Ωστε τον έφερε....Προχτές πήγα και μου είπε το αργότερο την άλλη βδομάδα θα έχει έρθει.alderbody είπε:Ξεπατικωνω αρχαιο thread γιατι χθες επαιξα ενα τετοιο στο Ζαχο κι επαθα πλακα.
Τωρα καταλαβαινω γιατι τοσο νταβαντουρι γυρω απο αυτα τα ενισχυτακια, αλλα και τις αναλογες καμπινες!...
Πολυ καλο και λιγα λεφτα.
Θα ηθελα να τον γκαζωσω και με ενα rangemasterακι να δουμε τι ζουμια θα βγαλει...
ιδωμεν!
ηταν αναγκη να ειναι καλοκαιρι?... αυτες οι διακοπες μου τη δινουν τελικα... >;D
μηπως να παρω κανα διακοποενισχυτοκαμπινοδανειο? ;D ;D ;D
κι εγω χθες τυχαια πηγα για κατι που ηθελα και τον πετυχα εκει στημενο ετοιμο...odis13 είπε:Ωστε τον έφερε....Προχτές πήγα και μου είπε το αργότερο την άλλη βδομάδα θα έχει έρθει.
Κριμα γιατι ετσι οπως την κοβω δεν θα μεινει για πολυ καιρο εκει... Ολο και καποιος μερακλης θα τον τσιμπησει.Πάνω που φέυγω σήμερα ρε γαμώτο...
ΩΩ! μπραβο! μεγεια!mscmkr είπε:Τον άκουσα, τον τσίμπησα.
τρεξε να προλαβεις! ;Dalderbody είπε:ασε που σιγουρα θα ξαναφερουν τα παιδια κανενα κοματι. Τετοιο "τεφαρικι πραμα" θα πουλαει σαν ζεστο ψωμι.
Μια κ ανεφερες το rangemaster κ μιας κ πειραματιζομαι αυτον τον καιρο με αυτο , χρησιμοποιεις το original germanium η siliconoκατασταση? ( τι γλυκο πουσαρισμα που κανει στην λαμπα!!)alderbody είπε:Θα ηθελα να τον γκαζωσω και με ενα rangemasterακι να δουμε τι ζουμια θα βγαλει...
SF δίκιο έχεις αλλά ο Epiphone με την ασορτί καμπίνα είναι τρελλή φάτσα - και γιατί να μην ενισχύσουμε τον σωστό Έλληνα επιχειρηματία αφού η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη (ιδίως αν βάλουμε και τα μεταφορικά, σχεδόν μηδενική);...Superfunk είπε:μπορεις βεβαια να γλυτωσεις και καποια χρηματα και να παρεις αυτον τον ενισχυτη που ΕΙΝΑΙ ο Valve Jr
originalοτατο Mullard OC44 Ge black glass enclosure.Marillion είπε:Μια κ ανεφερες το rangemaster κ μιας κ πειραματιζομαι αυτον τον καιρο με αυτο , χρησιμοποιεις το original germanium η siliconoκατασταση? ( τι γλυκο πουσαρισμα που κανει στην λαμπα!!)
ναι ναι... φθηνο αλλα super!kotsos_007 είπε:http://www.thomann.de/gr/epiphone_valve_junior_1x12_cabinet.htm
αυτόν λέτε ρε παιδιά? ξεφτίλλα τιμή!!!!!
τα "κολπα" τα ξερεις πιστευω, εε?Marillion είπε:Εγω πειραματιζομαι με το μεταγενεστερο χρυσο OC44 κ με ενα αλλο npn germanium κ αυτο αλλα βλεπω διαφορες με το biasing κ δεν εχω κατασταλλαξει ακομα!!( παιζω με το τριμερακι που εβαλα).
ο Marillion αρχισε πρωτος!!!... ;D ;D ;D να, για να μαθεις...Sorry για το of topic παιδες αλλα φταιει ο alderbody!! ;D ;D ;D