- Πόντοι
- 2,368
ε,καλα δεν χαλασε κι ο κοσμος νομιζεις οτι υπαρχει και καμμια τρελλη διαφορα με το 7αρι?σε 2-3 λεπτα το συνηθιζεις...δεν ειμαι αλλωστε και ο.....Eric Johnson ωστε το απιστευτα λεπτομεριακο παιξιμο μου να...υποφερει..... ;Do superfunk αγορασε κιθαρα με 12 radius?Huh?που παμε ωρεεεε..
το 3 tone εχω σκυλοβαρεθει,το 2 tone το λατρευω...Επίσης, πώς και sunburst εσύ; Roll Eyes
αλλα μας ελεγες βρουτε... ;D ;DSuperfunk είπε:ε,καλα δεν χαλασε κι ο κοσμος νομιζεις οτι υπαρχει και καμμια τρελλη διαφορα με το 7αρι?σε 2-3 λεπτα το συνηθιζεις...
Superfunk είπε:Μια χαρα ειναι και τα 7 και τα 9 και τα 12 και ολα...φτανει να ξερεις τι θελεις και να σεταρεις την κιθαρα σου σωστα...
Ο πιο σωστος τροπος επιλογης κιθαρας ειναι απλα να την...παιξεις...και αν σου κατσει να ξεχασεις οτιδηποτε εχεις "διαβασει στο Internet για αυτη"... ;D μερικες φορες νοσταλγω τις εποχες (πριν το 85) που κανεις δεν ηξερε οχι τι ηταν radius αλλα ουτε τι ηταν νιτρο......
![]()
![]()
και η Fender εβγαζε ΕΝΑ μονο μοντελλο... ;D
αχ,αυτη η νεολαια κακομαθε και μπερδευτηκε με ολες αυτες τις επιλογες.... ;D
+oowhiteNoise είπε:που να δεις ποσο εχει λειψει αυτη η χρυση εποχη στον ΝΑΚΑ!! ;D ;D
Αυτό μάλλον σε ατάκα της Jenna Jameson μας παραπέμπει... Αίσχος :Α και by the way, 12'' rule.