ES-335 project

εξωτικο πουλι, καρακαξα! με εκανες και γελασα. ευχαριστω για τα καλα σας λογια, ετοιμαζω κατι, σε λιγο θα το ανεβασω.

Ηλια, πολύ γλυκός ήχος και της πάει και ο ήχος στο λαϊκό, μου άρεσε ιδιαίτερα το 3ο κλιπ,

Αγόρασα ήδη κελεμπέκι 5ρι και θα το κόψω στη μέση για δύο καπάκια bookmached, και μετα θα αρχίσει το σκάψιμο..

Ηλια, πολύ γλυκός ήχος και της πάει και ο ήχος στο λαϊκό
Αυτου του στυλ οι κιθαρες ειναι μοναδικες για λαικο και δημοτικο.  ;D

Αυτη ιδιως του Λια ειναι απαιχτη.  :o

το ωραιο ειναι οτι οι gibson 335 ειναι πανακριβες και τις συναντας μονο στα πανηγυρια. αλλα να μου πεις εκει ειναι το χρημα

Μια Gibson 125 που έχω και απέκτησα μεταχειρισμένη , εχει στο μπράτσο μικρές λακούβες στο πανω μερος του σολ και λα δηλ 3ο,5ο τάστο απο τον αντίχειρα και την πίεση! Έχει δει αυτή πανηγύρια!

E.G. είπε:
το ωραιο ειναι οτι οι gibson 335 ειναι πανακριβες και τις συναντας μονο στα πανηγυρια. αλλα να μου πεις εκει ειναι το χρημα
Οχι ρε Λια, εχει και ο Γιαμεθ μια...  ;D

Ηλια φανταζομαι οτι απο τις "δυο γυναικες δυο αγαπες" η μια για σενα ειναι η κατασκευη οργανων φιλε!

Παρακολουθω απο την αρχη το εγχειρημα σου.... κουκλα η κιθαρα, καταπληκτικος ο ηχος.

Μπραβο, συγχαρητηρια, εχεις το ολο πακετο... υπομονη, επιμονη και κυριως αγαπη και μερακι για αυτο που κανεις!

οπως εχω πει και στον Ηλια αυτη την ιστορια θα την πω και εδω Δημοσια για να καταλαβετε τι παιζεται γενικοτερα με τα πανηγυρια (επειδη αναφερθηκε οχι οτι δεν το ξερετε ολοι (το τι παιζεται) αλλα κουβεντα να γινεται) ;D

Στο χωριο μου (ακους govanmaniac και bouzoukleri ?) καθε χρονο γινεται 1 διημερο πανηγυρι,εκει μαζευεται καθε καρυδιας καρυδι - και σε μια δοση σε ενα λαικο σχημα εκανα τον ηχο - ανεβαινει ο ντραμερ check - ανεβαινει ο μπασιστας - check - ανεβαινουν οι τραγουδιαρες και ο τραγουδιαρης - check - μπουζουκι - check - αρμονιο - check -  κιθαρα ? που ειναι ο κιθαριστας ρε παιδια ? (ρωταω τις τραγουδιαρες) "ααααα λεει θα ερθει σε 10 λεπτακια" "αυτος δεν χρειαζεται check" "απλως ανεβασε τον επανω και φυγαμε" ::) ::) καγκελο ο δικος σου - καλα λεω απο μεσα μου εσεις μου το ειπατε....

σκαει μυτη που λετε και ο κιθαριστας και βλεπω εναν αθιγγανο με μια hardcase......

cool τυπος ο κιθαριστας  ;D

ανεβαινει επανω στο παλκο και ανοιγει την θηκη και μου πεταει ενα καλωδιο προς το μερος μου 10 μετρα - και μου λεει το αμιμητο "κοτσαρε με στο μασινι και δωσμου πριμα"  ::) ::) ::)

οοοοκκκκκ

με το που βλεπω την κιθαρα σκαλωσα ασχημα - λεω δεν παιζει.....κοιταω στο headstock...."ελα παναγια μου"

παω κοντα και του λεω..."φιλε μου τι κιθαρα ειναι αυτη ?" "ξερω γω ? μια φτηνη που εχω για την δουλεια"

και το οργανο ηταν αυτο

http://www.thomann.de/gr/gibson_bb_king_lucille.htm

Και φαντάζομαι την φάτσα σου εκείνη την στιγμή...

bbking.jpg

;D  ;D  ;D  ;D

Τι νομίζεις θα του γιάλυζε του τύπου?

Τα χρυσά που φοράει πάνω της και για να φαίνονται καλύτερα σε μαυρο φόντο! Κατι σαν χρυσό δοντάκι..

Του έδωσες πρίμα του ανθρώπου?

ο sinner πετυχε ακριβως την εκφραση μου  ;D ;D

nasokosm είπε:
Τι νομίζεις θα του γιάλυζε του τύπου?

Τα χρυσά που φοράει πάνω της και για να φαίνονται καλύτερα σε μαυρο φόντο! Κατι σαν χρυσό δοντάκι..

Του έδωσες πρίμα του ανθρώπου?
δεν το ειχα σκεφτει ετσι να σου πω την αληθεια χααχαχα - 3 κιλα πριμα του εδωσα  ;D

παντως περα απο την πλακα - καταλαβαινω ως ενα βαθμο γιατι παιζουν πολλοι με 335 σε λαίκα - εχει ωραια χροια και γλυκο tone

εχει ωραια χροια και γλυκο tone
Ειναι "καθαρες" (χωρις τουαγκ),  χτυπανε δυνατες μουργκανιες (μπασσαδουρες) λογω διπλων μαγνητων, και ειναι μεγαλες (να φαινονται)  ;D

Μου κανει εντυπωση το "μαυρο",  :o συνηθως με κοκκινες παιζουν (σημαδουρες  ;D)...

TSotir είπε:
Ειναι "καθαρες" (χωρις τουαγκ),  χτυπανε δυνατες μουργκανιες (μπασσαδουρες) λογω διπλων μαγνητων, και ειναι μεγαλες (να φαινονται)  ;D
Αυτο ακριβως (ναι, ΚΑΙ το οτι ειναι μεγαλες και φαινονται).

α ρε Ηλια τωρα ειδα το ποστ με τις φωτο ολοκληρωμενη,τι ειναι τουτο ρε συ?την ειχα δει οταν ηταν αβαφτη αλλα δεν περιμενα οτι θα γινοταν τοοοοοοσο ομορφη.απο ηχο τελεια και απο ομορφια δεν το συζητω.την επομενη φορα που θα τα πουμε θελω να ριξω μια πενια.πωωωωωωωωωω αρρωστησα.καλα εγραψες

την επομενη φορα που θα ερθεις θα τις εχω ολες στο σπιτι. πρεπει να τις συμαζεψω γιατι μαλλον θα κανουμε εκθεση οι ερασιτεχνες οργανοποιοι. ετσι θα τις δοκιμασεις ολες  ;)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back