hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.2%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 10 22.2%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 8.9%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

• Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 8 17.8%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 6.7%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

Ψήφοι: 2 4.4%
  • Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

• Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 11 24.4%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    45
Είσαι έτοιμος να δεις το φως; Νιώθεις έτοιμος να δεις το φως; Η λατρεμένη σου Κλαυδία
Και ενώ η αγωνία έχει κορυφωθεί στο απροχώρητο, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον εκλεκτό μας συμφορουμίτη σε ένα μικρό κλιπ όπου μέσω της εκπληκτικής του ικανότητα στο όργανο :D , αναδεικνύεται η βαθιά του γνώση αλλά και η αληθινή του συνεισφορά στην Επιστήμη της Γιουροβιζιονολογίας. :ROFLMAO:

Με τα γυαλιά στο χέρι τη βλέπω την Klavdia. :ROFLMAO:

οτι νανε?
%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-510x680.jpg

Ψιτ δεν ξέρω τι λέτε εσείς οι από πάνω, αλλά εγώ είδα ένα Jazz Bass πίσω απ' την εκπρόσωπό μας (y)

Άντε να δούμε λίγο θέαμα πριν τα βάψουμε μαύρα με το μοιρολόι μας. Ξεκινήσαμε!:love:

Μάλιστα... μάλιστα...
Ενδιαφέρουσα η... διασκευή του passenger που έκαναν οι Ισλανδοί- που τους τσίμπησαν απ' το tiktok 😄

Μάλιστα... μάλιστα...
Ενδιαφέρουσα η... διασκευή του passenger που έκαναν οι Ισλανδοί- που τους τσίμπησαν απ' το tiktok 😄
Πρέπει κάτι να γίνεται με τον ήχο, τουλάχιστο από το ERTFLIX που βλέπω αν και δεν νομίζω. Είναι χαμηλό σε ένταση το σήμα. Κάτι γίνεται με το mix με τους παρουσιαστές μας, κάποιος μάλλον έχει αφήσει την κονσόλα στην τύχη της. :ROFLMAO:

Ωραία το κουνάει ο Μακιάτος. Καλά πάει αυτό.

Θεούλη μου τι ακούνε τ' αυτάκια μας... Η σκηνή θα έπρεπε να έχει καταπακτή με κροκόδειλους από κάτω.
Τι είναι αυτό το πράγμα της Εσθονίας...

Τι συμπλοκή ήταν αυτή? ¨ηταν στο πρόγραμμα ή πηγε μέσα έτσι?

Μ’ αυτά που ακούω μας βλέπω στη 3αδα.
Στην τριάδα των τριών τελευταίων σίγουρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back