Eric Johnson rosewood strat

elavd

Googlelavd
Πόντοι
38
Ανακοινώθηκε επίσημα η νέα Eric Johnson rosewood strat:

header.jpg

http://fender.com/products/search.php?partno=0117700898&EDID=V1KAXNJ-7HA-MV8FZ-2JR7-6VPA-v1

0117700898_md.jpg

0117700897_xl.jpg

0117700854_xl.jpg

0117700899_xl.jpg

Λέτε να έχει την ίδια εμπορική επιτυχία με το προηγούμενο signature EJ μοντέλο;

Χμμμ...Το χρωμα με ξενιζει καπως.Για να ειμαι ειλικρινης κανενα απο τα διαθεσιμα δε μου εκανε κλικ... :-\

Θα προτιμουσα να εβγαινε και σε καποιο 2 tone sunburst.

Παντως η ιστορια εχει δειξει πως οταν κατι επαναλαμβανεται συνηθως δεν εχει την ιδια ανταποκριση απο το αγοραστικο κοινο (βλ 2ο DVD Τζουλιας  :P)

Το Lucerne Aqua Firemist φαινεται ωραιο χρωμα...σαν placid blue στο πιο ανοιχτο του ισως?

Ρε συ Ηλία, αυτή δεν κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον?  ???

G.K. the Greek είπε:
Χμμμ...Το χρωμα με ξενιζει καπως.Για να ειμαι ειλικρινης κανενα απο τα διαθεσιμα δε μου εκανε κλικ... :-\
+1

ειδικά το palomino δε βλέπεται 8)

The Genius Loci είπε:
Ρε συ Ηλία, αυτή δεν κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον?  ???
Για χρονο δε ξερω, αλλα σιγουρα κυκλοφορει εδω και μερικους μηνες...μηπως ανακοινωσαν τωρα επισημη κυκλοφορια επειδη σταματησαν την παλαιοτερη version?

The Genius Loci είπε:
Ρε συ Ηλία, αυτή δεν κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον?  ???
Χμμμ ναι ε? Εγώ γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι;  :-[ :-X

Και την αίσθηση ότι η κυκλοφορία της ήταν ακόμη εν αναμονή, ήρθε να ενισχύσει ένα newsletter email, που έλαβα από τη Fender πριν λίγο.

Εν πάσει περιπτώσει, αν τελικά η κιθάρα κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει ακουστεί (τουλάχιστον στο NOIZ δεν είδα κάποιον να την έχει αγοράσει) σημαίνει ότι μάλλον δεν πάει και τόσο καλά εμπορικά (όσο η προηγούμενη)...

odis13 είπε:
Το Lucerne Aqua Firemist φαινεται ωραιο χρωμα...σαν placid blue στο πιο ανοιχτο του ισως?
Mε Rosewood θα επελεγα ειτε sunburst ειτε μαυρο. Η εστω ενα Candy Apple Red...

Γνωριζει κανεις αν εχει σημαντικες αλλαγες απο την προηγουμενη εκτος απο τα χρωματα?

elavd είπε:
Χμμμ ναι ε? Εγώ γιατί δεν το είχα πάρει χαμπάρι;  :-[ :-X
Eτοιμαζόσουν για το γάμο σου βρε σύ τότε!  ;D

Διθυραμβικό άρθρο στο musicradar (05/03/09), λίγο πριν εμφανιστεί στα αγγλικά μαγαζιά:

http://www.musicradar.com/gear/all/guitars/electric/6-string-solid-body/eric-johnson-stratocaster-rw-199091/review

Εν πάσει περιπτώσει, αν τελικά η κιθάρα κυκλοφορεί εδώ και ένα χρόνο και δεν έχει ακουστεί (τουλάχιστον στο NOIZ δεν είδα κάποιον να την έχει αγοράσει) σημαίνει ότι μάλλον δεν πάει και τόσο καλά εμπορικά (όσο η προηγούμενη)...
Αυτό νομίζω ότι όντως ισχύει...

Από τα γραφόμενα στον τύπο, συμπεραίνω πάντως ότι είναι καλύτερη από την ver. 1

Εδώ ο Ερίκος από το kick-off event. Πολύ ωραίο βιντεάκι, δείτε το και ακούστε τον:

φυσικα και ειναι...καλυτερη

τα ΧΡΩΜΑΤΑ ειναι ΠΟΛΥ ωραιοτερα,εχει round lam rosewood board (παντω προτιμουσα της strat με rw ) & εχει και binding! ;D

η κιθαρα κυκλοφορει...χρονια τωρα... ;D

Και επειδή η συνωμοταξία των κιθαριστών είναι κατά το μάλλον ή ήττον συντηρητική, όπως δεν αποδέχτηκε τις bound strats στα '60'ς έτσι θα γίνει και τώρα.

(Ούτε σε μένα άρέσουν). >:(

φυσικα και ειναι...καλυτερη
Πάντως, μια σύγκριση που έκανα στην Fender για τα δύο μοντέλα ανακαλύπτω ότι είναι ίδιες κιθάρες με την διαφορά του rosewood στην ver.2 κ τίποτα άλλο. Άρα μάλλον η κουβέντα ξαναγυρίζει στο rosewood ή maple πράγμα που τελικά δεν οδηγεί πουθενά. Πάντως κατά καιρούς έχω διαβάσει κ ακούσει για διάφορες καστομιές που έχει επάνω αυτό το μοντέλο κ δεν ξέρω τι αληθεύει. Μπορεί να τις συνοψίσει κάποιος κάτοχός της??

μου περασε η ιδεα να αλλαξω την δικη μου και να παρω την rosewood εκδοση.

ομως οχι!

ειμαι υπερ του maple επειδη η αλλη μου στρατ ειναι rosewood.

θα την ακουσω ομως στην 1η ευκαιρια που θα βρεθω εκτος νησιου... ::)

mind_victim είπε:
Πάντως κατά καιρούς έχω διαβάσει κ ακούσει για διάφορες καστομιές που έχει επάνω αυτό το μοντέλο κ δεν ξέρω τι αληθεύει.
Η rosewood έχει πιο hot bridge μαγνήτη. Πέραν αυτού (και του μπράτσου βεβαίως) δεν ξέρω άλλες διαφορές.

Εννοώ για τις καστομιές της Eric Johnson (ver.1 k 2) σαν μοντέλο ότι αφορά στην κατασκευή της...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back