Επειδή έχω εμπειρία και με την προηγούμενη σειρά pod όσο και με την HD, μετά βεβαιότητας μπορώ να πω πως οι ΗD500 και HD500x είναι κατά πολύ ανώτερη της X3 (τα μοντέλα HD300 και HD400 δε τα μετράμε γιατί είναι βλακωδώς περιορισμένα επίτηδες για να καλύψουν περισσότερο εύρος τιμών). Tα λιγότερα μοντέλα ενισχυτών δε σημαίνουν τίποτα απολύτως, καθώς η ποιότητά τους και το βάθος των ρυθμίσεών τους είναι όντως επόμενης γενιάς από το X3. Tο "πόοοοοσα άλλα" δε στηρίζεται πουθενά. Ίσα ίσα η HD έχει περισσότερα effects.Satanas είπε:Kαι κάρτα και ΣΟΒΑΡΟ μηχανάκι ν ασχοληθείς...
Δεν εχω σχεση με τον πωλητη...
Η τιμη ειναι ΤΣΑΜΠΑ και ηχητικά ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την σειρά HD(12 amps έναντι 126 και πόοοοσα άλλα)
http://smart.noiz.gr/details.php?id=209384
To ένα δεν το μετράμε , το αλλο βλακωδως περιορισμένο οκ το καταλάβαμε....Dnightshade είπε:Επειδή έχω εμπειρία και με την προηγούμενη σειρά pod όσο και με την HD, μετά βεβαιότητας μπορώ να πω πως οι ΗD500 και HD500x είναι κατά πολύ ανώτερη της X3 (τα μοντέλα HD300 και HD400 δε τα μετράμε γιατί είναι βλακωδώς περιορισμένα επίτηδες για να καλύψουν περισσότερο εύρος τιμών). Tα λιγότερα μοντέλα ενισχυτών δε σημαίνουν τίποτα απολύτως, καθώς η ποιότητά τους και το βάθος των ρυθμίσεών τους είναι όντως επόμενης γενιάς από το X3. Tο "πόοοοοσα άλλα" δε στηρίζεται πουθενά. Ίσα ίσα η HD έχει περισσότερα effects.
Η σειρά HD έχει τα προβλήματά της, τα design flaw και τους περιορισμούς της, αλλά γενικά είναι σίγουρα καλύτερη. Απλά χρειάζεται περισσότερο χρόνο να τη μάθεις.
πραγματικα θα ηθελα να μας γνωστοποιησεις κανα δυο πραγματακια εκ των εσω για τις διαφορες.. (δεν το λεω ειρωνικα) απλα θελω να κατανοησω την αποψη σου.Satanas είπε:Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη γνωρίζοντας εκ των έσω ότι η σειρά HD ειναι ΗΔΗ μια αποτυχημένη σειρά και δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το X3..εξ ου και το τεχνασμα..300,400,500,500Χ κτλ κτλ κτλ...
Kανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις απορίες διαβάζοντας το προηγούμενο ποστ μου, που ο φίλος το έβγαλε , το ενα δεν μετραει το αλλο δεν πιάνει το άλλο δεν ισχυει..sakisep91 είπε:πραγματικα θα ηθελα να μας γνωστοποιησεις κανα δυο πραγματακια εκ των εσω για τις διαφορες.. (δεν το λεω ειρωνικα) απλα θελω να κατανοησω την αποψη σου.
+1 μολις πιασεις λιγο το νοημα σταματας να εχεις αλυσιδα μονο με drives k eq !!!darshan είπε:πλέον η αλυδίδα μου φαίνεται φτωχή και ο ήχος καλύτερος!