Επιλογή Πεταλιερας

qesh είπε:
Sorry man αλλα ο ανθρωπος εδω και δυο σελίδες ψαχνει γνωμη για την συγκεκριμένη boss.Γι αυτο μια και την εχω εγραψα την γνωμη μου.Ουτε dealer της boss είμαι ουτε πουλάω την δικιά μου.Αυτη που λες μπορεί οντως να είναι καλύτερη.Ας παει ο φιλος να ακουσει και κρινει μονος του

No offence
Φιλε μου μην αρπαζεσαι...δεν σου την ειπα....ασχετα αν απαντησα για τις boss.....οπως μπορω να αναφερθω και σε πολλες αλλες πεταλιερες....και βεβαια ο φιλος θα πρεπει να ακουσει πρωτα (αλλα σε καλο ενισχυτη) και μετα να ψωνισει....απλα εγω ανεφερα την rp1000 επειδη εχω ακουσει ολα τα ''καλα'' μοντελα της boss και εχω κανει συγκριση....οπως και με αλλες πεταλιερες και το συμπερασμα που εβγαλα ειναι rp1000....αν ο φιλος θελει ντε και καλα boss για καποιους συγκεκριμενους λογους και δυνατοτητες που δεν εχει π.χ η rp1000 η οποιαδηποτε αλλη παω πασο.....απλα να το ψαξει καλα μην μετανιωσει μετα.....οπως εχουμε κανει κατα καιρους ολοι μας ;)

Δεν αρπαχτηκα φιλε dimis, δεν προσεξες ίσως πως καταλήγει το ποστ μου

offence = a feeling of anger caused by being offended;

no offece = το αντιθετο

Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν έχει αναφέρει την ZOOM G 7.1UT GUITAR FX http://www.thomann.de/gr/zoom_g71ut.htm.

Πριν λίγες μέρες απέκτησα την μεγαλύτερη αδελφή της ZOOM G 9.2TT GUITAR FX http://www.thomann.de/gr/zoom_g92tt_guitar_fx_pedal.htm κ απ τα λίγα που έχω ανακαλύψει μέχρι στιγμής μόνο καλά λόγια έχω.Βέβαια δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμη.Απλά απορώ που δεν έχει γίνει καμία αναφορά.

takisffff είπε:
Απλά απορώ που δεν έχει γίνει καμία αναφορά.
Eμ όταν αυτή η κουβέντα έχει γίνει τριακόσιες εικοσιεφτά χιλιάδες φορές στο παρελθόν, επόμενο είναι ορισμένοι να μην κοιτούν καν τέτοια θρεντ... Δεν σου λέω πως απαγορεύεται η "ανακύκλωση", ούτε πως πρέπει να μένει κάποιος σε παλιότερα δεδομένα μιας και αυτά αλλάζουν, αλλά απλά ότι ίσως να εξηγείται με αυτό τον τρόπο η έλλειψη μιας πιο σφαιρικής συζήτησης.

Κι εγω που ειχα την ΖΟΟΜ G7 .... και με λαμπα που ειχε και και και ολα τα καλουδια της...παλι συστηνω την αμεσως επομενη που αγορασα...Digitech RP 500..another Dimension my friend και μου λειπει τωρα  :-\

Αν εχεις ηδη καλο ενισχυτη και την θες για τα εφφε (chorus,flanged delay κτλ) παρε την tonelab η οποια δεν εχει ασχημη παραμορφωση ειδικα αν την συνδιασεις με ενα eq στην εξοδο.Αν θες παραμορφωση με πραγματικο γρεζι και σφιχτα μπασσα παρε εναν λαμπατο με βρωμικο καναλι.

psycho969 είπε:
.Αν θες παραμορφωση με πραγματικο γρεζι και σφιχτα μπασσα παρε εναν λαμπατο με βρωμικο καναλι.
NO offence  ;) αλλά είσαι off-topic ανέφερα ότι έχω καινούριο ενισχυτή και λογικά δεν με ενδιαφέρει αγορά άλλου ενισχυτή .

Eμ όταν αυτή η κουβέντα έχει γίνει τριακόσιες εικοσιεφτά χιλιάδες φορές στο παρελθόν
Όπως ανέφερα η boss me-70 έχει συζητηθεί ελάχιστα και ότι έχει ειπωθεί se alla ποστ δεν με καλύπτει γιαυτό άνοιξα το αυτό το post  ;)

Αφού έψαξα στο νετ παραπάνω πράγματά για την digitech rp500 πιστεύω ότι με καλύπτει ίσως και περισσότερο από την boss άλλες θα με ενδιέφεραν και άλλες απόψεις

NO offence  Wink αλλά είσαι off-topic ανέφερα ότι έχω καινούριο ενισχυτή και λογικά δεν με ενδιαφέρει αγορά άλλου ενισχυτή
Κι εγω σου ειπα διακριτικα οτι δεν παιζει να βρεις καλη παραμορφωση μεσω πεταλιερας :) no offence guy

psycho969 είπε:
Κι εγω σου ειπα διακριτικα οτι δεν παιζει να βρεις καλη παραμορφωση μεσω πεταλιερας :) no offence guy
εχεις ακουσει την digitech?

ΥΓ, Αν παιζεις τις περισσοτερες ωρες σπιτι σου κοιτα και την RP355 ! ειναι φτηνη και εχει μερικα προσθετα για να βοηθησουν την σπιτικη εξασκηση (60 high quality drum patterns, learn-a-lick™ phrase trainer, το δευτερο δεν ξερω τι κανει αλλα δεν πειραζει  ;D ;D ;D )

psycho969 είπε:
χμ...το tonelab μια χαρά καλή παραμόρφωση έχει....και high gain...

τι εννοείς παραμόρφωση?...σε τι στυλ?

Φιλε κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα...απ'οτι εχω καταλαβει εχεις κολλησει με τη boss me-70 και οτι αλλο σου πουμε απλα απο το ενα αυτι θα μπει και απο το αλλο θα βγει. Και το thread δεν το ανοιξες μονο για τη boss αλλα για να δεχτεις και αλλες προτασεις στα λεφτα αυτα. Προσωπικα εγω τη boss θα την επαιρνα μονο για τα εφε της και για τιποτε αλλο (τα γκαζια της ειναι οικτρα σε σχεση με αυτα που εχουν καποιες αλλες). Πιστευω σε αυτα τα χρηματα οντως η digitech rp500 ειναι αξεπεραστη απ'ολες τις αποψεις, και φοβερα γκαζια (τα ποιοτικοτερα μαζι με τo pod x3 live που εχω, το οποιο ομως ξεφευγει χρηματικα) και πολυ καλα εφε και φοβερα χαρακτηριστικα. Δεν θελει πολυ σκεψη για 'μενα...αυτα στα λεω γιατι αν παρεις τη boss και καποια στιγμη ακουσεις την rp500 απλα θα απογοητευτεις απο την επιλογη σου.

Ναι βρε φιλε και η tonelab και η digitech και το pod εχουν παραμορφωσεις που δεν ειναι και χαλια αλλα αν τις συγκρινεις με ενα high gain ενισχυτη δεν ειναι ουτε καν κοντα

metalmike είπε:
Φιλε κοιτα να δεις πως εχουν τα πραγματα...απ'οτι εχω καταλαβει εχεις κολλησει με τη boss me-70 και οτι αλλο σου πουμε απλα απο το ενα αυτι θα μπει και απο το αλλο θα βγει.
Αφού έψαξα στο νετ παραπάνω πράγματά για την digitech rp500 πιστεύω ότι με καλύπτει ίσως και περισσότερο από την boss άλλες θα με ενδιέφεραν και άλλες απόψεις

έχω μια εμπειρία από πεταλιέρες και νομίζω πως και τα δύο προϊόντα που γράφονται είναι ικανοποιητικά (οι boss και digitech δλδ) και κάτι εκτός αυτών δεν θα το πρότεινα προσωπικά

οι δύο αυτές εταιρείες είναι πρωτοπόρες σε κάποιες κατηγορίες τιμών και η άποψή μου είναι πως οι DT έχουν δείγματα πολύ καλύ ήχου και σε ορισμένα, μετρημένα fx δε, ο ήχος είναι πραγματικά ανώτερης ποιότητας για πεταλιέρα ενώ οι Boss από την άλλη έχουν και ήχους αλλά και δυνατότητες που δίνουν περισσότερο νόημα στη χρήση πεταλιέρας για έναν κιθαρίστα

σύμφωνα και με τη χρήση που θες νομίζω ότι είναι σωστός προσανατολισμός και είναι πολύ δύσκολο να απογοητευτείς από τα προϊόντα αυτά ακόμη και με τις διαφορές που έχει η μία έναντι της άλλης

από εκεί και πέρα αφού έχεις ένα μηχάνημα Α ποιότητας έχει πολύ περισσότερη αξία να μάθεις να χρησιμοποιείς μια πεταλιέρα με τόσες δυνατότητες αποδοτικά παρά το ποια πεταλιέρα έχεις

psycho969 είπε:
Ναι βρε φιλε και η tonelab και η digitech και το pod εχουν παραμορφωσεις που δεν ειναι και χαλια αλλα αν τις συγκρινεις με ενα high gain ενισχυτη δεν ειναι ουτε καν κοντα
οκ .. απλά επείδή έχουμε παίξει 100 χρόνια με high gain ενισχυτές θα ήθελες να γίνεις πιο συγκεκριμμένος σε ποιους ενισχυτές αναφέρεσαι....γιατί αν πχ.. αναφέρεσαι στο gain ενός 200αρι rockerverb ... εντάξει θέλεις και τον αντίστοιχα μονωμένο χώρο για να τον ανοίξεις....

psycho969 είπε:
φιλε μου σορρυ που παρεμβαινω αλλα το παληκαρι ζητησε πεταλιερα...εαν ζητουσε ενισχυτη με 3000 θα του ελεγα και εγω να παρει ενα bogner και να αφησει την digitech........σορρυ αλλα λεφτα για bogner/mesa και ενα ολυμπιακο σταδιο για να τα ανοιξεις αυτα τα ρημαδια δεν υπαρχουν.......οποτε πας στην λυση της πεταλιερας .Μην τα ξαναλεμε αμαρτια ειναι.Οποιος εχει φραγκα παιρνει ενισχυτη της αρεσκειας του και δινει τα 2500 ευρω και ανω και ησυχαζει ή ετσι νομιζει τουλαχιστον .Υπαρχουν και καποιοι που ειτε δεν τα δινουν ειτε δεν εχουν να τα δωσουν.Σε αυτους λοιπον που δεν ειναι υποχονδριοι με τον ηχο τους και δεν αναζητουν την τελειοτητα(την οποια φυσικα και δεν εχεις ουτε με το real μηχανημα) εγω λεω να παρουν μια digitech rp500/1000 και να τελειωσει το παραμυθι της υπερτατης ηχητικης απολαυσης.εγω που εχω την digitech rp500 ειμαι μια χαρα ενθουσιασμενος......οποτε γιατι να μην ειναι και το παληκαρι?

psycho969 είπε:
Για αναφερε εναν ενισχυτη high gain που παταει κατω ολες τις πεταλιερες και κοστιζει μεχρι 300 ευρω...

Γιατι αν δεν κανω λαθος το παιδι ψαχνει μια πεταλιερα με καλα drive, ΑΡΚΕΤΑ ΕΦΕ (κατι που κανενας ενισχυτης με ποιοτικο high gain δεν εχει) ωστε νε πειραματιστει και ΜΕΧΡΙ 300 ευρω.

Αρα μαλλον δε θα τον βοηθουσα αν του προτεινα κανενα Mesa Dual Rectifier. :-\

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back