- Λύσεις
- 2
- Πόντοι
- 1,123
Που να δεις στην Ελευθεροτυπία τι έχει..ndnikola είπε:στην απογευματινή έχει άλλη αντζέντα.

Που να δεις στην Ελευθεροτυπία τι έχει..ndnikola είπε:στην απογευματινή έχει άλλη αντζέντα.
Θα σου έγραφα τη σειρά μου, αλλά μετά τα γράψεις το Another Brick In The Mall.neeq είπε:χαχαχα, μιλάτε κι εσεις για στρατο.
Οταν πηγα εγω ηταν στρατος, τωρα (και πριν απο μενα) είναι κολλεγιο.
Όταν το φοράς θα εξαφανίζεσαι; Τί παίζει;foxxx είπε:Αντε παιδια δηλωστε συμετοχη μετα την μυηση παιζει και δαχτυλιδακη ;D ;D ;D
Εγώ είμαι ο Illuvatar και υπάρχει και ο Earendil,δεν θα το αφήσουμε να γίνει.atreu73 είπε:Όταν το φοράς θα εξαφανίζεσαι; Τί παίζει;
Μα το βασίλειο της Mordor και το μάτι που τα βλέπει όλα, σε πιστεύω.Illuvatar είπε:Εγώ είμαι ο Illuvatar και υπάρχει και ο Earendil,δεν θα το αφήσουμε να γίνει.
Έλα μωρέ και 'συ... είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ο ίδιος λόγος για τον οποίο άλλοι έλληνες σου σπάνε τα φρύδια όταν τους παίρνεις συνέντευξη για δουλειά με το πόσα πτυχία έχουν... νομίζουν οι καημένοι ότι έχει κάποια αξία... ξέρεις στο στυλ, "μα, τελείωσα το Βριβρί και μετά πήγα με το Εράσμους στο Άμστερνταμ και μετά..."... "α, το καταλάβαμε, είσαι πολύ μεγάλος μαρκετινίστας....".theoctapus είπε:Γιατί κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται στον στρατό θα πεταχτεί και κάποιος άλλος για να πει "όταν ήμουν εγώ φαντάρος ξυριζόμασταν με κοφτερές πέτρες και είχαμε 670 μήνες θητεία, άσε που έφαγα και 8 χρόνια φυλακή. Τώρα εσείς είστε χαλαροί, άκου εκεί 9 μήνες". 'Ντάξει το καταλάβαμε, είστε μεγάλα κομμάντα. :-\
Έγινε ήδη η φρουρά ντεεεεε... πάλι σε κράτησε ο λοχαγός του 3ου γραφείου? Ελπίζω να έχεις καλή δικαιολογία γιατί ο παπάρας της φρουράς σε έβγαλε αναφερόμενο. Ντάξ, δεν είναι τόσο κακός ο όρχος, έχει μια ψιλοκαβάτζα, όχι τόσο καλή όσο η τέρμα πάνω σκοπιά αλλά παλεύεται. In the mines of Moria any kavatza is a good kavatza.Earendil είπε:Παιδιά ένα λεπτό, εμένα που μου είπανε ότι είμαι όρχο 4ο νούμερο ισχύει; Δηλαδή πάω φρουρά τώρα;
Χα, αυτο παλι με το 9μηνο που το πας. Μέχρι να μπουν, βγαίνουν κιόλας. Και κλαίγονται κι απο πάνω. Κανουν τις διακοπούλες τους 9 μήνες και μετα είναι λες και τους πατησε τρένο.theoctapus είπε:Γιατί κάθε φορά που κάποιος αναφέρεται στον στρατό θα πεταχτεί και κάποιος άλλος για να πει "όταν ήμουν εγώ φαντάρος ξυριζόμασταν με κοφτερές πέτρες και είχαμε 670 μήνες θητεία, άσε που έφαγα και 8 χρόνια φυλακή. Τώρα εσείς είστε χαλαροί, άκου εκεί 9 μήνες". 'Ντάξει το καταλάβαμε, είστε μεγάλα κομμάντα. :-\
Φίλως ήμουν σαλπιγκντής στη μάχη των Πλαταιών 8)atreu73 είπε:Ρε σεις μουσικοί πράμα κάνατε και φαντάροι; Ωι μανούλα μ'. Τα ύστερα του κόσμου.