- Πόντοι
- 38
Για παμε... Ψηφιστε και σχολιαστε περικαλω !!!
Καντε και κανενα subscribe αν θελετε.... ;D ;D (γιατι ειμαι και πονηρουλης 8) 8) 8) )
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ritchie77 σε ευχαριστω πολυ για την ψηφο σου . Εννοεις να γινω καλυτερος παιχτης σωστα ? Εχεις δικιο και σε ευχαριστω !!!! Παντως πλεον δεν ψαχνω να βρω τον ηχο μου... Ασχολουμαι αρκετα και το cubase και το θεμα ηχογραφηση και μιξη ενα κοματιου και εχω παρατησει το θεμα παιξιμο . Το mastering ειναι πολυ ενδιαφερουσα ιστορια και σε συνεπαιρνει.Ritchie77 είπε:Εγω ψηφισα Engl...ο EVH ειχε πολλα μπασα, αν παιζεις σε μπαντα με αλλον κιθαριστα συν τον μπασιστα καταλαβαινεις τι θα γινεται...στα σολο δε μου αρεσε κανενας...μια παρατηρηση, εκτος απο το να αφιερωνεις χρονο για να βρεις τον ηχο σου, ο οποιος, παρεπιπτοντως, ειναι πολυ καλυτερος απο αυτο που θυμομουν, ασχολησου και λιγο με την κιθαρα![]()
και γω EVH ψηφισα, αλλα νομιζω οτι αδικεις τον ENGL,messalion είπε:EVH - Για τους λογους που ειπαν και οι παραπανω
ΑΛΛΑ.............
Αν φτιαξεις λιιιιιιγο καλυτερα τον ENGL θα ειναι ΠΟΛΥ δυσκολη η επιλογη![]()
Στον engl επειδή έχει πολυ λίγα κουμπιά δεν έχεις την δυνατότητα να κανείς και πολλά . Έκανα την στάνταρ ρύθμιση που κάνει όλος ο κόσμος που έχει αυτόν τον ενίσχυτη στο YouTube . Γκάζι στο 3 μπάσα στο 3 μεσαία και πριμα στο 7 . Αν θέλετε άλλη ρύθμιση όσοι τον έχετε δοκιμάσει πείτε Μουπως θέλετε και θα φτιάξω άλλο βίντεο με τις ρυθμίσεις σας . Σημειωτεων ότι δεν έχει γίνει απολύτως κανένα Post processing .Miltos23 είπε:και γω EVH ψηφισα, αλλα νομιζω οτι αδικεις τον ENGL,
θελω να πω οτι ειναι λες και δεν τον εχεις ρυθμισει σωστα...σαν κατι να παει λαθος..(ή ναναι διαφορετικα ρυθμισμενος απτα γουστα μου)
Στα αυτια μου ο EVH παιρνει 9,5/10 και ο ENGL 0,5/10 (πραγματικα τον βρηκα αθλιο) και αρνουμαι να πιστεψω οτι ο ENGL ειναι ΤΟΣΟ χαλια..(γιατι τον εχω ακουσει απο κοντα και μου αρεσε...)
Και επειδη το κανουν οι αλλοι πρεπει να το κανεις κι εσυ? Οι αλλοι εχουν αλλες κιθαρες, αλλους μαγνητες, ενδεχομενως να παιζουν και με πεταλια. Εσυ νομιζω παιζεις καρφι, αλλα απο τη στιγμη που τον διωχνεις δεν εχει σημασια, αρκει που βρηκες τον ηχο σου με τον EVH. Παρεπιπτοντως ειδα και αυτο εδω και μου αρεσε σαν ηχος και το κιθαρονι γ@μ@ει, πηρες και αλλο ενα like απο μενα ;Daris 17561 είπε:Έκανα την στάνταρ ρύθμιση που κάνει όλος ο κόσμος που έχει αυτόν τον ενίσχυτη στο YouTube . Γκάζι στο 3 μπάσα στο 3 μεσαία και πριμα στο 7 .
Ritchie77 είπε:Και επειδη το κανουν οι αλλοι πρεπει να το κανεις κι εσυ? Οι αλλοι εχουν αλλες κιθαρες, αλλους μαγνητες, ενδεχομενως να παιζουν και με πεταλια. Εσυ νομιζω παιζεις καρφι, αλλα απο τη στιγμη που τον διωχνεις δεν εχει σημασια, αρκει που βρηκες τον ηχο σου με τον EVH. Παρεπιπτοντως ειδα και αυτο εδω και μου αρεσε σαν ηχος και το κιθαρονι γ@μ@ει, πηρες και αλλο ενα like απο μενα ;D
Λυπαμαι, να με συγχωρεις, δεν ηθελα να σου ξυπνησω μνημες :-\aris 17561 είπε:Η κιθάρα αυτή δυστυχώς είναι του πρώην μου . Του blackie ... :'(
Εδώ ο engl τα σπάει για τα καλά.Ritchie77 είπε:Αυτος εδω ας πουμε εχει αλλες ρυθμισεις
χαχαχαχα Γεια σου ρε Γερασημε με τα ωραια σου ;Dblackie είπε:Post recording το λενε...