Ευκαιριες για αγορα

V.P.

Νέο μέλος
Πόντοι
16
λοιποοοον...μιας και εκατσε ενα ταξιδακι στην αμερικη σκεφτομαι μηπως αγορασω τπτ για να εκμεταλλευτω την εξευτελιστικη πλεον ισοτιμια ευρω-δολλαριου, και να γλιτωσω και μεταφορικα,τελωνεια κτλπ...

οπως καταλαβαινεται μιλαμε για πραγματα που μπαινουν σε βαλιτσα... ;)

οποτε εχει πεσει τπτ στην αντιληψη σας που να θεωρειται ΕΥΚΑΙΡΙΑ... πειτε οτι σας ερθει και βλεπω εγω τι χρειαζομαι απο αυτα!! ;D

π.χ. http://www.thomann.de/gr/celestion_blue_bulldogs_12.htm ---->330 Ε

http://www.musiciansfriend.com/product/Celestion-Alnico-Blue-15W-12-Speaker?sku=660252 ---->178 Ε

κατι αντιστοιχο εχω δει οτι ισχυει και για τα προιοντα της radial ....

rainbowe είπε:
λοιποοοον...μιας και εκατσε ενα ταξιδακι στην αμερικη σκεφτομαι μηπως αγορασω τπτ για να εκμεταλλευτω την εξευτελιστικη πλεον ισοτιμια ευρω-δολλαριου, και να γλιτωσω και μεταφορικα,τελωνεια κτλπ...

οποτε εχει πεσει τπτ στην αντιληψη σας που να θεωρειται ΕΥΚΑΙΡΙΑ...
2 ξανθιές; :D

OurDarkness είπε:

οποτε εχει πεσει τπτ στην αντιληψη σας που να θεωρειται ΕΥΚΑΙΡΙΑ...
2 ξανθιές; :D
εγώ θα ήθελα μια μαυρούλα.

πχ

tyrabanks.jpg

Χορδές χοντρική, πετάλια, και NOS λαμπίτσες. ;)

ρε παιδες σοβαρευτειτε!!!! σοβαρα ρωταω!! :)

απο χορδες χοντρικη ??? δν θελω webstrings... εκτος αν εννοεις  10 πακετα dadario...

Πετάλια, πετάλια και πετάλια!

Εγώ στη θέση σου θα εκτός από πετάλια θα έπαιρνα και μικρόφωνα, καμιά 24άδα χορδές, άντε και κανα bold on όργανο (Βγάζεις το μανίκι και το βάζεις άνετα στη βαλίτσα)

fleamail είπε:
Πετάλια, πετάλια και πετάλια!

Εγώ στη θέση σου θα εκτός από πετάλια θα έπαιρνα και μικρόφωνα, καμιά 24άδα χορδές, άντε και κανα bold on όργανο (Βγάζεις το μανίκι και το βάζεις άνετα στη βαλίτσα)
+1

Εγώ χαλαρά θα έκανα βίδες μια τέτοια

http://cgi.ebay.com/FENDER-AMERICAN-VINTAGE-62-CUSTOM-TELECASTER_W0QQitemZ110234530093QQihZ001QQcategoryZ38083QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

για να τη φέρω

Κοίτα για κανένα Fulltone ή άλλα πετάλια όπως zvex, analogman, xotic, keeley που είναι γενικά λίγο τσιμπημένα

Και χωρίς βαψιματάκι είναι..... :P :P :P :P :P

παιδια λιγο πιο συγκεκριμενα εχετε να προτεινετε κατι??? γιατι το πεταλια ειναι πολυ γενικο...

π.χ. της radial το plexitube εχει 190Ε ενω ευρωπη εχει 380Ε !!!!!!

κατι αλλο αντιστοιχο??

και κατι αλλο ...παιδια sorry αλλα δν ειναι αγγελια αυτο το thread ...μην μου στελνετε π.μ. με το τι θελετε να σας φερω !!!!

rainbowe είπε:
και κατι αλλο ...παιδια sorry αλλα δν ειναι αγγελια αυτο το thread ...μην μου στελνετε π.μ. με το τι θελετε να σας φερω !!!!
Δεν λέμε τι θέλουμε να μας φέρεις αλλά τι θα παίρναμε εμείς αν πηγαίναμε εκεί και αυτό που θα παίρναμε θα έπρεπε να χωράει σε βαλίτσα

Τώρα για πιο συγκεκριμένα είναι λίγο δύσκολο αφού δεν ξέρουμε συγκεκριμένα τι θέλεις ;)

mkm είπε:
Δεν λέμε τι θέλουμε να μας φέρεις αλλά τι θα παίρναμε εμείς αν πηγαίναμε εκεί και αυτό που θα παίρναμε θα έπρεπε να χωράει σε βαλίτσα

Τώρα για πιο συγκεκριμένα είναι λίγο δύσκολο αφού δεν ξέρουμε συγκεκριμένα τι θέλεις ;)
οχι δν καταλαβες...πηρα Π.Μ. απο παιδια που μου λεγανε τι θελουν να φερω(οπως με την ομαδικη αγορα απο thomann)

εγω ξερω τι θελω (χορδες, κανενα πεταλακι) αλλα λεω μηπως υπαρχει και καμια αλλη τρελη προσφορα που δν εχω δει (και ναι μεν δν χρειαζομαι αμμεσα αλλα αμα ειναι για τρελη προσφορα θα το χτυπησω :D )

12AX7 είπε:
Πες τι πετάλι σου λείπει, να σου κάνουμε προτάσεις ;)
fuzz( οχι οτι μου λειπει αλλα ποιος δν θελει και 3ο fuzz :D ) , κανενα ΚΑΛΟ distortion ....αυτα βασικα...modulation  και  delay και reverb παιρνω απο την ακατανομαστη!!!!;)

για βοηθα , μηπως υπαρχει τπτ ψαγμενο να αγορασω απο εκει

Eπειδή είμαι fan της fulltone γενικότερα και έχει και 3-4 fuzz (όλο και κάποιο θα σου κάνει), έχουμε και λέμε : το octafuzz, το '69 και το '70 έχουν γύρω στα 200 euro στην Ευρώπη (όχι τόμαν - όχι Ελλάδα) και 95 - 100 euro στο αμέρικα. Το ultimate octave υπολόγισε 250 ευρώπη - 120 αμέρικα.

Έχει βγάλει και ένα καινούργιο distotionaki που λένε ότι είναι καλό το GT-500, πέρα από το γνωστό distortion pro.

Γενικά, εκεί που θα πας το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να δοκιμάσεις πολλά καλά πεταλάκια στα κιθαρομάγαζα, πολλά από τα οποία δεν έρχονται καν στην Ελλάδα, οπότε θα έχεις άμεση άποψη. Όσο για τις τιμές τους, να είσαι βέβαιος ότι όλα θα βγαίνουν σχεδόν στα μισά λεφτά..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα