review Eric Johnson stratocaster - fotos-clips-review

εγω επιμενω......

o superfunk αγορασε κιθαρα με 12 radius????

που παμε ωρεεεε..

σε τι κοσμο θα φερουμε τα παιδια μας ;D ;D ;D

Πόσο και από πού την πήρες;
αστα...αν σου πω θα αυτοκτονησεις....οποτε πμ.....

Κάποιος έχει hackarει το account του Nίκου και τον συκοφαντεί, κανένα μικρό ανιψάκι μήπως, πασχαλινός επισκέπτης?  8) :P ;D ;D

Με γεια σου SF. Πες και σε μας πόσο την πήρες. Να χαρούμε για σένα βρε αδερφέ στο κάτω κάτω... Περιμένουμε κλιπς φυσικά.

o superfunk αγορασε κιθαρα με 12 radius?Huh?που παμε ωρεεεε..
ε,καλα δεν χαλασε κι ο κοσμος νομιζεις οτι υπαρχει και καμμια τρελλη διαφορα με το 7αρι?σε 2-3 λεπτα το συνηθιζεις...δεν ειμαι αλλωστε και ο.....Eric Johnson ωστε το απιστευτα λεπτομεριακο παιξιμο μου να...υποφερει..... ;D

Επίσης, πώς και sunburst εσύ; Roll Eyes
το 3 tone εχω σκυλοβαρεθει,το 2 tone το λατρευω... :)

ωραια παιζει παντως η ατιμη και το μπρατσο (αν και λεπτο τελικα) ειναι σουπερ ανετο και ευτυχως χωρις καθολου flame και 100% qs...

Superfunk είπε:
ε,καλα δεν χαλασε κι ο κοσμος νομιζεις οτι υπαρχει και καμμια τρελλη διαφορα με το 7αρι?σε 2-3 λεπτα το συνηθιζεις...
αλλα μας ελεγες βρουτε... ;D ;D

ε,οχι και αλλα... :) προτιμω σαφως το 7αρι αλλα αν το εργαλειο παιζει την κανω τη θυσια,παντως λογω του vintage contour που εχει για καποιο λογο μου φαινεται πιο familiar απο αλλες ταστιερες με 12αρι radius.

Kαλά και οι gl δε του αρεσανε και τώρα έχει 3 .....και πήρε στρατ και σε sunburst κιολας!Παλι καλά που είναι 2tone και σώζεται.

Anyway μεγειές και καλά παιξίματα.

Α και by the way, 12'' rule.

Μια χαρα ειναι και τα 7 και τα 9 και τα 12 και ολα...φτανει να ξερεις τι θελεις και να σεταρεις την κιθαρα σου σωστα... ;)

Ο πιο σωστος τροπος επιλογης κιθαρας ειναι απλα να την...παιξεις... :P και αν σου κατσει να ξεχασεις οτιδηποτε εχεις "διαβασει στο Internet για αυτη"... ;D μερικες φορες νοσταλγω τις εποχες (πριν το 85) που κανεις δεν ηξερε οχι τι ηταν radius αλλα ουτε τι ηταν νιτρο...... :) :) :) και η Fender εβγαζε ΕΝΑ μονο μοντελλο... ;D

αχ,αυτη η νεολαια κακομαθε και μπερδευτηκε με ολες αυτες τις επιλογες.... ;D

Superfunk είπε:
Μια χαρα ειναι και τα 7 και τα 9 και τα 12 και ολα...φτανει να ξερεις τι θελεις και να σεταρεις την κιθαρα σου σωστα... ;)

Ο πιο σωστος τροπος επιλογης κιθαρας ειναι απλα να την...παιξεις... :P και αν σου κατσει να ξεχασεις οτιδηποτε εχεις "διαβασει στο Internet για αυτη"... ;D μερικες φορες νοσταλγω τις εποχες (πριν το 85) που κανεις δεν ηξερε οχι τι ηταν radius αλλα ουτε τι ηταν νιτρο...... :) :) :) και η Fender εβγαζε ΕΝΑ μονο μοντελλο... ;D

αχ,αυτη η νεολαια κακομαθε και μπερδευτηκε με ολες αυτες τις επιλογες.... ;D

+1000000000000

ΠΑΝΤΑ τελικός κριτής είναι η αισθηση που σου αφήνει το οργανο με προσωπική επαφή....όπως και στη συνθεση.Δε πα να παραβιαζει όλους τους κανόνες, να είναι τίνκα σε παράλληλες πέμπτες κλπ κλπ αμα αρέσει και ακουγεται καλά its OK

παντως ειχε και τα καλα της αυτη η εποχη...

η Gibson εβγαζε ΜΙΑ Les Paul std,ΜΙΑ 335 & ΜΙΑ SG ,η Fender ΜΙΑ strat & μια Tele (αλλα μοντελλα δεν εβγαζε απο το 79 & μετα)

Αυτες υπηρχαν αυτες επαιρνες,και να ηθελες κατι διαφορετικο απλα δεν υπηρχε (και μεχρι το 85 ΟΛΟΙ οι μουσικοι με τετοιες κιθαρες εγραψαν ιστορια...και κανεις δεν παραπονιοταν για το...7αρι radius  ;D) 

Τωρα για να διαλεξεις κιθαρα πρεπει να εχεις μεταπτυχιακο στην...κιθαρολογια... ;D ;D

Χαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα..... όντως!!!! Σε σημείο μάλιστα που σου αρέσουν τα 8 από τα 10 specs και επειδή σου ξυνίζουν 2, το σκέφτεσαι και αλλάζεις γνώμη..... αν και αυτό που μετράει πάντα έχω τη γνώμη είναι να "παίζει" η κιθάρα.... άμα "λέει " το εργαλείο, ας κάνεις μιά θυσία και ας προσαρμόσεις τα χεράκια σου πάνω του ... έτσι είναι μερικά πράγματα....δεν μπορείς να τα έχεις όλα...χεχεχεχε....

whiteNoise είπε:
που να δεις ποσο εχει λειψει αυτη η χρυση εποχη στον ΝΑΚΑ!! ;D ;D
+oo

Επί του θέματος, μεγεία και στους 2!

Τάπεινη μου άποψη είναι ότι η κιθάρα είναι σαν τη γυναίκα. Εκτός του ότι θέλει χέρι  ;) , μπόρει το σκουπίδι του ενός να είναι ο θησαυρός του διπλανού, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Α και by the way, 12'' rule.
Αυτό μάλλον σε ατάκα της Jenna Jameson μας παραπέμπει... Αίσχος  ::)

ΤΜ

Με γειες ! ;)Τωρα και η δικια μου απεκτησε αδερφακι :D

Αν και απεχθανομαι τις στρατοκαστερ ειναι η μοναδικη στρατ που θα επερνα. μακραν το καλυτερο μοντελο εκτος  custom Shop...

Εχω παιξει σε μαγαζι φιλου και η κιθαρα ηταν απιστευτη...για στρατ ;)

Καλα παιξιματα, μεγειες και Rock on :D

elio

προσπαθω να ηχογραφησω ενα κομματακι με μπασσο (smith) - ακουστικη (martin) - ηλεκτρικη (ej signature) - και κολλαω στα τυμπανα.

μπορω να εχω μια ευκολη λυση σας παρακαλω πολυ???? ;D ;D

δεν μπορω το ιδιο μοτιβο συνεχεια απο τις λουπες.

ερχεται παντως.θελω να κανω καλη δουλεια.βεβαια οι φρασεις δεν ειναι και οι κορυφαιες.νιωθω οτι επαναλαμβανομαι.θα δειξει.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα