Το λοιπόν! Πάντα είχα καψούρα την κιθάρα του Hammet
Στα μάτια μου είναι από τις πιο όμορφες superstrat που έχουν βγει. Γενικά το playability των ESP είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν για τα δικά μου χέρια, αλλά η απαγορευτική τιμή του custom shop μοντέλου, φάνταζε απλά ένα όνειρο. Στις αγγελίες λοιπόν είδα κάποια στιγμή μία ESP KH2 το bolt on μοντέλο, της εταιρίας, ένα σκαλί κάτω από το Vintage, αυτό με τα relic, τα αυτοκόλλητα κτλ. Αφού με το παλικάρι τα βρήκαμε, έπαιξε μία ανταλλαγή, και ήρθε στα χέρια μου το κουκλί που πάντα ονειρευόμουν. Κάτι έλειπε όμως... Ψάχτηκα στο νετ και βρήκα τα αυτοκόλλητα που έχει ο Hammet στην κιθάρα, μάλιστα από Μαλαισία μου ήρθαν μέσα σε λιγότερο από 10 μέρες, και έτσι το μόνο που έπρεπε να γίνει ήταν να βρω κάποιον ο οποίος θα αναλάμβανε το project relic. Από μία δουλειά που έκανε ένας γνωστός στη strat του επικοινώνησα με το Γιάννη από το G.A.S. του είπα τι ήθελα και το ανέλαβε. Την κιθάρα του την έστειλα χθες, και σήμερα μου ήρθαν οι πρώτες φώτο από το project. Δεν ξέρω αν είστε ή όχι fan του relic κτλ, αλλά το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής με άφησε πολύ ικανοποιημένο. Βέβαια περιμένω να την δω ολοκληρωμένη και να την πιάσω στα χέρια μου πάλι, αλλά είπα να μοιραστώ τη χαρά μου και επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες.