Επιτελους και ενα gadget που θα 'βολεψει' πολυ κοσμο του χω

Dark Oblivion

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους....

Νομιζω οτι βρηκα το απολυτο gadget για οσους παιζουν κιθαρα/μπασο (εγχορδα) και χρησιμοποιουν παραλληλα τον υπολογιστη (στο ορθιο). :P :P

http://www.varidesk.com/varidesk-single

Πιστευω οτι ειναι μια καλη λυση για οσους αναγκαζοντε να σκυβουν πανω απο οθονες και κατακαιρους 'χτυπανε' και την κιθαρα/μπασο στο γραφειο. Σιγουρα το εχουν παθει αρκετοι... :P

ΥΓ : δεν ειναι δικο μου προιον ,αρα δεν παιρνω ποσοστα.... :P . Απλα το πηρε το ματι μου και ειπα να το ριξω σαν ιδεα - προταση! :)

Μια χαρά ειναι.

Μονο που πρέπει να πουλήσεις την κιθάρα πρωτα....

Ναι... αυτο ειναι το μονο ' - ' της υποθεσης....

Βαρανε στο ψαχνο τις αμερικανιες πατεντες τυπου Αμαν τελεσοπινγκ!!! :P

Καλα, εχω δει και χειροτερα. Οι βασεις οθονων Ergotron για παραδειγμα. Εχω μια που παιρνει 3 οθονες πανω, και δεν γραφω τιμη μονο και μονο γιατι θα θεωρηθει σκληρο πορνο... ;D

Waterfall-K είπε:
Καλα, εχω δει και χειροτερα. Οι βασεις οθονων Ergotron για παραδειγμα. Εχω μια που παιρνει 3 οθονες πανω, και δεν γραφω τιμη μονο και μονο γιατι θα θεωρηθει σκληρο πορνο... ;D
  Λεφτά υπάρχουν...... 8)

Λεφτα υπηρχαν...
glasses9.gif

Off topic

Βρε Καταρράκτη, θα κάτσεις επιτέλους φρόνιμος με τα avatar? Όλο αναρωτιόμαστε ποιος ειναι παλι αυτός...

Τι εναι τωρα αυτή η παραπλανητικη εντολή...κλικαρουμε και δε μας παει πουθενά...

Dinosp είπε:
...κλικαρουμε και δε μας παει πουθενά...
Γι αυτο το εφτιαξα, για να κλικαρετε...
laugh4.gif
Κριμα που δεν μπορω να δω ποσοι κλικαραν...
mock.gif

Εγώ πάντως το κλικαρω συνέχεια απο το απόγευμα που το πρωτοειδα...

Που θα μου παει... Θα το δαμάσω...

Ενω ξερεις οτι δεν προκειται να γινει τιποτα,το νεο αβαταρ του WFK σε "τρωει" να το κλικαρεις και μην κρυβομαστε,το προσπαθεις πολλες φορες οπως λεει κι ο Ντινος.

Το εκανα και του λογου μου! ;D ;D ;D ;D

Moog????

No thanks, δε θα πάρω...

Δεν τα προτείνει ένας γνωστός μου ΕΙΔΙΚΟΣ, που εμπιστεύομαι  ;D ;D ;D

gvour είπε:
Ενω ξερεις οτι δεν προκειται να γινει τιποτα,το νεο αβαταρ του WFK σε "τρωει" να το κλικαρεις...
Η αληθεια ειναι οτι ως κι εγω το κλικαρα μερικες φορες... ;D

Moog????

No thanks, δε θα πάρω...
Παρ'το σου λενεεεε, ειν'καλο...
manicure.gif

Πρεπει να το αλλαξω συντομα πριν γινει μοδα και κολλησει η νεολαια...Ο εθισμος σ'αυτο μπορει να προκαλεσει ανεξελεγκτες καταστασεις.
chin2.gif

Να το κανεις, πριν το απαγορεύσει ο αδωνις... Όχι τίποτε άλλο γιατι μετα θα έχουμε thread το 2030, θα έχουμε μερικούς πιο θα λένε "εγώ το έκοψα το 2021" και αυτο θα περνάει απαρατήρητο απο τους επιβάτες των τρόλεϊ...

Με τοσα λεφτα, μπαινεις ιντερνετ, βρισκεις deskop plans for computer, πας στο μαραγκο της γειτονιας (αν οχι πας praktiker) και με λιγη κολλα, γωνιες και βιδες, κρατας τα 230€ και παιρνεις κατι αλλο!!!

Offtopic,

Τι εβαλες βρε WFK για avatar που το κλικαρουν ούλιοι αφεντες δούλιοι (που λεει και το τραγουδι) και ναύτς και καντηλαναύτς, και αργοναυτς, κιαι εγουώ δεν προλαβα;;;

Εεεεμ, για πες βρε παιδι 'μ!!!

Εμεις στου χουωριου το ξεροπηγαδο δηλ;;;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back