• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Europa - cover

Ωραίος ρε Γιώργο όπως πάντα αυτό το κομμάτι ενώ το έχω... δεν μου αρέσει ο τρόπος που το κλείνω ...και μου έδωσες τη λύση.... υπέροχος όπως πάντα ο ήχος πολύ ωραίος ...

• Ευχαριστώ
Reactions: gkourmoul1
Χαιρομαι που σου αρεσε και χαιρομαι που βρηκες τη λυση. Γενικοτερα, υποστηριζω οτι πρεπει να φερνουμε τα κομματια στα μετρα μας, κρατωντας τα βασικα χαρακτηριστικα τους. Αρα, λυση παντα θα υπαρχει με λιγη φαντασια.

• Like
Reactions: vasilisgeo72
Καταπληκτική ισορροπία. Το έκανες τελείως δικό σου αλλά ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ άκουγα καθαρά και το Santana feelin' μέσα σε όλο αυτό! Και γινόταν ανεπιτήδευτα, δεν ήταν ότι παίζεις εσύ και κάπου χώνεις τα κλισέ του Santana. 

Αν του βάλεις στα ψέματα λίγο echo και λίγο ήχο κόσμου θα το έχαφτα ως live του πραγματικού.

Άκου ένα παράδειγμα και δέξου τον ενθουσιασμό του κοινού σου !!

Προβολή συνημμένου Europa.mp3

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: gkourmoul1
Να σαι καλα, φιλε Jet! Ενδεχομενως καποιος να το περνουσε για λαιβ του Σαντανα, για περιπου μισο λεπτο, οποτε και ξεκινουν οι ασυγχρονισμοι... ?

Η βαρεμαρα μου και η αδυναμια μου στο να κατσω να κοπιαρω το οτιδηποτε, με σπρωχνει στο να παιζω με εναν δικο μου τροπο τις οποιες γνωστες μελωδιες παιζω κατα καιρους. Τα παιζω οπως τα εχω μεσα στο μυαλο μου. 

Γιώργο άψογος ....οπως πάντα ....στη boss gt100 τι μου προτείνεις για να πλησιάσω τον ήχο σου????? 

στη boss gt100 τι μου προτείνεις για να πλησιάσω τον ήχο σου????? 

Βασιλη, δεν ξερω τι εφε εχει η gt100. Να σου πω στο περιπου τι μπορεις να χρησιμοποιησεις. Πρωτα λιγο ελαφρυ compression (εαν δεν εχει το απαιτουμενο comp/sustain ο ηχος σου), μετα ενα tube screamer με vol 10, tone 0, gain 0, και τελος ενα πεταλι od/light distortion τυπου ds1,ocd,bd2 (θες πεταλι με "παχυ" ηχο με το gain περιπου στη μεση).

Επισης, εχει υποψη οτι και οι μαγνητες παιζουν μεγαλη σημασια στην καθαροτητα και στο "δαγκωμα" που εχει ο ηχος". Παιξε εαν μπορεις με οτι πιο low output εχεις σε διπλοπηνιους.

Μην ξεχασεις delay (ελαφρυ) και reverb στο τελος. 

(Ο δικος μου ηχος προερχεται απο πεταλια στο καθαρο καναλι του HT1R, συνδεδεμενο με emulated output στην καρτα ηχου. Επισης, στο daw εχω παναρει δεξια-αριστερα την κιθαρα, και το δεξια εχει μια ελαχιστη καθυστερηση και διαφορα στο pitch. Λεπτομερειες...)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Ευχαριστώ
Reactions: vasilisgeo72

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα