epiphone valve junior στην θεσ/νίκη;

akis147

Νέο μέλος
Πόντοι
16
τα λεει όλα ο τίτλος :D

ξέρετε αν φέρνει κανένας στη θεσσαλονίκη αυτόν τον ενισχυτή :?:

θενξξ

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ξεπατικωνω αρχαιο thread γιατι χθες επαιξα ενα τετοιο στο Ζαχο κι επαθα πλακα.

Τωρα καταλαβαινω γιατι τοσο νταβαντουρι γυρω απο αυτα τα ενισχυτακια, αλλα και τις αναλογες καμπινες!...

Πολυ καλο και λιγα λεφτα.

Θα ηθελα να τον γκαζωσω και με ενα rangemasterακι να δουμε τι ζουμια θα βγαλει...

ιδωμεν!

ηταν αναγκη να ειναι καλοκαιρι?...  αυτες οι διακοπες μου τη δινουν τελικα...  >:(  ;D

μηπως να παρω κανα διακοποενισχυτοκαμπινοδανειο?  ;D  ;D  ;D

alderbody είπε:
Ξεπατικωνω αρχαιο thread γιατι χθες επαιξα ενα τετοιο στο Ζαχο κι επαθα πλακα.

Τωρα καταλαβαινω γιατι τοσο νταβαντουρι γυρω απο αυτα τα ενισχυτακια, αλλα και τις αναλογες καμπινες!...

Πολυ καλο και λιγα λεφτα.

Θα ηθελα να τον γκαζωσω και με ενα rangemasterακι να δουμε τι ζουμια θα βγαλει...

ιδωμεν!

ηταν αναγκη να ειναι καλοκαιρι?...  αυτες οι διακοπες μου τη δινουν τελικα...  >:(  ;D

μηπως να παρω κανα διακοποενισχυτοκαμπινοδανειο?  ;D  ;D  ;D
Ωστε τον έφερε....Προχτές πήγα και μου είπε το αργότερο την άλλη βδομάδα θα έχει έρθει.

Πάνω που φέυγω σήμερα ρε γαμώτο...θα στείλω ένα φίλο μου να τον ακούσει.Θα πάει Αμερική σε κανα μήνα ο κωλόφαρδος,οπότε μάλλον θα γίνει ο επόμενος ενισχυτής του αυτός.Εκεί στα states κάνει 260 δολλάρια κεφάλι και καμπίνα μαζί...τσάμπα πράμα.

odis13 είπε:
Ωστε τον έφερε....Προχτές πήγα και μου είπε το αργότερο την άλλη βδομάδα θα έχει έρθει.
κι εγω χθες τυχαια πηγα για κατι που ηθελα και τον πετυχα εκει στημενο ετοιμο...

Πάνω που φέυγω σήμερα ρε γαμώτο...
Κριμα γιατι ετσι οπως την κοβω δεν θα μεινει για πολυ καιρο εκει... Ολο και καποιος μερακλης θα τον τσιμπησει.  ;)

απο Γερμανία αν παραγγείλεις νομίζω 210 παει κεφαλί-καμπίνα.Εγώ παντως παρήγγειλα blackheart little giant.Και αυτός της ίδιας φιλοσοφίας είναι με μερικα καλούδια παραπάνω  8)

Τον άκουσα, τον τσίμπησα. Thanks for the heads up Alderbody!  ;)

mscmkr είπε:
Τον άκουσα, τον τσίμπησα.
ΩΩ! μπραβο!  μεγεια!

αν και μας τον ...στερησες (αυτο το rangemaster ηθελα να το δοκιμασω...) αλλα χαλαλι  ;)

ασε που σιγουρα θα ξαναφερουν τα παιδια κανενα κοματι. Τετοιο "τεφαρικι πραμα" θα πουλαει σαν ζεστο ψωμι.

Και παλι μεγεια και καλα breakup/power amp Dist!!!  ;)

καλοπαιξιμο mscmkr  ;)

alderbody είπε:
ασε που σιγουρα θα ξαναφερουν τα παιδια κανενα κοματι. Τετοιο "τεφαρικι πραμα" θα πουλαει σαν ζεστο ψωμι.
τρεξε να προλαβεις! ;D

υπαρχει ενα κ το επαιξε σημερα!

εμενα με κερδισε!

στα λεφτα του δεν νομιζω να εχει αντιπαλο!

μπορεις βεβαια να γλυτωσεις και καποια χρηματα και να παρεις αυτον τον ενισχυτη που ΕΙΝΑΙ ο Valve Jr (μεχρι και η..πλακετα του το γραφει μεσα ;D) αλλα εχει ηδη ετοιμες καποιες δημοφιλεις μετατροπες (τι μετατροπες δηλ.ενα bass cut εχει..)

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5h.htm

δεν πινεις για 2 μερες φραπογαλα και τον τσιμπησες :)

αν μαλιστα κοψεις και το τσιγαρο για μια εβδομαδα τον παιρνεις και σε φουστα-μπλουζα φαση.. ;D

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ga5h_bundle_2.htm 

alderbody είπε:
Μια κ ανεφερες το rangemaster κ μιας κ πειραματιζομαι αυτον τον καιρο με αυτο , χρησιμοποιεις το original germanium  η siliconoκατασταση? ( τι γλυκο πουσαρισμα που κανει στην λαμπα!!)

Ευχαριστώ για τα συχαρίκια. Εμένα με κέρδισε το πόσους ήχους μπορείς να βγάλεις από μια καλοστημένη (ηχητικά και ηλεκτρoλογικά) κιθάρα με χρήση του volume και του tone της. Έβγαζα από mellow στρατ μέχρι gain ήχους (βέβαια η στρατ μου είναι "περιπτωσάρα").

Superfunk είπε:
μπορεις βεβαια να γλυτωσεις και καποια χρηματα και να παρεις αυτον τον ενισχυτη που ΕΙΝΑΙ ο Valve Jr
SF δίκιο έχεις αλλά ο Epiphone με την ασορτί καμπίνα είναι τρελλή φάτσα - και γιατί να μην ενισχύσουμε τον σωστό Έλληνα επιχειρηματία αφού η διαφορά στην τιμή είναι ελάχιστη (ιδίως αν βάλουμε και τα μεταφορικά, σχεδόν μηδενική);...

BTW ξέρει κανείς αν μπορούμε να πιτσικάρουμε κανά λουπ από πίσω για κανα reverb-άκι (οκ, δεν γκουγκλισα, τώρα μου ήρθε η ερώτηση, μη βαράτε...)

Marillion είπε:
Μια κ ανεφερες το rangemaster κ μιας κ πειραματιζομαι αυτον τον καιρο με αυτο , χρησιμοποιεις το original germanium  η siliconoκατασταση? ( τι γλυκο πουσαρισμα που κανει στην λαμπα!!)
originalοτατο Mullard OC44 Ge black glass enclosure.

εχω κανει κι ενα με CV7112 NPN Ge (mil spec Mullard OC140) και παιζει μια χαρα, αλλα το γνησιο δεν πιανεται.

να το πρωτο:

Rangemaster_OC44_retro.jpg

και να το δευτερο (που εχει επιλογεα για 6 input caps):

Rangemaster_CV7112_retro.jpg

Ωραιοοοοος alderbody!!!!!! :o :o :o Εγω πειραματιζομαι με το μεταγενεστερο χρυσο OC44  κ με ενα αλλο npn germanium κ αυτο αλλα βλεπω διαφορες με το biasing κ δεν εχω κατασταλλαξει ακομα!!( παιζω με το τριμερακι που εβαλα).Sorry για το of topic παιδες αλλα φταιει ο alderbody!! ;D ;D ;D

Marillion είπε:
Εγω πειραματιζομαι με το μεταγενεστερο χρυσο OC44  κ με ενα αλλο npn germanium κ αυτο αλλα βλεπω διαφορες με το biasing κ δεν εχω κατασταλλαξει ακομα!!( παιζω με το τριμερακι που εβαλα).
τα "κολπα" τα ξερεις πιστευω, εε?  ;)

αν οχι πες να σου δωσω.

Sorry για το of topic παιδες αλλα φταιει ο alderbody!! ;D ;D ;D
ο Marillion αρχισε πρωτος!!!...  ;D  ;D  ;D  να, για να μαθεις...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back