τι να την κανεις για γκαζια την γκιμπσον ??Marios99 είπε:Τι θα μου προτινατε απο Gibson? την θελω για gazia pio poli ;D ;D rock κτλ τιμη 2.000 το πολυ![]()
οι συγκεκριμενες κιθάρες απ'ότι φαίνονται στις φωτογραφιες φαινονται πολυ ωραίεςburliufo είπε:τι να την κανεις για γκαζια την γκιμπσον ??
σε αυτα τα λεφτα παιρνεις χιλιες αλλες ωραιες κιθαρες φτιαγμενες απο εταιριες που φτιαχνουν γκαζοκιθαρα
(επισης θα μπορουσες να σκεφτεις παρεις μια custom κιθαρα
πχ .
http://www.ranguitars.com/
εππισως κανε ενα σερτσ![]()
εχει ενας φιλος μου μια αλλα δεν μπορω νατην δοκιμασω κανονικα για τι ειναι αριστεροχειραςnickkk είπε:οι συγκεκριμενες κιθάρες απ'ότι φαίνονται στις φωτογραφιες φαινονται πολυ ωραίες.. φτιαξε το δικο σου μοντελο
...σε αυτα τα χρήματα ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να φτιαξεις μια τρομερη κιθαρα..
??? ??? ??? ??? ???burliufo είπε:τι να την κανεις για γκαζια την γκιμπσον ??
Σωστός 100%.taq είπε:Η LP strd, που έχει τους AlNiCo 5 burstbuckers, ή Flying V & Explorer που έχουν τους κεραμικούς μαγνήτες 500Τ και 490Τ νομίζω σε καλύπτουν μιά χαρά. Ειδικά με τους κεραμικούς τα γκάζια περισσεύουν... προσωπικά θα επέλεγα μιά LP για σίγουρα... Γκάζια φροντίζεις να έχει ο ενισχυτής... εκεί θα ακούσεις πολλά πράγματα. Οι μαγνήτες σε μοντέρνες Gibson συνήθως έχουν ικανοποιητική έξοδο. Οι κεραμικοί φυσικά έχουν περισσότερο. Γι αυτό πές μας και σε τι ενισχυτή σκοπεύεις να παίζεις.
μεγαλη κουβεντα... εχω μια jackson flying v με εναν invader (ποσο πιο γκαζιαρα ?)taq είπε:Γκάζια φροντίζεις να έχει ο ενισχυτής... εκεί θα ακούσεις πολλά πράγματα.
Έχει το πιό ωραίο λογότυπο. Για να μην πω για το headstock. ΟΚ τώρα? ;Dburliufo είπε:Τι την θες την Gibson ;D ;D ;D ;D ;D
ωραία,.....κάνουμε τις επιλογές μας και φτιάχνουμε κάτι που μας αρέσει πολύ.theodoropoulos είπε: