G
Guest
Guest
Τα πνευματικα δικαιωματα ομος ανηκουν στους queen η στη δισκογραφικη?Θα μου πεις "ναι αλλά τις εταιρίες, τα συγκροτήματα τις έχουν προσλάβει να διαχειρίζονται τα πνευματικά τους δικαιώματα".
Τα πνευματικα δικαιωματα ομος ανηκουν στους queen η στη δισκογραφικη?Θα μου πεις "ναι αλλά τις εταιρίες, τα συγκροτήματα τις έχουν προσλάβει να διαχειρίζονται τα πνευματικά τους δικαιώματα".
Δε μιλάμε για δισκογραφική εδώ αλλά για εταιρία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων. Οι δισκογραφικές (όσες υπάρχουν ακόμα) δεν ασχολούνται με social media και ποιος ανεβάζει τι βίντεο. Για τους queen συγκεκριμένα δεν ξέρω τι παίζει αλλά γενικά τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους καλλιτέχνες ακόμα κι αν έχουν προχωρήσει σε μαζικό πούλημα τουτέστιν έχουν δώσει δικαιώματα εμπορικής εκμετάλλευσης.Τα πνευματικα δικαιωματα ομος ανηκουν στους queen η στη δισκογραφικη?
Στο λινκ στο αρχικο μου ποστ θα δεις οτι ο Mεη δειχνει με το δαχτυλο τη Universal η οποια ειναι δισκογραφικηhΔε μιλάμε για δισκογραφική εδώ αλλά για εταιρία διαχείρισης πνευματικών δικαιωμάτων. Οι δισκογραφικές (όσες υπάρχουν ακόμα) δεν ασχολούνται με social media και ποιος ανεβάζει τι βίντεο. Για τους queen συγκεκριμένα δεν ξέρω τι παίζει αλλά γενικά τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους καλλιτέχνες ακόμα κι αν έχουν προχωρήσει σε μαζικό πούλημα τουτέστιν έχουν δώσει δικαιώματα εμπορικής εκμετάλλευσης.
Το πρώτο εξάμηνο του έτους υπήρξαν διάφορες αναφορές ότι θα πουλούσαν τον κατάλογο τους έναντι 1,1 δισ. δολαρίων. Έκτοτε δεν ακούστηκε κάτι. Εάν και... εφόσον, θα είναι το μεγαλύτερο deal σε αυτόν τον τομέα της μουσικής βιομηχανίας.Για τους queen συγκεκριμένα δεν ξέρω τι παίζει