• Καλώς ήρθατε στο νέο forum! Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]. Διαβάστε και το σχετικό thread.

Epiphone | Joe Bonamassa "Black Beauty" Les Paul Custom

• Thread starter Thread starter Dr. No
  • Start date Start date
  • Απαντήσεις Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις 2K
D

Dr. No

Guest
Ο μπούλης κυκλοφόρησε καινούρια κιθάρα (δεν είναι ακριβής η πρόταση αλλά μου αρέσει)

Joe Bonamassa has once again partnered with Epiphone to lovingly replicate one of his most-prized guitars, his “Black Beauty” Les Paul Custom. When Bonamassa visited Hauer Music in Centerville Ohio he walked away with a 1958 Gibson™ Les Paul™ Custom in blackotherwise known as the “Black Beauty,” one of the rarest electric guitars made and one of the most coveted. This limited-edition recreation has a 50s neck profile for an era-correct feel, LP Custom bound body and neck, non-weight relieved mahogany body, unique vintage tuners, Orange Drop® capacitors, CTS® potentiometers, two Epiphone ProBucker™ 2 and one ProBucker™ 3 pickups, Switchcraft® output jack, and classic black hardshell case with gold hardware and yellow gold plush lining.

unnamed (1).jpg unnamed.jpg

ίσως από τις λίγες Epiphone που θεωρώ όμορφες, βέβαια στο βίντεο βλέπεις δίπλα τη Gibson και  στο χαλάει όλο ?

νομίζω ότι πιο πολύ μου αρέσει το νέο headstock της epi παρά της gibson. 

εν το μεταξύ αυτός ο Bonamassa πόσα signature οργανα έχει; 

Χαχα..γιατί μπουλης ο άνθρωπος??
Γιατί έτσι. Πιο μικρός ήταν λίγο γεματούλης με μαγουλάκια για γούτσου γούτσου και μου έμεινε. Μου είναι αρκετά συμπαθής και ενδιαφέρων όταν λέει ιστορίες αλλά όταν παίζει μου είναι αδιάφορος. 

Γιατί έτσι. Πιο μικρός ήταν λίγο γεματούλης με μαγουλάκια για γούτσου γούτσου και μου έμεινε. Μου είναι αρκετά συμπαθής και ενδιαφέρων όταν λέει ιστορίες αλλά όταν παίζει μου είναι αδιάφορος. 
Έτσι είναι μέχρι που άκουσα αυτό το σχήμα 

1 ώρα πριν, panorios είπε

Είναι η πιο πειστική εκδοχή του σύγχρονου blues/rock κιθαριστα κατά τη γνώμη μου

Aυτό είναι λιγότερο από το 5% της καριέρας του και δεν ξέρω και τι συμμετοχή είχε στο γκρουπ. Στα δικά του δε με ενθουσιάζει καθόλου, δεν με τραβάει, τον βαριέμαι. Τεχνικά είναι παίχτης αλλά δεν...

Είναι η πιο πειστική εκδοχή του σύγχρονου blues/rock κιθαριστα κατά τη γνώμη μου
Υπάρχουν και καλύτεροι όπως ο Derek Trucks ας πούμε. Απλά ο μπούλης είχε τα κονέ και τον προώθησαν με το ζόρι στην αρχή σαν παιδί θαύμα και μετά μας έμεινε αμανάτι

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα