• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Επιθεώρηση Εργασίας. Δουλεύουν ποτέ;

• Thread starter Thread starter ninja
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 17K

ninja

Νέο μέλος
17 Φεβρουαρίου 2008
526
0
0
Προσπαθώ εδώ και 2 εβδομάδες να επικοινωνήσω με την επιθεώρηση εργασίας για να κάνω μερικές ερωτήσεις. Όλη την ημέρα βουίζει το τηλ τους και μετά τη 13.30 δεν το σηκώνουν. Ήθελα να ξερα, δουλεύει τιποτα σ'αυτό το πράμα που λέγεται Ελλάδα?

Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτο το ανεκδιήγητο πράγμα που μου συμβαίνει και να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανέναν από σας και τι έχεται κάνει.

Last edited by a moderator:
Περνα απο τα γραφεια τους,σε διαβεβαιωνω οτι ειναι απο τα ελαχιστα κομματια του δημοσιου που ΟΝΤΩΣ δουλευουν.

από τα λίγα που έχω ακούσει, η ΕΕ κόβει κ@λους όταν επέμβει σε μια εταιρία και βρει στραβές καταστάσεις

βέβαια ξέρω και εταιρία που κρατούσε εργαζόμενους ως αργά και κάποιο βράδυ τους είπε "τρέξτε εξαφανιστείτε, έπεσε σύρμα ότι έρχεται η ΕΕ"

Superfunk είπε:
Περνα απο τα γραφεια τους,σε διαβεβαιωνω οτι ειναι απο τα ελαχιστα κομματια του δημοσιου που ΟΝΤΩΣ δουλευουν.
+1. Ή τουλάχιστον ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να κάνουν κάτι, αλλά αν οι εργοδότες μαθαίνουν ότι έρχεται επιθεώρηση (συνήθως "καρφωτή" από "μέσα") και κρύβουν τους εργαζόμενους στα... ψυγεία π.χ., οι επιθεωρητές δεν μπορούν να κάνουν και πολλά.

Μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και στο εργατικό κέντρο της περιοχής σου, συνήθως ξέρουν να σε συμβουλέψουν στα περισσότερα θέματα.

gdevelek είπε:
βέβαια ξέρω και εταιρία που κρατούσε εργαζόμενους ως αργά και κάποιο βράδυ τους είπε "τρέξτε εξαφανιστείτε, έπεσε σύρμα ότι έρχεται η ΕΕ"
Ξερω επιβεβαιωμενα πως εστιατοριο στη Νικητη Χαλκιδικης εκλεισε γιατι ενας επιθεωρητης εργασιας πηγε μεταμφιεσμενος ως διανομεας αυγων και τους επιασε ΟΛΟΥΣ τους εργαζομενους "μαυρους". Ρε τον Κλουζω!  ;D

ninja είπε:
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτο το ανεκδιήγητο πράγμα που μου συμβαίνει και να ρωτήσω αν έχει συμβεί σε κανέναν από σας και τι έχεται κάνει.
Προχώρα άφοβα, όπως σου προτείνει ο SF. Αν έχεις στοιχεία, το δίκιο σου θα το βρεις.

Τα τελευταία 3-4 χρόνια η ΕΕ έχει μπλοκάρει απ'την πολύ δουλειά. Ειδικά φέτος γίνεται της κακομοίρας΄.

Πήγαινε μια βόλτα από κει να δεις. Τηλέφωνο και δημόσιο είναι ασύμβατες έννοιες, κάτι σαν να θες να βάλεις μέταλ ζώον σε Fender Champ  ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Ξερω επιβεβαιωμενα πως εστιατοριο στη Νικητη Χαλκιδικης εκλεισε γιατι ενας επιθεωρητης εργασιας πηγε μεταμφιεσμενος ως διανομεας αυγων και τους επιασε ΟΛΟΥΣ τους εργαζομενους "μαυρους". Ρε τον Κλουζω!  ;D
αυτο μοιαζει  παραμυθι. δε χρειαζεται να ντυθει κατι για να τους "πιασει". μπορει να ντυθει ... πελατης. ποιος δηλαδη  θα τους αναγνωρισει αν μπει στο μαγαζι οπως εσυ κι εγω.

Δεν αφήνουν τους πελάτες στην κουζίνα και την αποθήκη  ;)

Βέβαια δεν ξέρω αν η ΕΕ έχει έγκριση για να λειτουργεί "undercover".

Εχω την εντυπωση οτι ως πελατης σε χωρους εστιασης εχεις δικαιωμα να ελεγχεις την κουζινα. Ελεγχομενα βεβαια, δε μπορεις και να βαζεις δαχτυλο στη σουπα να δεις αν ειναι καλη :p

Σε μερικά εστιατόρια έχω ακούσει ότι πρέπει να βγάλεις τα παπούτσια σου πριν μπεις στην κουζίνα.

Όντως πρέπει μάλλον να περάσω από κει καλύτερα. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Τες πα. θα πάω από κει. Μήπως ξέρει κανένας που βρίσκεται στο περιστέρι? Οδό κτλ?

ninja είπε:
Όντως πρέπει μάλλον να περάσω από κει καλύτερα. Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα. Τες πα. θα πάω από κει. Μήπως ξέρει κανένας που βρίσκεται στο περιστέρι? Οδό κτλ?
Χρυσολωρά 10-12 - 121 32 Περιστέρι  2105755100

Σε συμβουλεύω να καλέσεις σε άλλα γραφεία της υπηρεσίας ,εγω όταν χρειάστηκα κάτι έπαιρνα απο μία λίστα ενα ενα τα νουμερα τους και κάποια στιγμή bingooooo...

Είναι λίγο ευαίσθητα τα πράγματα εκεί.Σε ποσοστό 100% θα είναι ακριβής στην πληροφορηση που θα σου δώσουν πράγμα υπερσπάνιο για διοικητικη υπηρεσία δημοσίου.Πρόσεξε πολύ πρίν πας ,να εχεις κανει μία σούμα για το τί θα ρωτήσεις και τί θα ζητήσεις γιατί αν σε δουν να πολυσκέφτεσαι απλά θα σε γράψουν γιατί έχουν πήξει απ τη δουλειά ,υπάρχει τεράστια λίστα απο καταγγελίες, ουρες απο ραντεβού...

Το παράδοξο είναι ότι μόνο τα σχετικά τμήματα ελεγκτών δουλεύουν οποτε αν δείς καμιά πιτσιρίκα (εχουν κανει ποιοτικές προσλήψεις... ;D) να το ξύνει ,πιάστην, ρώτα ευγενικά με ύφος βιαστικό τι θέλεις και προχωράς ανάλογα σε όροφο ή γραφείο ή στην καφετέρια μαζί της.. ;).

.Μου'χει τυχει να περιμένω σαν μ.. 45 λεπτά εκεί και να με στείλουν αλλου ...

επίσης θεικό είναι ότι μου σφράγισαν κατάσταση 30 ημερών εκπρόθεσμη στα τυφλά και πρόστιμο δεν ήρθε ποτέ...

Αν δεν εξυπηρετηθείς στείλε κανα πμ μήπως ξέρω κάτι να σε βοηθήσω...είμαι 2 φορές παθών τα τελευταία 3 χρόνια...

Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια. Θ πάω από κει κι αν έχω νέα ή απρείες θα σας πω.

ninja είπε:
Ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια. Θ πάω από κει κι αν έχω νέα ή απρείες θα σας πω.
Δηλαδη θελεις να σε συνδραμουν σε κατι και πριν γινει αυτο (η δεν γινει) ξεκινησες θρεντ με θεμα "δουλευουν ποτε?" επειδη δε τους επιανες στο τηλεφωνο?

Τα πραγματα φιλε μου ειναι ασχημα. Ισως να αναγκαστεις να πας ακομα και απο κει και μπορει ακομα και να σου ζητησουν να κουβαλησεις και ο,τι τυχον χρειαστουν (χαρτια αδειας, υπερωριων, ενσημα, συμβαση προσληψης, πτυχια).

Ισως να ειναι συνετο να αποφυγεις τους ρωτησεις και κατ' ιδιαν για το αν δουλευουν ποτε.  :P

Σαν νέος δημόσιος υπάλληλος έχω να σας πω τα εξης  :)

Το τηλέφωνο στις δημόσιες υπηρεσίες εχει δύο διαφορετικούς χτυπους...  ???

Εναν για τις εσωτερικές και ενα για τις εξωτερικές γραμμές....  8)

Οποτε αν καταλάβουν ότι είσαι απ'εξω πολυ απλά δεν το σηκώνουν....  ;D

Σας εχουν γραμμένους εκει που ξερετε. Εγω παντως ακόμα το σηκώνω...  ;)

ggeorge είπε:
Σας εχουν γραμμένους εκει που ξερετε. Εγω παντως ακόμα το σηκώνω...  ;)
Πόσο καιρό σου δίνεις? ;D ;D 8) 8)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα