Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάντως πρέπει να είναι ό' date='τι πιο άσχημο έχω δει..... :lol:[/quote']
σχετικο! αναλογα με τη χρηση, διοτι μπορει να ειναι ασχημο ως κιθαρα, ως κουπι ομως ειναι ομορφο!
μπα.. η γιβσον (explorer) ειχε κανει μια αποτυχημενη προσπαθεια να αντιγραψει τη 'the coop' οπως ονομαζεται αλλα...Και εγώ πίστευα μόνο η Fender βγάζει κουπιά :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν έγραφε Fender το "πράγμα" και ήταν limited edition Loulis Moulis signature σχεδιασμένη γύρω στο 1970 τότε οι Fenderόπληκτοι θα την εκθείαζαν. Βάζω και στοίχημα, χαχαχα!Και εγώ πίστευα μόνο η Fender βγάζει κουπιά :lol: :lol: :lol: :lol:
Αν έγραφε Fender το "πράγμα" και ήταν limited edition Loulis Moulis signature σχεδιασμένη γύρω στο 1970 τότε οι Fenderόπληκτοι θα την εκθείαζαν. Βάζω και στοίχημα' date=' χαχαχα!Και εγώ πίστευα μόνο η Fender βγάζει κουπιά :lol: :lol: :lol: :lol:
[/quote']
Αν έγραφε πάνω fender "το πράγμα" θα ήταν σαν κιθάρα και όχι σαν πράσινο υπόθετο με χορδές. :evil: :evil:
Ψυχραιμία γιατρέ μου, 10mg διαζεπάμη, και ευθύς ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός. :lol: :lol: :lol:Αλλά εδώ υπάρχουν ακόμα και σήμερα άνθρωποι που πραγματικά πληρώνουν για να αποκτήσουν tele (μπλιάααχ).