- Πόντοι
- 16
Ναι σε αυτό αναφερόμουν που το κάνει με το VB-2 , το αλλο για το PN-2 το θυμόμουν γιατί το είχα ψάξει παλιότερα.zappa είπε:Υποθέτω οτι μιλάς για το 3.20 περίπου και όχι το διακεκομμένο του 3.10 ε;

Ναι σε αυτό αναφερόμουν που το κάνει με το VB-2 , το αλλο για το PN-2 το θυμόμουν γιατί το είχα ψάξει παλιότερα.zappa είπε:Υποθέτω οτι μιλάς για το 3.20 περίπου και όχι το διακεκομμένο του 3.10 ε;
Μάλλον με βλέπω για Malekko γιατί δεν θέλω να δώσω και μια περιουσία για ένα Vibrato (εννοώ για το VB-2) , όσο για το Diamond άπαιχτο αλλα 1)δεν θα χρειαστώ το Chorus που έχει 2) το Malekko θα με βγάλει ασπροπρόσωπο με αυτά που έχει και σε καλύτερη τιμή! ;Dzappa είπε:Με το Malekko θα είσαι μια χαρά,
αν δεν το πάρεις πες μου να σε έχω στο νου μου,
αν ποτέ (δεν νομίζω) πουλήσω το diamond #0006
Αν και δεν νομίζω οτι πάει πακετάκι με τροφοδοσία, μπορείς να τους το ζητήσεις,bluezlick είπε:αυτο το Malekko vibrato που το βρισκουμε?(Ελλαδα-Ευρωπη)
εαν το παρω απο το site τους επειδη ειναι απο αμερικη θα πρεπει με καποιο τροπο να τους πω για ττην τροφοδοσια επειδη ειμαι ευρωπη?
ασε ασε τωρα ειδα τη χαζη ερωτηση εκανα.....zappa είπε:Αν και δεν νομίζω οτι πάει πακετάκι με τροφοδοσία, μπορείς να τους το ζητήσεις,
λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα, πολύ πολύ να σε παραπέμψουν σε ευρωπαίο dealer.
...και το Univibe, pitch vibrato κανει χωρις το mix.zappa είπε:Pitch vibrato ζητάει το παιδί όχι univibe.
διαφορά σε τι? (sorry, δεν καταλαβα)zappa είπε:Ναι αλλά η διαφορά δεν είναι και μικρή ε;