hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.1%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 20.8%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.3%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 16.7%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.3%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.2%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 14 29.2%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    48
Επειδή φτάσαμε 40 pages thread, κι είναι αδύνατο να τα διαβάσω. Ποιό τραγούδι συμφώνησε η ομαδάρα ότι ήταν το καλύτερο κατ' εμάς? Για να το ακούσω .

Τώρα Σπύρο αυτό είναι μεγάλη κουβέντα... Η χρονιά ήταν μετριότατη. Αξιοπρεπές ήταν της Ελβετίας. Συμπαθές μουσικά της Ουκρανίας, το γερμανικό είχε κάποιο ενδιαφέρον...
ΥΓ: Θα συμπλήρωνα ότι αποσπασματικά ακόμα και το κομμάτι της Αλβανίας μου "γαργάλισε" τα αυτιά.

Τώρα Σπύρο αυτό είναι μεγάλη κουβέντα... Η χρονιά ήταν μετριότατη. Αξιοπρεπές ήταν της Ελβετίας. Συμπαθές μουσικά της Ουκρανίας, το γερμανικό είχε κάποιο ενδιαφέρον...
ΥΓ: Θα συμπλήρωνα ότι αποσπασματικά ακόμα και το κομμάτι της Αλβανίας μου "γαργάλισε" τα αυτιά.
Θενκς, θα τα τσεκάρω τώρα. Επειδή έκανα ένα μικρό preview...
Αυτό που όλα , όχι όλα, τρόπος τού λέγειν, ξεκινάν σα τυπικές γιουρο-μπαλάντες και καταλήγουν hard techno, είναι το νέο το
trend? Φάση '' Χαα, σάς τη φέραμε, δεν είναι αυτό που νομίζατε!! '' ???...

Μπράβο Αυστρία,μπράβο Ελλάδα,μπράβο Gforce που έχεις προσφορές να πάρουμε κανένα Oberheim μάλλον και με την σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω για την παρέα όλους εσάς που περάσαμε μαζί αυτό το βράδυ.
Πάω να δώ τι θα τσιμπήσω.
Καλό βράδυ Κύριοι!

Ποιό τραγούδι συμφώνησε η ομαδάρα ότι ήταν το καλύτερο κατ' εμάς? Για να το ακούσω
Κανένα, όλα μάπα είναι. Άκου το Sirens από BARBZ που θα έβγαινε χαλαρά πρώτο.

το θετικό της βραδιάς για μένα ότι κέρδισα το ποντάρισμα της παρέας με 3 στα 4 και δεν πλήρωσα τις πίτσες... 1. Αυστρία 2. Γαλλία 3. Εστονία 4. Σουηδία (για την Ελβετία που ήταν η υποκειμενική μου προτίμησή δεν εξεπλάγην που δεν ψηφίστηκε καν από το κοινό)...

όσο για την δική μας πήγα κουβά χωρίς πάτο γιατί την είχα δηλώσει για μετά την 15η αλλά ντάξει... ευχάριστη μεν έκπληξη αλλά θα πήρανε τα μυαλά αέρα στην ερτ και του χρόνου μας βλέπω στην Eurovision με κανα τραγούδι του Μπακαλάκου άντε του Μάλαμα στην καλύτερη... :cool:

ΥΓ. το αρνητικό ότι το γήρας ουκ έρχεται μόνον... Σάββατο βράδυ κι εγώ εδώ...

Θενκς, θα τα τσεκάρω τώρα. Επειδή έκανα ένα μικρό preview...
Αυτό που όλα , όχι όλα, τρόπος τού λέγειν, ξεκινάν σα τυπικές γιουρο-μπαλάντες και καταλήγουν hard techno, είναι το νέο το
trend? Φάση '' Χαα, σάς τη φέραμε, δεν είναι αυτό που νομίζατε!! '' ???...
Σινεμάτικ, παραμυθένιο, χουκιάρικο ( = πολλά hooks ) της Ελβετίας, τύπου Νιλς Χόλγκερσον, χεχε.
Έτοιμο για το επόμενο ρομαντικό παραμύθι - για μικρούς και μεγάλους - της Disney, να χρυσαφίσει τους συνθέτες και την τραγουδίστρια.

πήγα κουβά χωρίς πάτο γιατί την είχα δηλώσει για μετά την 15η
Μη νιώθεις άσχημα. Εγώ 14η.
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα έπεσε 🪣 σε πολλά επίπεδα.

Υπάρχουν συγκεχυμενες πληροφορίες αυτή τη στιγμή που δείχνουν ότι υπάρχεις μεγάλη ανησυχία στις αποστολές για την αναπάντεχη για πολλούς θετική παρουσία και απόδοση της Κλαυδιας στη σκηνή. Πλέον λέγεται ότι μπορεί το κομμάτι να είναι στην πεντάδα και ίσως να πάρει και την πρώτη θέση από τη Σουηδία. Είναι συγκλονιστικό αυτά που συμβαίνουν αυτη τη στιγμή. Υπάρχει μεγάλος αναβρασμός.
:ninja:

Ουκρανία...Ξεκινάει για ογκόλιθος mega-hit, αλλά μετά σκάει στα βράχια και γίνεται θολο-κουλτουριάρικο τζαζο-προγκρεσιβο-οπερετικο-ταρατατζούμ. Δε ξέρω γιατί πρέπει ντε και καλά κάθε τραγούδι της γεροβίζιον να το γράφει μια διμοιρία συνθέτες. Αποφασίστε ρε γμτ, πού πάει το κομμάτι. Βλέπω μια τάση όλα να ξεκινάν από Αλεξανδρούπολη, και να καταλήγουν στα Αντικύθηρα. χαχαχαχα

Κανένα, όλα μάπα είναι. Άκου το Sirens από BARBZ που θα έβγαινε χαλαρά πρώτο.
Το τραγούδι της BARBZ το βλέπω να παίζει σε όλα τα καλοκαιρινά κλαμπ, γιατί έχει πανίσχυρο chorus.

Η ''Αστερομάτα'' είναι από άλλο κόσμο. Άπιαστο. Η Κλαυδία φτιάχνει σχολή από μόνη της. Αν την βοηθήσουν , τη βλέπω να γίνεται η Ελληνίδα Loreena McKennitt, να φτάσει στο Πάνθεον των Αθανάτων.

Αλβανία...Από τη μια μού λείπει ένα Super-chorus. Αυτό που έχει για chorus μού φαίνεται ωραίο μεν, αλλά όχι τόσο χορταστικό. Εχει σίγουρα όμορφα κι επικά ορχηστρικά μέρη. Τώρα ο μπάρμπας έπρεπε οπωσδήποτε να πει το κατεβατό του, και να ραπάρει σε ένα τέτοιο θαλασσοδαρμένο νοτισμένο απ' την αλμύρα τραγούδι?...
Κάτι επιλογές που κάνουν οι συνθέτες ρε γμτ. Πάντα εγωιστές, να βγουν κι αυτοί μπροστά. Anyway...
Βάζουν υλικά βλέπω σε κάθε κομμάτι, βάζουν από δω, βάζουν από κει, φτιάχνουν κολλάζ, άλλα μέρη κολλάν, άλλα δε κολλάν, άλλα είναι εμπνευσμένα, άλλα οκέυ, μερικά για ανάθεμα...Κάτι θα σ' αρέσει από δω κι από κει, κι ας μη σ' αρέσει κάθε σημείο, δευτερόλεπτο προς δευτερόλεπτο. Mix-and-match songs. wELCOME TO eUROVISION!

Αν έπρεπε να ψηφίσω, θα ψήφιζα της ΑΥΣΤΡΙΑΣ. Χωρίς βέβαια το παιδαριώδες σαχλό, κατ' εμέ , μπιτάκι part, και χωρίς τις υπερβολές στα φωνητικά, για να μάς δείξει πόσες οκτάβες έκταση έχει με head voice ( εχέστημεν εις την τρίτη ).
Αν το πει κάποια πιο προσγειωμένη τραγουδίστρια, κι ίσως πιο mezzo , πιο mid range voice, χωρίς το ναρκισσισμό αυτηνής που το είπε, νομίζω θα ανεβεί ακόμα περισσότερα λέβελς αυτό το κομμάτι. Γιατί όντως έχει το pedigree της διαχρονικής μπαλάντας.

Το πιο ανεβαστικό κομμάτι για μένα ήταν της ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ. Ευφάνταστο, πολύχρωμο, ΚΕΦΑΤΟ+ΕΠΙΚΟ.
Ένας συνδυασμός που σπάνια πετυχαίνεται σε ένα τραγούδι: ΚΕΦΑΤΟ και ΕΠΙΚΟ.
Αυτά για σήμερα κι από μένα. Συγνώμη αν σάς έκαψα. Έλληνας είμαι, έπρεπε να πω κι εγώ τη μαλακεία μου. Καλό ξημέρωμα!!!

Για εμένα, τα τρία καλύτερα τραγούδια ήταν της Βρετανίας, της Ιταλίας και του Λουξεμβούργου. Κλασικά συμπαθητικό και στην γλώσσα τους όπως πάντα, της Πορτογαλίας.

Από εκεί και πέρα, είδαμε το κλασικό νέο-woke-υπό-κουλτούρα πανηγυρακι, με τις συνεχείς μασονικές αναφορές, την προώθηση της transgender κουλτούρας και νικητή ακόμα μια φορά τον/ την / το φέροντα των πολιτιστικών στοιχείων εκείνων που συνοψίζουν το μήνυμα που θέλει να προωθήσει ο «διαγωνισμός» αυτός. Θα περίμενε κανείς ότι σε διαγωνισμό που προωθεί την και καλά διαφορετικότητα, ότι θα είχαμε διαφορετικό νικητή κάθε χρονιά, αλλά περιέργως έχουμε συνεχώς κάποιο(ν) από το ακριβώς ίδιο καλούπι.

Και του χρόνου λοιπόν. Έχει αποδειχτεί περίτρανα ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο.

Υ.Γ.: Αν και το τραγούδι της Ελλάδας δεν μου άρεσε καθόλου, παρόλα αυτά η τραγουδίστρια και η επιλογή να πάμε με τραγούδι στα Ελληνικά, μου άρεσε πολύ και πιστεύω ότι είναι η σωστή προσέγγιση για να συνεχίσουμε και στο μέλλον. Προφανώς τεράστια επιτυχία, δεδομένων των… συνθηκών. Εύχομαι στην Κλαυδια να ξεδιπλώσει περισσότερο στο μέλλον το ταλέντο της και να διαμορφώσει και προσωπική εικόνα. Δεν έχει ανάγκη να κάνει το ποντιακό κακέκτυπο της Μουσχουρη, μπορεί να γίνει μια σύγχρονη τραγουδίστρια.

Μην αλλάξουμε Γιουροβιζιονολόγο, ας μείνει η Έδρα ως έχει....

Η πρόβλεψή μου, όχι μόνο ήταν η κοντινότερη στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά (μαζί με τη δική σου) ήταν οι μόνες που έκαναν την υπέρβαση του να κοιτάξουν πάνω από τις πρώτες δέκα θέσεις.

Παρ' όλα αυτά, δεν πρέπει να αλλάξουμε Γιουροβιζιονολόγο, διότι α) η πρόβλεψή μου δεν ήταν ακριβής, β) ο cos_dr έχει πιο ολοκληρωμένη μουσική προσέγγιση στο όλο ζήτημα, κάτι που μπορεί να φαντάζει (μερικές φορές) άσχετο με το συγκεκριμένο διαγωνισμό, αλλά όχι φέτος και - κατά τη γνώμη μου - ποτέ δε θα γίνει πλήρως: πίσω από φουστάνια και φρου-φρου, θα υπάρχει πάντα η μουσική στην καρδιά αυτής της ιστορίας.

πιο ολοκληρωμένη μουσική προσέγγιση στο όλο ζήτημα, κάτι που μπορεί να φαντάζει (μερικές φορές) άσχετο με το συγκεκριμένο διαγωνισμό, αλλά όχι φέτος και - κ
Tη ΒΑRBZ έπρεπε να στείλουν, την ΒΑΑAAARBZZZ :mad: :cry: 😀 😀

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back