Στο μπάσο είναι ο Βασίλης Τσιμιδάκης.ignantios είπε:ESTHISIS λεγομαστε και λεμε οτι ειμαστε καλα..... ;D sorry για τα πολλα video μπορει να ηταν και λιγο κουραστικα... :
και δεν ειχα δει οτι υπηρχε αυτο το topic και τα εβαλα στα video γενικα...τωρα βρισκονται εκει που πρεπει!
ΤΥΜΠΑΝΑ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ
ΠΛΗΚΤΡΑ-ΣΙΑΧΑΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΩΝΗ-ΧΑΤΖΗΡΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
BASS-ΒΑΣΙΛΗΣ (TOYMΠANO ;D)
ΚΙΘΑΡΑ-ΤΑΜΠΟΥΡΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ(IGNANTIOS)
VIDEO κινητου-Alison
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ....playloud είπε:Ελα Ιγνα,
καλα το πατε (εχετε λιωσει στην προβα ε???)
Μια παρατηρηση για το Child's Anthem (μιας και το επαιζα κι εγω με κατι Σουηδους εδω στο νησι και το γουσταρω και πολυ). Ο πληκτρας στην εισαγωγη που ειναι μονος του δεν το παιζει ατακα. Και στη μελωδια αλλα του λειπουν και ακκορντα. Δεν βαζω το χερι στη φωτια μιας και εμεις το παιζαμε απο την εκδοση του DVD (του πρωτου που ξακιναει με αυτο η συναυλια) κι εκει βαζουν και κατι αλλες "ομορφιες" (λχ κατι χρωματικα στο πιανο μεσα στο κομματι) αλλα νομιζω οτι κι εκει το παιζουν ιδιο με το δισκο κατα τα αλλα.
Στην κιθαρα, δοκιμασε να το παιξεις με τον neck μαγνητη (EMG δεν εχεις?) και βαλε απο το τονλαμπι κανα κιλο chorus. Ειπα, δοκιμασε......
Τα αλλα δεν τα ακουσα γιατι εχω βαρεθει να τα παιζω και μου την δινουν στα νευρα >
οι λογοι ειναι πολλοι.Wow! είπε:Εγώ θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση: ποιος είναι ο λόγος για να συντηρεί κανείς μία μπάντα που παίζει διασκευές; Υπάρχει κάποιος επαγγελματικός στόχος πίσω από κάτι τέτοιο; Προσλαμβάνονται σε κρουαζιερόπλοια ή νυχτερινά κέντρα; Συμμετέχουν σε κάποιο άλλο είδος εκδηλώσεων; Τι ακριβώς παίζει; Διαφωτίστε με παρακαλώ....
εχεις απολυτο δικιο....εννοειται οτι δεν ειναι τελεια....και εννοειται οτι ειναι στη μεση τα κομματια απο θεμα λεπτομερειας.mscmkr είπε:Ιγναντιε
Φιλικά σου γράφω και αν θες με διαβάζεις, αν δε θες, όχι.
Εγώ πιστεύω ότι το πάτε καλά ΑΛΛΑ δεν το πάτε ΠΟΛΥ καλά. Όλα τα κομμάτια που άκουσα θέλουν ακόμα δουλειά. Στις λεπτομέρειες.
Μην με παρεξηγείς. Φαίνεται ότι μπορείτε να τα βγάλετε όλα πολύ καλά. Αλλά επίσης φαίνεται ότι βαρεθήκατε και τα βγάζετε τόσο ώστε να γουστάρετε που τα βγάλατε και μέχρις εκεί. Θέλει κι άλλη προσπάθεια και ό,τι κάνετε από δω και πέρα κάνει την πραγματική διαφορά μεταξύ καλού και πολύ καλού.