'Ερχεται ο Roger Waters!

Από το : http://www.pinkfloydz.com/

Roger Waters Full Itinerary Official! We have just had official confirmation direct from Roger's Management of Roger's full itinerary for his upcoming mini tour this June/July. Here's the full schedule. All venues with the exception of Reykjavik are open air. MAF = Multiple Artists Festival OS = Own Show

2 June Portugal, Lisbon - Rock in Rio Festival (MAF)

8 June Germany, Berlin Whulheide (OS)

12 June Iceland, Reykjavik - Egilsholl Arena (OS)

14 June Norwegian Wood Festival, Oslo (OS)

18 June Greece, Athens - Terra Vibe Park (OS)

2 July Denmark, Roskilde Festival (MAF)

Παιδιά έχει κλείσει... Μόλις θα έχω τελειώσει και τις πανελλήνιες!!! Να ρωτήσω, λέτε να παίξει ca ira? Εγώ λέω πως θα παίξει floyd κανονικούς, α για το ca ira δε θα ερχόταν στο TerraVibe... :D Και εγώ από εχτές που το ανακάλυψα, έχω τρελαθεί!! Από τιμές τι βλέπετε? Πάνω από 50€? :?:

Απ'ότι γράφει και στο site παρουσιάζει μια παρατεταμένη έκδοση του dark side of the moon...

Γουστάρω απίστευτα...
em.icon.smile.png

Τα εισητήρια βγήκαν από χτες -σήμερα- και κοστίζουν 50€ και 100€ το vip. (Tickethouse...)

Εγώ το πήρα τελικά το εισιτηριάκη....ΚΑι θα είμαι εκεί....

ΚΑλά πρέπει να γίνει τρελό show :)

Αυτοί που κάνουν τα εφέ ήταν αυτοί που έκαναν τα εφέ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Aγώνων...:lol:

http://www.pinkfloydz.com/roger2006/index2june.htm

Το playlist:

First Set: Happiest Days Of Our Lives, Another Brick, Mother, Shine On, Have A Cigar, Wish You Were Here, Set The Controls, The Gunners Dream, Southampton Dock, Fletcher Memorial Home, Perfect Sense, Leaving Beirut, Sheep.

Second Set: Dark Side Of The Moon Suite:

Encores: In the Flesh, Vera, Bring The Boys Back Home, Comfortably Numb.

Έχω βγάλει το εισητήριο από την πρώτη μέρα προπώλησης ! :lol:

Να ρωτησω....Είναι παράνομο να έχουμε καμερα? Ή ανάλογα με το συγκρότημα επιτρέπουν ή όχι την βιντεοσκόπηση....?

Γιατί θυμάμαι ότι Sabbath είχαν ανακοινώσει ότι το συγκρότημα δεν είχε επιτρέψει την βιντεοσκόπηση ενώ σε άλλες συναυλίες έχω δεί πολύ κόσμο με φωτογραφικές....

Ή τπτ απο τα παραπάνω δεν ισχύει?

Νομίζω ότι μπορεί είτε ο διοργανωτής είτε ο καλλιτέχνης να μη δεχτεί να γίνει βιντεοσκόπηση/φωτογράφηση/ηχογράφηση. Συνήθως τα απαγορεύουν εξ αρχής οι διοργανωτές. Βέβαια αυτό είναι εντελώς τυπικό γιατί προφανώς μπορείς εύκολα να περάσεις dvcam μέσα.

Αυτό είναι γεγονός... Εγώ πχ τώρα βλέπω αποσπάσματα από τη συναυλία Pink Floyd στην Αθήνα το '89...

Παιδιά εγώ θυμάμαι να σκάνε άτομα με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ cams το 98-99. Φαντάσου τώρα πόσο απλό είναι με τα dvcams που χωράνε παντού (που λέει ο λόγος :lol:)

Έπειτα πώς δικαιολογείς το γεγονός ότι όλες ουσιαστικά οι φετινές εμφανίσεις του Waters (Πορτογαλία, Ιταλία κλπ) υπάρχουν σε κλιπάκια στο net? Απλά το ουσιαστικό θέμα είναι αν προτιμάς να βλέπεις ή να τραβάς γιατί πραγματικά δεν πρέπει να είναι το ίδιο. Και δε θα ήθελες με τίποτα όταν τελείωνε η συναυλία να μετάνιωνες για την επιλογή σου...

Παιδιά είδα κάτι που με στενοχώρησε πολύ...

Είδα στα video από την Πορτογαλλία (στο youtube) τον Waters να τραγουδάει...

...

...

PLAYBACK!!!

Τώρα ή το video είναι αυγχρόνιστο ... ή ο Roger μεγάλωσε επικίνδυνα ...

scratchchin.gif
scratchchin.gif
scratchchin.gif

http://www.youtube.com/watch?v=BNgeZRmMcwc

Κοιτάξτε πχ στο 3:53 όπου οι μουσική φαίνονται συγχρονισμένοι και τα χείλια του Roger...όπου να'ναι...

sad2.gif

Πάντως εμένα μου φάνηκε αρκετά παράφωνος για να είναι play-back. Ειδικά στο mother φαίνεται πως δεν είναι και σε μεγάλη φόρμα η φωνή του....

Λες; :roll:

Trending...

Νέα θέματα

Back