- Πόντοι
- 16
Καλησπερα σας! Θα ηθελα να μαθω αν ξερει κανεις που μπορω να δοκιμασω prs κιθαρες εντος αθηνας! Ο ζοζεφ δεν εχει ανοιξει ακομα απο "κατασκευες" και δεν ξερουν ποτε θα ανοιξει...
Φίλε μου, δεν θίγεις κανέναν, απλώς φαίνεται ότι είσαι μάλλον μικρός σε ηλικία και δεν έχεις επαφή με τα πράγματα του χώρου (κανένα από τα δύο δεν είναι κακό, φυσικά!).BlackForest είπε:Zozef στην τρικουπη? Απο ποτε? Ουτε στο site τους λεει για κανενα μαγαζι στην τρικουπη. Εγω παντως περνω τηλεφωνο τα κεντρικα γραφεια τους και τους ρωταω ποτε θα ανοιξει το μαγαζι τους και μου λενε την επομενη βδομαδα (αυτο γινεται εδω και 3-4 μηνες... ειναι ολιγον σπαστικο να σου λενε ψεματα για να μν σε χασουν ως πελατη). Οσο για το guitarstore την τελευταια φορα που πηγα δν ειχε prs...
Υ.Γ συγνωμη αμα θιγω καποιον που να σχετιζεται με τον ζοζεφ απλα λεω τα πραγματα οπως ακριβως ειναι. Δεν εχω τπτ προσωπικο με την εταιρια αλλα αυτο το πραγμα μετα απο καιρο κατανταει εκνευριστηκο...
Αυτό μπορεί να σου φάνηκε λογικό, σου φάνηκε όμως και ηθικό; Να χρησιμοποιείς δηλαδή το εδώ μαγαζί σαν... δοκιμαστήριο; Σκέψου το αν θέλεις.BlackForest είπε:Υ.Γ εχω ψωνισει και εγω απο thomann αλλα οπως μου φανηκε λογικο ειχα δοκιμασει την κιθαρα (Cort Evl A6) πριν σε ενα μαγαζι στην αθηνα...
Αν και συμφωνω με τον νοε δεν το εκανα για να τους "εκδικηθω"! Την κιθαρα την ειχα βαλει πρωτα στο ματι απο το μαγαζι που την δοκιμασα και μετα απο καμια βδομαδα που ημουν ετοιμος να την αγορασω ενας φιλος μου μου εδειξε τι εστι thomann... Και πραγματικα αμα οι τιμες δν ειχαν εξωφρενικες διαφορες απο οτι του εξωτερικου στην ελλαδα απο εδω θα επερνα! Αλλα φαντασου πως απο το thomann την αγορασα 330 ευρω και το καταστημα την ειχε 550!!!!!!! το θεωρω απαραδεκτο αυτο! Να πεις στο εξωτερικο 330 και στην ελλαδα 380 - 400 το καταλαβαινω και μαλιστα μπορει να την επερνα απο εδω για να ενισχουσα τις μικροεπιχειρησεις... Αλλα αυτο ειναι εως και απληστια!Αυτό μπορεί να σου φάνηκε λογικό, σου φάνηκε όμως και ηθικό; Να χρησιμοποιείς δηλαδή το εδώ μαγαζί σαν... δοκιμαστήριο; Σκέψου το αν θέλεις.![]()
+1000 Κι εγω αυτης της λογικης ειμαι. Ειναι κοντινη η τιμη ή εστω βλεπω οτι ο κυρ Μιχαλης προσπαθει να την αφησει λογικα? Απο τον κυρ Μιχαλη. Μου την πουλαει ο κυρ Μιχαλης 40 και 50% πιο ακριβα? Απο το μπαρμπα Θωμα.BlackForest είπε:Και πραγματικα αμα οι τιμες δν ειχαν εξωφρενικες διαφορες απο οτι του εξωτερικου στην ελλαδα απο εδω θα επερνα! Αλλα φαντασου πως απο το thomann την αγορασα 330 ευρω και το καταστημα την ειχε 550!!!!!!! το θεωρω απαραδεκτο αυτο! Να πεις στο εξωτερικο 330 και στην ελλαδα 380 - 400 το καταλαβαινω και μαλιστα μπορει να την επερνα απο εδω για να ενισχουσα τις μικροεπιχειρησεις...