σωστα εεε???
προφανως εγω δν μπορω να το επιβεβαιωσω το αποπανω....harilatron είπε:Η αίσθησή μου είναι ότι τα πετάλια είναι όλα ίδια. Αν είναι κάτι διαφορετικό αυτό θα είναι το τροφοδοτικό (αυτό που βάζεις στην πρίζα).
(Παρακαλώ ας το επιβεβαιώσει /απορρίψει κάποιος άλλος αυτό που λέω αν ξέρει κάτι περισσότερο.)
Καλά να περάσεις.
Αν εκεί κάποιος ιθαγενής σου πει "have a safe trip back home" μπορείς να του ρίξεις κι εκ μέρους μου ένα βλέμμα της μορφής "Τι εννοείς?" ;D