+1000000000 σε ολα. Και περαν αυτων μη ξεχναμε και τις παραλλαγες πανω στο θεμα CAR, οπως τα chrome red (λιγο πιο "φωτεινο" απο το κλασσικο CAR), candy cola (λιγο πιο σκουρο) που κανουν ακομα πιο μπερδεμενο το τοπιο.The Genius Loci είπε:Παιδιά, για να μην μαλώνετε άδικατο CAR δυστυχώς ΔΕΝ φωτογραφίζεται. ;D ;D
Επίσης, υπάρχουν δύο "ειδών" CAR: αυτά που το υπόστρωμα είναι ασημί και αυτά που είναι χρυσό. Το "σωστό" (δηλαδή όπως το κάνανε τα παλιά χρόνια επί Λέοντος του Σοφού) είναι με ΧΡΥΣΟ υπόστρωμα. Ατυχώς, απ'όσο ξέρω, λίγοι το κάνουν σήμερα έτσι (π.χ. Musicman).
Μαζί με το Lake Placid Blue πρόκειται κατά τη γνώμη μου για τα ΑΠΟΛΥΤΑ χρώματα στη γκάμα της Fender.![]()
εχω και εγω μια για πουλημα ιδια το χρωμα ειναι Midnight wine red 1992-1996 απο εκει και μετα εβγαινε μονο σε μεξικαναshelter είπε:Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μου είπε οτι είναι cherry, αλλα δεν βρήκα κάτι που να μοιάζει στα colour charts της fender και υπέθεσα ότι είχε κάνει λάθος. ΤΟ πιο κοντινό είναι το CAR.Εχεις καμια ιδέα περι του τι είναι?