Επιλογή stratοειδούς σε μεσαία κατηγορία τιμής

sgian

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Χαιρετώ το φόρουμ,

επειδή ψάχνω για ένα στρατοκαστεροειδές σε μεσαία τιμή θα ήθελα να ρωτήσω για κλασσικό ήχο στρατ ποιές απο τις 3 θα επιλέγατε?

Strat Classic Player 60s

Tokai AST50

G&L tribute legacy

μέχρι στιγμής κλείνω προς Tokai (δίνει και tweed θήκη)

Την G&L την έχω παίξει (με την καλή έννοια) και μου άρεσε αρκετά σαν κιθάρα...

Φιλος δεν ξερεις οτι :"αν δεν γραφει πανω Fender...ΠΕΤΑ το....."? ;D,δεν ειναι αναγκη λοιπον να πειραματιστεις για να καταληξεις μετα απο καιρο στην ΠΗΓΗ του strat ηχου,CP 60's λοιπον,μη το κουραζεις το θεμα (ειδικα σε αυτη την κατηγορια τιμης),εκτος ολων των αλλων ΕΙΝΑΙ strat δεν...μοιαζει με strat! :)

;D απολαμβάνω την G&L που ΕΣΥ μου πούλησες (ήδη χθές σε ένα live έσπειρε! Έχει εκπληκτικό ήχο!) και την Τετάρτη που θα ηχογραφήσουμε σε πολυκάναλο και που θα ηχογραφηθεί κάθε όργανο στο δικό του κανάλι θα στείλω κανα κλιπάκι. Η κιθάρα θα παίξει καλά εγώ δεν ξέρω πως θα παίξω......

Στα θετικά της Tokai εκτός απο την θήκη βάζω και ότι δεν γράφει Fender ;D

Φεντερ...all the way!

ολα τα αλλα ειναι απλα συμβιβασμος!...Βεβαια αντιπαθω τις CP 60's...ακομα και τις am. standard...Αλλα ο ΣΦ ξερει τι λεει.. ;)

έχω την squier strat classic vibe 50s και δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά (ίσως και σε αρκετά περισσότερα) λεφτά

φαντάζομαι ότι κάτι ανάλογο θα είναι και η 60s

αλήθεια γιατί διαλέγεις τη 60s και όχι τη 50sq;

Grin απολαμβάνω την G&L που ΕΣΥ μου πούλησες
Σαφως μονο που ειναι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ και οχι tribute....η σχεση μεταξυ των δυο ειναι περιπου η σχεση Mercedes με Trabant...... ;)

αλήθεια γιατί διαλέγεις τη 60s και όχι τη 50sq;
γιατι δεν συμπεριλαμβανεται στις επιλογες του οp.

Αν θέλεις Fender, θα πάρεις Fender.

Αν θέλεις να παίξεις και να το μεταπωλήσεις σε λογικά χρήματα, θα πάρεις Fender.

Αν είσαι ανοιχτός σε stratοειδή, κοίτα και τις Blade.

http://www.bladeguitars.com/guitargallery_texas.html#

Όσες δοκίμασα, ήταν εξαιρετικές κιθάρες.

Και οι Ελβετικές, ακόμα καλύτερες.

Αλλά δεν ξέρω και πολλά.

Με την 50άρα με προβληματίζει το soft v. Δεν έχω παίξει τέτοιο μπράτσο (εκτός απο ένα σκληρό V το οποίο δεν με βόλευει καθόλου). Επίσης προτιμώ την τραινταφυλλιά.

Τις blade τις δοκίμασα στον Νάκα και τί να πώ, προσωπικά δεν μου άρεσαν καθόλου.

CP60s με κλειστα ματια! περαν του φανταστικου ηχου της το C-shape μπρατσο της ειναι βουτηρο! και αυτο στο λεει πορωμενος Gibsonακιας που με το που πηρε την CP60s οι gibson μου κανουν παρεα η μια την αλλη στην ντουλαπα μου

Εγώ παιδιά έχω μία Fat Strat Mexico και είναι καταπληκτική! την πήγα σε μάστορα καλό που φτιάχνει και δικά του όργανα ( γαμάτες ,πολύ ακριβές ...)  και αφού μου την έκραξε του είπα πόσο την πήρα έπαθε πλάκα .

μου είπε χαρακτηριστικά ότι κάτω από 1000 ευρώ καλύτερο όργανο δε βρίσκεις σε strat.

Αλλα ίσως να θέλει ένα setup για να δείξει όλο το χαρακτήρα της!  επιπλέον εγώ το μπλόκαρα το Floyd rose ( v2) γιατία σε blues μουσική. και αρκετά ευέλικτη εκτός metal πάντα    :)

joh είπε:
μου είπε χαρακτηριστικά ότι κάτω από 1000 ευρώ καλύτερο όργανο δε βρίσκεις σε strat.
Μάλλον σου έκανε πλάκα ή δεν ήθελε να σε κακοκαρδίσει...

μπάα τουλάχιστον μία , η δικιά μου σκίζει.

δε βγήκα και έξω να κάνω review σε ότι έχει βγει απο Mexico ... ;)

joh είπε:
μπάα τουλάχιστον μία , η δικιά μου σκίζει.
Σε αυτό έχεις δίκιο...πάντα η δικιά μας σκίζει... ;D ;D

Παντως ,για να ειμαστε και σοβαροι,οσοι θελουν ΟΝΤΩΣ να αγορασουν την καλυτερη strat με 1000 ευρω,θα πρεπει να βιαστουν,γιατι ο ντιβις....ΣΚΟΤΩΝΕΙ τις "παλιες" american deluxe

http://www.dv247.com/guitars/fender-american-deluxe-stratocaster-v-neck-electric-guitar-honey-blonde-maple--41073

(ενταξει με αυτη οποιοσδηποτε μαστορας μπορει να παθει πλακα, για το τι οργαναρα παιρνει καποιος με 1000 ευρω... ;D)

marathon είπε:
Σε αυτό έχεις δίκιο...πάντα η δικιά μας σκίζει... ;D ;D
Aφού πάντα η δικιά μας σκίζει, γιατί θέλουμε να πάρουμε άλλες?.

Nestoras είπε:
Aφού πάντα η δικιά μας σκίζει, γιατί θέλουμε να πάρουμε άλλες?.
Η ποιά...η Fender, η Gibson, η Eastwood, η Hohner, η Peavey, η Carvin....? ;D ;D

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back