Παιδιά προσπαθώ να κάνω μια hiphop παραγωγή και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Είμαι ακόμη στην βάση της δημιουργίας και έχω πάρει lounge κομμάτι το οποίο το έχω κάνει chop και midi assign στα πλήκτρα μου.Το θέμα είναι ότι τα samples παίζονται όση διάρκεια πατάω εγώ εκάστοτε πλήκτρο και όχι όλο.Δηλαδή αν το κάθε κομμάτι είναι 2 δευτερα και εγώ το πατήσω ένα δεν παίζεται όλο.Πως το αλλάζω αυτό?
Επίσης για drums έχω φτιάξει ένα pattern,με το impulse και δικά μου δείγματα(δεν ξέρω αν τα χω βάλει και σωστά) ικανοποιητικό θα έλεγα χωρίς να ναι τίποτα το ιδιαίτερο.Τι αλλαγές θα μπορούσα να κάνω μέσα στο κομμάτι ώστε να μην ακούγονται μονότονα?Το pattern το βρήκα σε ένα video στο youtube και τώρα πρέπει να κάνω και τίποτα fills ή τίποτα αλλαγές.Τι προτείνετε?
Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε! ;D
Επίσης για drums έχω φτιάξει ένα pattern,με το impulse και δικά μου δείγματα(δεν ξέρω αν τα χω βάλει και σωστά) ικανοποιητικό θα έλεγα χωρίς να ναι τίποτα το ιδιαίτερο.Τι αλλαγές θα μπορούσα να κάνω μέσα στο κομμάτι ώστε να μην ακούγονται μονότονα?Το pattern το βρήκα σε ένα video στο youtube και τώρα πρέπει να κάνω και τίποτα fills ή τίποτα αλλαγές.Τι προτείνετε?
Ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέσατε! ;D
Τελευταία επεξεργασία από moderator: