EuroBasket 2025 - τίρ νί νί! (The Final Countdown)

Αν παρουσιαστούμε έτσι είναι δεδομένη η ήττα και από Ισπανία.Ελπίζουμε σε ήττα των Βόσνιων από Γεωργία για να μην βγούμε 3οι και πέσουμε με Σερβία στα προημιτελικά και χαιρετίσουμε.

Το άλλο με το γόνατο του Γιάννη, πότε θέλει παίζει πότε θέλει πονεί....>>>Δεν φταίει ο Γιάννης που μία παίζει μία δεν παίζει. Αυτή την συμφωνία κατάφερε να κάνει ο τρομερός πρόεδρος ...και για κάτι ασφάλιστρα διαβάζω.

Έγραψα τις προάλλες να έχει την υγεία της η Εθνική, αλλά δεν βλέπω ούτε σθένος ούτε ποσοστά ...ότι να'ναι παίζουν σήμερα.

Αυτός ο Φασούλας, τι κάνει αυτή η ψυχή; Παίζει καθόλου μπασκετάκι; 😄

Η κακή διαιτησία χαλάει το μπάσκετ, ανεξάρτητα του ότι σφυρίξανε άδικα εις βάρος μας στο τέλος, όταν βλέπεις να πάει να γυρίσει το παιχνίδι δεν σφυράς μαλακίες... Γιατί αυτό είναι το μπάσκετ, η ανατροπή στο δευτερόλεπτο... Καραγκιόζηδες διαιτητές σήμερα αλλά δεν θα έπρεπε να εξαρτόμαστε από ένα σφύριγμα. O Αντετοκούνμπο είναι η μισή εθνική, όλο το παιχνίδι μας στηρίζεται στην παρουσία του Αντετοκούνμπο, προσπαθώ να δω την εθνική του μέλλοντος αλλά δεν τη βλέπω, έχουμε τον πιτσιρικά τον Samodurov ο οποίος γράφει χιλιόμετρα σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά δεν βλέπω άλλους. O Dorsey δεν είναι επαρκής για αυτό το επίπεδο, στην εθνική του 2006 δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν ούτε αναπληρωματικός, αλλά τι να κάνεις ότι έχεις...

Το παιχνίδι με την Ισπανία απέκτησε στάτους τελικού... έχει τέρμα ενδιαφέρον τώρα, να κάτσετε να το δείτε

Last edited:
O Dorsey δεν είναι επαρκής για αυτό το επίπεδο
Η από καιρού απορία μου: Τισταδιαλα μας τον ξανακουβάλησε (ο κόουτς) στην ομάδα μου; :unsure: Και καλά το χειμώνα, ένα παλτό είναι πάντα χρήσιμο με τα κρύα. Αλλά με τις ζέστες έχουμε πρόβλημα. 😄

Το θέμα πάντως είναι ότι δεν παίζει ο Γιάννης, δεν έχεις 5αρι και άντε γεια.

Άφησε έξω Ραγκαβόπουλο και Παπαγιάννη.
Έφερε μέσα το τρίο brothers , τον Ντόρσεϊ, τον Λαρεντζάκη.
Κάτι δεν πάει καλά με τις δημόσιες σχέσεις, με τον πρόεδρο της Επιτροπής και με τον κόουτς;

Χμμμμ.... (ξανά).
Να δούμε κάναν ισπανικό οδοστρωτήρα το βράδυ να περνάει πάνω από την Ιταλία, να μας φτιάξει η διάθεση και να μας αναπτερωθεί το ηθικό. 😄

Ο ρογκα έχει θέμα μάλλον με Λιόλιο,Παπαγιάννης δεν ήρθε γτ τον ξέχασε ο κοουτσ στο φ4.... Καλάθης,γουοκαπ ήταν εκτός για λόγους υγείας...Ντόρσευ είναι από τους ελάχιστους Έλληνες που βλέπουν το καλάθι από τα 6.75...χρειαζομαστε τέτοιους όταν κλείνουν 2-3 τον Γιάννη και δεν έχουμε πολλούς....δηλ ποιος καλύτερος υπάρχει κι δεν τον πήρε...

Το νοιζ θα αναλάβει την Εθνική από το 2026.
Το πιστεύω.
Περιμένω να δω τι θα κάνει ο @cos_dr με το φορμάτ...και βουρ

Ντόρσευ είναι από τους ελάχιστους Έλληνες που βλέπουν το καλάθι από τα 6.75...
Ε, που και που κάτι βλέπει... Αλλά δεν τον λες και ανοιχτομάτη 🧐

Το μπάσκετ είναι ψυχολογία, όταν κάνεις airball στο πιο κρίσιμο σημείο ρίχνεις την ψυχολογία της ομάδας και χαλάς και το ρυθμό και επιτρέπεις τον αντίπαλο αν σε δει στα μάτια... Δεν κάνεις κατά τη γνώμη μου και ας έβαλες μερικά τρίποντα, και εγώ μπορεί αν βάλω μερικά αν πάρω την μπάλα κατάλληλα, δεν σημαίνει ότι κάνω για EuroBasket

Ποιον να έπαιρνε στη θέση του δε μου λέτε...

Ποιον να έπαιρνε στη θέση του δε μου λέτε...
Του Ντόρσεϊ,; Άματα με κεφαλαία γράμματα... Αυτή είναι η κατάντια μας. Μετά τους Σπανούλη, Διαμαντίδη, Ζήση μαύρη και κατάρα στην περιφέρεια. ΟΚ έχεις Σλούκα αλλά πόσο να τραβήξει και αυτός;

Και έτσι ξεπέφτουμε στον Ντόρσεϊ. Βέβαια θα μου πεις, ρε μάστορα από πότε έχουμε να δούμε και κάναν σέντερ της προκοπής, που σε πείραξε η περιφέρεια... Άστα.

ok ειναι αλλη συζητηση η συγκριση με τους παικτες του παρελθοντος και αλλη συζητηση αν εκανε σωστη επιλογη του ροστερ στο ευρωμπασκετ

ok ειναι αλλη συζητηση η συγκριση με τους παικτες του παρελθοντος και αλλη συζητηση αν εκανε σωστη επιλογη του ροστερ στο ευρωμπασκετ
Δεν αμφισβήτησε κανείς τις επιλογές παιχτών, ότι δεν έχουμε παίχτες λέμε

αν εκανε σωστη επιλογη του ροστερ στο ευρωμπασκετ
δεν έχουμε παίχτες λέμε
Προσωπικά θεωρώ ότι πήρε ότι (εντός ή εκτός εισαγωγικών) καλύτερο ή ανερχόμενο κυκλοφορεί. Να πάρουν παιχνίδια και οι Τολιόπουλος, Κατσίβελης, Σαμαντούροβ κλπ για το μέλλον της ομάδας.

Βέβαια μπορεί να υπάρχουν ενστάσεις για τις επιλογές του.
Αλλά δεν θα έλεγε κανείς ότι έχουμε πληθώρα επιλογών και κυρίως ταλεντάρες που βγάζουν μάτια. Φιλότιμα τα παιδιά, δεν θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω την προσπάθεια τους, αλλά δεν βλέπουμε τα σημεία και τέρατα που έκανε αυτή η ομάδα στο παρελθόν. Και μοιραία η ομάδα πάντα θα συγκρίνεται με το παρελθόν της.

ΥΓ: Βέβαια, αν κερδίσει την Πέμπτη θα το γυρίσουμε το... τσάμικο 😄

Υπόψιν Κατσιβελης είναι 34....

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back