Επίσκεψη Musikmesse 2011

Λοιπόν, για τους ενδιαφερόμενους, να σας διευκολύνω με ένα πρόχειρο ψάξιμο.

Πτήση μετ' επιστροφής και διαμονή στην Στουτγκάρδη (συχνές πτήσεις, φθηνή σχετικά πόλη και 200 Αουτομπανίσια χλμ μέχρι Φρανκφούρτη) στα €170 + φόρους αεροδρομίου (το άτομο) για 4 άτομα και 2 δωμάτια.

Γύρω στα €110  για δύο μέρες το αυτοκίνητο (δια 4 όπως και η βενζίνη) από το αεροδρόμιο.

€28 είπαμε η Messe. Για τα άλλα (φαγιά, ποτά), κάντε κουμάντο εσείς.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παρεπιμπτόντως, μόλις είδα ότι οι εκθέτες για μπασοκίθαρα και τα παραφερνάλια τους μόνο, είναι 519 !!

Τι να μας κάνει μία μέρα...... Ούτε με πατίνι δεν προλαβαίνουμε.

Είναι σοβαρές εκθέσεις αυτές ;

Μάλλον μας κοροιδεύουν.

Για αυτό και γω, δεν πάω.-  :P :-[

audiokostas είπε:
Παρεπιμπτόντως, μόλις είδα ότι οι εκθέτες για μπασοκίθαρα και τα παραφερνάλια τους μόνο, είναι 519 !!
Μη ψαρώνεις...βγάλε τους Κινέζους και θα μείνουν καμμιά 10ριά ;D ;D

marathon είπε:
Μη ψαρώνεις...βγάλε τους Κινέζους και θα μείνουν καμμιά 10ριά ;D ;D
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΣΥ;

Το ζουμί να βγάλω;

Εκεί είναι όλη η ουσία...

Θα δεις την Κινεζιά σε όλο της το μεγαλείο και αφού την πιάσεις στα χέρια σου, θα δεις και αυτό που σου αρέσει και δίνεις ως γαλαντόμος και €200 για το καινούριο μπασοκίθαρο.

Ασε το πεταλάκι/καλώδιο/αξεσουάρ της κοψοχρονιάς

Πριν λίγες μέρες έβλεπα μία (κάτσε να δεις.......... Sunsmile νομίζω λεγόταν) που λέει θα είναι εκεί. Όλος ο κόσμος.....

Τι πάω να δω Gibson και Fender ;

Άσε, έχω λιγώσει.

audiokostas είπε:
Πριν λίγες μέρες έβλεπα μία (κάτσε να δεις.......... Sunsmile νομίζω λεγόταν) που λέει θα είναι εκεί.
Kαλά, κάνε όνειρα...είχα επικοινωνήσει με τη Sunsmile πρίν κανένα χρόνο (το είχα ποστάρει και κάπου...)...είναι αυτοί που πρέπει να παραγγείλεις ένα κοντέϊνερ...σκέψου που θα βάλεις 1000 κινέζικες κιθάρες ;D

Άσχετο.

Δεν θα πήγαινα για αντιπρόσωπος.

Ως αγοραστής θα πήγαινα.

Οι κιθάρες υπάρχουν ήδη στην Ευρώπη. Με άλλο όνομα.  ;)

audiokostas είπε:
Άσχετο.

Δεν θα πήγαινα για αντιπρόσωπος.

Ως αγοραστής θα πήγαινα.

Οι κιθάρες υπάρχουν ήδη στην Ευρώπη. Με άλλο όνομα.  ;)
Άσχετο...στη Messe -ατυχώς- δεν σε αντιμετωπίζουν σαν μέσο καταναλωτή αλλά σαν αντιπρόσωπο...ειδικά οι Κινέζοι.

marathon είπε:
Άσχετο...στη Messe -ατυχώς- δεν σε αντιμετωπίζουν σαν μέσο καταναλωτή αλλά σαν αντιπρόσωπο...ειδικά οι Κινέζοι.
Σε ότι αφορά τις αγορές, μόνο την τελευταία μέρα γίνεται ένας μικροπανικός από τους κινέζους και τις "μπουτικ" / custom shops, όπου αν και απαγορεύεται, πουλάνε τα εκθεσιακά τους.

audiokostas είπε:
Σε ότι αφορά τις αγορές, μόνο την τελευταία μέρα γίνεται ένας μικροπανικός από τους κινέζους και τις "μπουτικ" / custom shops, όπου αν και απαγορεύεται, πουλάνε τα εκθεσιακά τους.
Ναι τη τελευταία μέρα περιμένανε...έχουν περάσει οι Bach πιο πρίν και οι υπόλοιποι...

Ναι, το ξέρω.

Εμφανίζονται και με το όνομα HK στο Γερμανικό ebay.

Υποψιάζομαι και με άλλα ονόματα πιθανώς ανά την οικουμένη, ανάλογα με το τι ζήτησε ο εκάστοτε έμπορος.

audiokostas είπε:
Ναι, το ξέρω.

Εμφανίζονται και με το όνομα HK στο Γερμανικό ebay.

Υποψιάζομαι και με άλλα ονόματα πιθανώς ανά την οικουμένη, ανάλογα με το τι ζήτησε ο εκάστοτε έμπορος.
Kάπου έχω και τον τιμοκατάλογο χοντρικής που μου είχε στείλει ο Κινέζος...άκουσε customshop και με πέρασε σπουδαίο... ::)

Αν τον βρώ θα τον ανεβάσω...αν και ντρέπομαι ;D ;D

Παιδιά δεν φθάνει μια μέρα ούτε για πλάκα. 2 τουλάχιστον για να δείτε καλά ΜΟΝΟ τις κιθάρες.

Φανταστείτε ότι είναι 12 κτίρια, το καθένα περίπου σαν τον ΟΛΠ στον πειραιά. (ένα ολόκληρο εκθεσιακό κέντρο το καθένα). Στα 2 ή 3 αν θυμάμαι καλά είναι τα κιθαριστικά.

Δεν θα κάτσετε να περιμένετε αυτόγραφο από τον PRS ή από τον ΙΔΙΟ ΤΟΝ JIM MARSHALL?? ;)

Ή τα τόσα live και επιδείξεις από κιθαρίστες που γίνονται συνεχώς?

Θέλουν ώρα αυτά..δεν σας σκανδαλίζω άλλο, αλλά μιλάμε για εμπειρία. Αν πάτε για μία μέρα, την επόμενη δεν θα θέλετε να φύγετε.

Κάνω ένα μπάμπ, για να ενημερώσω ότι εγώ 6 με 8 Απριλίου θα βρίσκομαι Φρανκφούρτη, σε μονόκλινο δωμάτιο 4-5 χλμ από την messe.

Ως άνθρωπος με διαφορετικά ενδιαφέροντα με τους πιο πολλούς εδώ μέσα (ΟΧΙ κιθάρες και μπάσα), θα είμαι κατά βάση μόνος μου στις περιπλανήσεις των hall, αλλά κάθε παρέα είναι παραπάνω από καλοδεχούμενη.

Όποιος, τελικά, είναι να πάει, ας μου πει να κανονίσουμε. :)

ΥΓ. Και, ναι, 1 μέρα δε φτάνει ούτε για ζήτω!

Ο παρών και ο ψυχοφάγος Γκοβάν Μάνιακ επιθυμούν να συναναστραφούν με άτομα κιθαριστικής και κρουστικής κατεύθυνσης στην εν λόγω έκθεση. Αν υπάρξει γκρουπάκι που θα μεταβεί στους πατριώτες της Ανγκχέλας Μέρκελ ευχαρίστως να ομαδοποιηθούμε.

Στις παράλληλες αγορές θα γρατσουνήσουμε  και έγχορδα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back