Γλυκιά μου μάνα μην μου κλαις
Μαύρα και αν σου φορούνε
Το ξέθωρο το σώμα μου
Φλόγες δεν το νικούνε
Μη λησμονιές τη λυτρωσή
Σαν τη ζωή προχώρα
Και προσευχήσου στον Θεό
Και ξέχασέ τα όλα.
Να πω την αμαρτία μου... Έχω αρχίσει να ανησυχώ για τον
@cos_dr.
Το είπε και το έκανε... Κώστα, γύρισε... εντάξει πήγες κουβά, αλλά δεν είναι κάτι τρομερό.
ΥΓ: Πάντως αυτά που βλέπω απ' το πρωί στις... τηλεοράσεις, κάνουν focus στο δίδυμο των παρουσιαστών (και την κριτική που δέχθηκαν), παρά στο τραγούδι.
Η επιλογή μου δεν ήταν θέμα τυχαίας επιλογής. Δεν έπαιζα tzoker.
Άκουσα τα κομμάτια, έγραψα μια επιστημονική θα έλεγα ανάλυση της προτίμησης μου σχολιάζοντας το καθένα ξεχωριστά και τώρα τι διαπιστώνουμε? Πως βγαίνει ένα κομμάτι που αν μη τι άλλο ξενίζει στην συντριπτική πλειοψηφία, τουλάχιστο για τις ανάγκες του διαγωνισμού.
Η στάση των επιτροπών, του κοινού είναι αδιανόητη και με προβληματίζει τελικά το αν το αποτέλεσμα που βλέπουμε είναι αντικειμενικό.
Πραγματικά είμαι έτοιμος να σκίσω το Πτυχίο Γιουροβιζιονολογίας μου
Ακόμα και σαν απλό ακροατή, το αποτέλεσμα με προκαλεί, σε σχέση πάντα με τον ανταγωνισμό.
Αμφισβητώ λοιπόν το αποτέλεσμα και ζητώ άμεσα να δοθούν στοιχεία μιας και είναι χρήματα των φορολογουμένων πολιτών, για το τί ψήφισαν οι επιτροπές. Να δημοσιευτούν τα πρακτικά για να δούμε το σκεπτικό. Δεν μπορεί κύριε
ως επιτροπή χωρίς συζήτηση, χωρίς πρακτικό να βγάζετε αποτέλεσμα και να μην ξέρουμε τι ψήφισε ο καθένας. Να αναρτηθεί στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στο ΚΗΜΔΗΣ. Να γνωρίζουμε τι συμβαίνει για να ξέρουμε και ποιον να κατηγορήσουμε για την πιθανή όπως φαίνεται αποτυχία και δυσμενή έκθεση για άλλη μια φορά της χώρας, πόσο μάλλον εφόσον υπάρχουν πιο δημοφιλή, πιο κατάλληλα κομμάτια.
Θα κινήσω διαδικασίες, θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι.
Να κινηθούν και οι συμμετέχοντες.
Δεν με ενδιαφέρει τι καταχρηστικούς όρους πιθανώς να έχουν αποδεχθεί, είναι νέα παιδιά, δεν ξέρουν.
Πραγματικα, δεν ξέρω τι θα γίνει. Γι αυτό προτιμώ να απέχω και να μην εξοργιστώ πραγματικά. Δε θέλω πια. Κουράστηκα.