Επισκευή ηλεκτρικού πιάνο kawai

kosh

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Έπεσε στα χέρια μου ένα kawai cn370 ηλεκτρικό πιάνο τύπου clavinova. Ένα πλήκτρο έκανε έναν ενοχλητικό ήχο στο πάτημα, επομένως άνοιξα το αποσυναρμολόγησα, έβγαλα το πλήκτρο και το καθάρισα εκεί που έκανε επαφή με το μηχανισμό με το σφυράκι γιατί είχε μια κολλώδη ουσία. Το πρόβλημα αυτό λύθηκε αλλά δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα άλλο: Όταν πατάω το συγκεκριμένο πλήκτρο τις κάποιες φορές ο ήχος βγαίνει κανονικά και κάποιες φορές πνιγμένος. Έχετε κάποια συμβουλή πριν το ξαναλύσω για το τι να κοιτάξω? 

kosh είπε:
Έχετε κάποια συμβουλή πριν το ξαναλύσω για το τι να κοιτάξω?   
Ναι: να μην το ξαναλυσεις και να το πας σε καποιον τεχνικο να στο κοιταξει.

Και πόσο λες να κοστίσει, (τάξη μεγέθους); Έχεις να προτείνεις κάποιον σε Θεσσαλονίκη, Κατερίνη η Λάρισα;

Ιδεα δεν εχω, κανε λιγο υπομονη και θα σου απαντησει καποιος αλλος που ειναι απο τα μερη αυτα. Απλα εσυ μη το πειραζεις γιατι μπορει να του προξενησεις περισσοτερη ξημια απ'οτι εχει τωρα. 8)

Τελικά δεν κρατήθηκα  ;D. Ένα αυτοκόλητο λαστιχάκι που στην επαφή πλήκτρο-βάση σφυράκι είχε αποκτήσει βαθούλωμα απο δική μου υπαιτιότητα. Του άλλαξα φορά αφού είναι συμμετρικό, και τώρα είναι δουλεύει τέλεια. Στάθηκα τυχερός  :P

Trending...

Νέα θέματα

Back