Εταιρια και youtube κατεβαζουν βιντεο

• Thread starter Thread starter Guest
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 3K
G

Guest

Guest
Παραπονεθηκαν πολλοι οτι η universal και το youtube προχωρησαν σε μαζικες διαγραφες βιντεο σε συνδυασμο με strike και απειλη κλεισιματος καναλιων σε οσους ανεβαζαν βιντεο απο συναυλιες των Queen + αταλαντο. Ο Βrian May προχωρησε σε διευκρινιστικη δηλωση οτι δεν ευθυνεται η μπαντα και οτι ζητησε απο τον μανατζερ να μαθει τι συμβαινει. 

https://blabbermouth.net/news/brian-may-is-looking-into-copyright-strikes-on-fan-filmed-queen-concert-videos-im-very-concerned

Και γιατί το λες "ατάλαντο" το παιδί? Οι Queen απ'ότι φαίνεται έχουν άλλη γνώμη...?
Ειναι η προσωπικη μου αποψη. Με απαγορευεις να εχω προσωπικη αποψη. Δε με αρεσει καθολου.

Αλλα γιατι μενουμε σε αυτο το ελασσω θεμα? Το κυριως πιατο ειναι οτι η εταιρια κατεβαζει βιντεο ερασιτεχνικα απο λαηβ. Μεχρι τωρα κατεβαζαν στουντιακες ηχογραφησεις, με τα λαηβ δεν ασχολουντο ουδεις

Με απαγορευεις να εχω προσωπικη αποψη. Δε με αρεσει καθολου.
Κανείς δεν σε απαγορεύει τίποτα φίλος. image.gif

Όσο για τα κατεβασμένα βίντεο, γίνεται συνεχώς, είτε πρόκειται για επίσημες στούντιο/live ηχογραφήσεις είτε για ερασιτεχνικά βίντεο. 

Κανείς δεν σε απαγορεύει τίποτα φίλος.Προβολή συνημμένου 41514

Όσο για τα κατεβασμένα βίντεο, γίνεται συνεχώς, είτε πρόκειται για επίσημες στούντιο/live ηχογραφήσεις είτε για ερασιτεχνικά βίντεο. 
Αη καλα εσυ δεν ξερεις. Μονο επισημες κυκλοφοριες κατεβαινουν. Λαηβ βιντεακια απο φαν δεν εχει ξανασυμβει. Μαθε πρωτα τι συμβαινει να μη γραφεις οτι νανε

Αγόρια - "δικαστή", "καταρράκτη"- προειδοποίηση μια και μοναδική. Πάρτε το χαλαρά. Ευχαριστώ.
Ο πληθυντικός που κολλάει ρε Terry? Μια χαρά χαλαρά το έχω πάρει, και του απάντησα τι συμβαίνει στο youtube.  Προφανώς δεν ξέρει τι συμβαίνει στο youtube και τους λόγους που μπορεί να κατέβει ένα βίντεο. Εγώ το ξέρω καλά από προσωπική εμπειρία 10 χρόνων, και του απάντησα. Αν δεν του αρέσει η απάντηση, τα παράπονα του στο youtube, όχι να τα ακούμε κιόλας.

Για δώσε μου ένα λινκ του καναλιού σου στο youtube ρε ειδήμονα να δω κάτι...?
Αυτό απάντα νομίζω το ερώτημα του πληθυντικού...

Μαθε πρωτα τι συμβαινει να μη γραφεις οτι νανε
Όχι βέβαια ότι αυτό είναι καλύτερο...

Κύριοι, είστε μεγάλα παιδιά... ενήλικες. Act accordingly. 

Αυτό απάντα νομίζω το ερώτημα του πληθυντικού...
Εμενα που με αφορα αμεσα δε με πειραξε αυτο.

Όχι βέβαια ότι αυτό είναι καλύτερο...
Γιατη τι εχει αυτο ακριβως? 

Πολιτικη ορθοτητα του πωπου

Και σταματηστε να σβηνετε μηνυματα επειδη δε σας αρεσουν. Αν δεν αντεχετε την κριτικη κλειστε το το μπ*****ο η καθηστε να μιλατε οι μοντς και οι αντμιν μεταξυ σας

Σε τι θα σε χρησιμευεσει ?
Μείνε σε αυτό που σου έγραψα πριν:

"Όσο για τα κατεβασμένα βίντεο, γίνεται συνεχώς, είτε πρόκειται για επίσημες στούντιο/live ηχογραφήσεις είτε για ερασιτεχνικά βίντεο".

Αυτή είναι η πραγματικότητα στο youtube. Αν ο κάτοχος δικαιωμάτων μια σύνθεσης δεν θέλει να ακούγεται στο youytube, οποιοδήποτε βίντεο την περιέχει (original ηχογράφηση, official ή μη live βίντεο, cover κλπ) μπλοκάρεται εντελώς ή στην καλύτερη σε συγκεκριμένες χώρες. Εδώ ο άλλος ανεβάζει βίντεο που παίζει στην κιθάρα του την εισαγωγή του Hotel California και τον μπλοκάρουν, τι συζητάμε τώρα? Ο αλγόριθμος του youtube δεν ξεχωρίζει αν το Χ τραγούδι ακούγεται στην original εκτέλεση του, σε κάποια διασκευή ή σε live (official ή ερασιτεχνική) εκτέλεση/ηχογράφηση, άπαξ και το βρει το μπλοκάρει, γιατί η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα δεν θέλει να ανέβει στο youtube.

Εδώ ο άλλος ανεβάζει βίντεο που παίζει στην κιθάρα του την εισαγωγή του Hotel California και τον μπλοκάρουν, τι συζητάμε τώρα
Καλα νταξ οι eagles το εχουν τερματισει. μη χασουν κανενα σεντ, και απο τη μυγα ξυγκι θελουν να βγαλουν. anyway φιλος αστο αφησουμε καλυτερα γιατι αναστατωνονται οι μοντς

Εμενα που με αφορα αμεσα δε με πειραξε αυτο.
3. Δεν επιτρέπονται κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις, προσβλητικά σχόλια, αγενή και εριστικά μεταξύ των μελών. Απαγορεύονται τα προκλητικά ποστ που χαρακτηρίζουν αρνητικά κάτι, κάποιον ή κάποιους αφού οδηγούν σε flame wars.

Αφορά το forum και τους κανονισμούς του.

Πολιτικη ορθοτητα του πωπου
Χμμμ...

3. Δεν επιτρέπονται κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις, προσβλητικά σχόλια, αγενή και εριστικά μεταξύ των μελών. Απαγορεύονται τα προκλητικά ποστ που χαρακτηρίζουν αρνητικά κάτι, κάποιον ή κάποιους αφού οδηγούν σε flame wars.
Μήπως καλύτερα να γίνει το αντίθετο, δηλαδή να απαγορεύονται τα πρώτα  και να μην επιτρέπονται τα δεύτερα?

(ντόινγκ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ?)

Δεν βλεπω κατι που να μας αφορα. Ειδημονα με ειπε και τον ευχαριστω για το κοπλιμαν.

Μια χαρα συζητουσαμε μεχρι που μπηκες εσυ και χαλασες το θεμα. 

Μήπως καλύτερα να γίνει το αντίθετο, δηλαδή να απαγορεύονται τα πρώτα  και να μην επιτρέπονται τα δεύτερα?

(ντόινγκ! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ?)
Δεν είναι ούτε ώρα, ούτε το topic για χιούμορ.

12. Δεν επιτρέπονται μηνύματα off-topic μέσα στα θέματα. Τα μηνύματα εντός του θέματος πρέπει να είναι σχετικά με την αρχική δημοσίευση / αρχική ερώτηση του νηματοθέτη.

Μια χαρα συζητουσαμε μεχρι που μπηκες εσυ και χαλασες το θεμα. 
Αν σε αντιλαμβάνομαι ορθώς, το ban που ανέφερες νωρίτερα έχει λάβει διαστάσεις αυτοεκπληρούμενης προφητείας...

Trending...

Νέα θέματα

Back