Γεια χαρά νοιζάδες !!!
Έχω ένα θεματάκι με την κάρτα ήχου μου η οποία είναι μια steinberg ur12.
Έχω συνδέσει την κάρτα στον υπολογιστή μου χωρίς πρόβλημα, ακολούθησα το manual ... η συσκευή αναγνωρίζεται από το pc ...
ΑΛΛΑ
Δεν υπάρχει ένταση στην έξοδο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίνε τα ηχεία που έχω, ή αν έχει κάτι η κάρτα ?!?! :-[
Βάζω το output στο τέρμα απλά για να ακούσω πολύ αχνά το τεστ των ηχείων..
Όταν βάζω ακουστικά έχω σαφή πιο πολύ ένταση, αν και μετά από ένα σημείο κάνει παράσιτα.
Γενικά όταν επιλέγω από τον υπολογιστή μου την κάρτα σαν έξοδο ήχου , δεν ακούγεται τίποτα.
Έχω βάλει και το τελευταίο driver που δίνει η steinberg.
Έψαξα στο net αλλά δεν έχω βρει troubleshooting για κάτι παρόμοιο... καμία ιδέα από την εμπειρία σας ????
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
Έχω ένα θεματάκι με την κάρτα ήχου μου η οποία είναι μια steinberg ur12.
Έχω συνδέσει την κάρτα στον υπολογιστή μου χωρίς πρόβλημα, ακολούθησα το manual ... η συσκευή αναγνωρίζεται από το pc ...
ΑΛΛΑ
Δεν υπάρχει ένταση στην έξοδο. Δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίνε τα ηχεία που έχω, ή αν έχει κάτι η κάρτα ?!?! :-[
Βάζω το output στο τέρμα απλά για να ακούσω πολύ αχνά το τεστ των ηχείων..
Όταν βάζω ακουστικά έχω σαφή πιο πολύ ένταση, αν και μετά από ένα σημείο κάνει παράσιτα.
Γενικά όταν επιλέγω από τον υπολογιστή μου την κάρτα σαν έξοδο ήχου , δεν ακούγεται τίποτα.
Έχω βάλει και το τελευταίο driver που δίνει η steinberg.
Έψαξα στο net αλλά δεν έχω βρει troubleshooting για κάτι παρόμοιο... καμία ιδέα από την εμπειρία σας ????
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!