hot! Εθνικός Τελικός Eurovision - 2025 Η Ψηφοφορία Των Μελών Μας

Ψηφίστε το τραγούδι που επιθυμείτε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Εurovision - 2025

• Lost My Way- Andy Nicolas

Ψήφοι: 1 2.8%
  • Sirens- BARBZ, Hans Zimmer

Ψήφοι: 9 25.0%
  • Vále- Evangelia

Ψήφοι: 4 11.1%
  • Unhurt Me- Ναυσικά Γαβριλάκη

• Odyssey- Ελένη & Μαρία Ντίνα (Dinamiss)

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Free Love- Θάνος Λάμπρου

Ψήφοι: 7 19.4%
  • Elevator (Up and Down)-RIKKI

Ψήφοι: 3 8.3%
  • Παράδεισος- Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Κώστας Καραφώτης

• Ηigh Road- Georgina Kalais, John Vlaseros

Ψήφοι: 0 0.0%
  • Play It!- Xannova Xan

• Αστερομάτα- Klavdia

Ψήφοι: 8 22.2%
  • Γη μου- Κώστας Αγέρης

• Σύνολο ψηφοφόρων
    36
12 Ζωηρούλι, αλλά δεν με ενθουσίασε...
Και τώρα, η/ο καλύτερη/καλύτερος ας κερδίσει κλπ...
Bottom line: Δεν ξέρω τι έχει περάσει στον τελικό στις άλλες χώρες, αλλά με "δεδομένο" ότι κάθε χρόνο όλοι ψάχνουν το "εύρημα", δεν άκουσα/ είδα κάτι το ευρηματικό.

Πραγματικά η πίτσα, εεεε συγνώμη τα κομμάτια είναι εξαιρετικά. Όλο λέω να κσνω δίαιτα και @@😀

Συγχαρητήρια. Αντε να δούμε τι θα βγει. Για να ρίξουμε και καναν ύπνο 🤣

Είχα φιλιά με τη Μπέσυ.
Φωτό παρακαλώ... Μην μου πεις ότι δεν θα έχουμε το στιγμιότυπο...
Για πες τώρα, εντός τι λένε; Προς τα που βλέπεις να κάθεται η μπίλια σύμφωνα με αυτά που ακούς;

Και οφείλω ειδική μνεία και απόδοση τιμών και αμεριστο σεβασμο στον ακούραστο Σάκη της καρδιάς μας, τον σεβαστό κακ αγαπημένο μου καλλιτέχνη που έχω τιμήσει στο παρελθόν πολλα live του σε σκηνές και νυχτερινά κέντρα. Ο μεγάλος εντυπωσιακός καλλιτέχνης και entertainer με την περισσή του ταπεινοτητα κσι την χρυσή καρδιά έχει προσφέρει και αθόρυβα μεγάλο ανθρωπιστικό εργο, τα δινει πάντα όλα μέχρι της τελευταίας ρανιδος του αίματος του στην σκηνή. Ο πραγματικός εθνικός μας σταρ. 😍😍ΣΑΚΗΗΗΗ!! ΣΕ ΑΓΑΠΆΜΕ ΠΟΛΎ!!!!

Απ' ότι ακούσαμε θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη τραγουδίστρια. Το κομμάτι όμως δεν θα περπατήσει...
Σαν σύνολο μου άρεσε περισσότερο η BARBZ.
Αυτά, και του χρόνου με υγεία...
Η συνέχεια τον Μάιο.

Απ' ότι ακούσαμε θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη τραγουδίστρια. Το κομμάτι όμως δεν θα περπατήσει...
Σαν σύνολο μου άρεσε περισσότερο η BARBZ.
Αυτά, και του χρόνου με υγεία...
Η συνέχεια τον Μάιο.
Και εγω το Sirens ήθελα. Δεν μου αρέσει καθόλου το Αστεροματα.
Το Sirens θα πήγαινε καλά έξω. Του χάλασαν την εισαγωγή πολύ βέβαια ενώ έφτιαξαν το beat.
Αυτο θα πάει χάλια, θα καεί στις φλόγες. 🤣🤣
Εγω δεν της εύχομαι καλή επιτυχία. Τσαντίστηκα 👺

Δεν μου αρέσει καθόλου το Αστεροματα.
Κακό δεν το λες... Όμως φαντάσου να ακούς ένα ανάλογο στα κροάτικα ή στα σέρβικα (και πιθανώς να ακούσουμε- στο παρελθόν δε, έχουμε ακούσει ανάλογα πολλές φορές).
Δεν έχεις βλέψεις για ψηλά με βαλκανικές γλώσσες. Καλώς ή κακώς, είναι handicap.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back