hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.1%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 20.8%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.3%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 16.7%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.3%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 14 29.2%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    48
Εξαιρετικές όλες οι συμμετοχές μέχρι στιγμής. Είμαι πραγματικά κατενθουσιασμενος, εκστασιασμενος θα έλεγα από τις ερμηνείες και τον ήχο. Είναι μια πραγματική γιορτή της μουσικής, γιορταζει η μουσική και η μουσική τεχνολογία σήμερα. Είμαι υπερήφανος. Να είστε όλοι υπερήφανοι για αυτή τη μουσική γιορτή 👍👍👍τρελάθηκα σήμερα από την ποιότητα 🤪🤪🤪

Πολυ πχιοτητα την ειχαμε δει, ηρθε η ισλανδια με κλασσικη eurovision trashy pop να βαλει τα πραγματα στη θεση τους.

ronaldo-cristiano-979217151.gif

Εξαιρετικές όλες οι συμμετοχές μέχρι στιγμής. Είμαι πραγματικά κατενθουσιασμενος, εκστασιασμενος θα έλεγα από τις ερμηνείες και τον ήχο. Είναι μια πραγματική γιορτή της μουσικής, γιορταζει η μουσική και η μουσική τεχνολογία σήμερα. Είμαι υπερήφανος. Να είστε όλοι υπερήφανοι για αυτή τη μουσική γιορτή 👍👍👍τρελάθηκα σήμερα από την ποιότητα 🤪🤪🤪
Γιορτη του τίποτα είναι Κώστα..
Σόου και καλα. Δοκιμασε να τα ακουσεις χωρις να τα βλέπεις. Δεν αντέχονται.

Εμενα κάτι άλλο μου θυμισαν με αυτές τις στολές.Terry,να βγείς να το αναγνωρίσεις το παιδί.
Ενδιαφέρον innuendo. Θα πω μόνο τούτο: Δεν ξέρω δεν απαντώ :LOL:

Γιορτη του τίποτα είναι Κώστα..
Σόου και καλα. Δοκιμασε να τα ακουσεις χωρις να τα βλέπεις. Δεν αντέχονται.
Διαφωνώ 👺

Το γερμανικο ειναι για να σε πιασει η CIA, να σε παει στο Γκουανταναμο, και να σε εχουν ολη νυχτα στο δωματιο με τερμα ενταση, ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ, μεχρι και τον Λινκολν θα παραδεχθεις οτι σκοτωσες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back