Επιλογη Fender

Αυτο ειναι πολυ λενε "ελα κολπε στη γενετειρα σου" (πιστευω να το ειπα σεμνα) ;D

Να ρε γιατί δεν ακούγομαι σαν τον SRV, γιατί δε μου το λέγατε τόσο καιρό.

audiokostas είπε:
Και όμως, ναι.  :o

Αστα να πάνε.......

Δεν την μύριζε.

Την έπαιζε στα δάκτυλά του.
Δεν έβλεπε και CSI ο αφιλότιμος...

Υπάρχει SRV Signature Super Glue ή μπορούμε να βάλουμε όποια θελουμε (πχ ψαρόκολλα)?? :)

kostas80 είπε:
την έβαζε ο SRV στα δάχτυλα για να μην κόβονταν οι πέτσες απο τις 13ρες που φόραγε
Όχι ακριβώς. Για την ακρίβεια, είναι κάτι πιο σιχαμερό :)

The condition SRV occasionally suffered from is called a nail split. It's when the underside of the nail separates from the skin. SRV used superglue to glue his nail(s) back to his fingers...not put glue on his fingertips. His fingernail(s) would partially lift from his finger and to temporarily solve the problem he would glue it back.
:-X

Nestoras είπε:
Να ρε γιατί δεν ακούγομαι σαν τον SRV, γιατί δε μου το λέγατε τόσο καιρό.
Γιατί εγώ είμαι καλύτερος που την έβαλα πίσω από το μπράτσο;

Και μου λέτε γιατί παίζω τα ίδια.......

kostas80 είπε:
την έβαζε ο SRV στα δάχτυλα για να μην κόβονταν οι πέτσες απο τις 13ρες που φόραγε  ;) ;).

αλήθεια είναι  :D
:o

Πως είπατε περικαλώ? ;D

UHU kalo gia mplοοz? Afto ine. (?)

Δεν την μύριζε.
Καλά μη βάζεις και το χέρι σου στην κόλλα.Μπορεί και να την μύριζε.  :P (απ τις αναθυμιάσεις.)

S9F είπε:
UHU kalo gia mplοοz? Afto ine. (?)
Ναι. Αμα είσαι κολλημένος ....

audiokostas είπε:
Γιατί εγώ είμαι καλύτερος που την έβαλα πίσω από το μπράτσο;

Και μου λέτε γιατί παίζω τα ίδια.......
Γιατι δε δοκιμαζεις tapping?.... Ειναι πολυ γνωστη και προτεινομενη αντιμετωπιση στις συχνες περιπτωσεις που κολαν τα  χερια κιθαριστων στο μπρατσο, στα πλαισια παρεξηγημενης προσεγγισης της stevieτεχνικης.

Είναι η πιο πρακτική λύση για να κλείνεις κοψίματα στο ανθρώπινο σώμα (ξεκίνησε στον πόλεμο του Βιετνάμ ως εναλλακτική στο ράψιμο του συκωτιού από τραύματα από αιχμηρά αντικείμενα, βλ. ξιφολόγχες και επεκτάθηκε παντού). Battlefield-tested, tried and proven. Από τότε είναι σύνηθες στις περισσότερες περιοχές στο USA όταν κοπείς στο δάχτυλο να ψάξεις για superglue αντί για band-aid.

audiokostas είπε:
Ναι. Αμα είσαι κολλημένος ....
....και μυρίζει και ωραία ,τότε ακομα καλύτερα ....

180333_199817273362215_197947500215859_783432_1410034_n.jpg

Jasemeister είπε:
Από τότε είναι σύνηθες στις περισσότερες περιοχές στο USA όταν κοπείς στο δάχτυλο να ψάξεις για superglue αντί για band-aid.
Μήπως για όλα φταίει η Super Glue και όχι η Coca Cola τελικά ;  ;) 8)

Όχι για να σνιφάρετε... για να μπαντάρετε!

(κατα το: μην το πιείτε... λουστείτε!)

;D ;D

Καλησπερες!Βρηκα την ευκαιρια σημερα κιολας κ δοκιμασα την Classic player κ η αντιδραση μου ηταν κατι παραπανω απο θετικη! ;D

Μετα σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να διαθεσω κανενα 150ρικο ακομα περιπου ειδα ενα μοντελο που εμφανισιακα τουλαχιστον(το κολλημα κολλημα)το λατρεψα!

http://www.thomann.de/gr/fender_american_special_strat_mn_car.htm

K δεν ειναι made in mexico.

IvanOran50 είπε:
Μετα σκεφτηκα οτι θα μπορουσα να διαθεσω κανενα 150ρικο ακομα περιπου ειδα ενα μοντελο που εμφανισιακα τουλαχιστον(το κολλημα κολλημα)το λατρεψα!

Εμ, καλά σου είπα πάρε την SRV  ;) 150αρικο... 150αρικο όπως πας θα την φτάσεις  ;D ;D ;D

IvanOran50 είπε:
Καλησπερες!Βρηκα την ευκαιρια σημερα κιολας κ δοκιμασα την Classic player κ η αντιδραση μου ηταν κατι παραπανω απο θετικη! ;D

..... και mn τι σημαίνει ??

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Εμ, καλά σου είπα πάρε την SRV  ;) 150αρικο... 150αρικο όπως πας θα την φτάσεις  ;D ;D ;D
Χεχε!Οχι φιλε μεχρι εκει δεν μπορω περισσοτερο!

βάλε και την μεταπωλητική αξία...
Αυτα με την μεταπωλητικη αξια δεν τα πιανω.Ποτε μια κιθαρα εχει μεταπωλητικη αξια?? :-\

Αν θελεις μια στρατο να κενταει δωσε 800 ευρω και παρε αυτην

Την επαιξα αυτην τη συγκεκριμενη πριν 10 περιπου μερες και μου φυγε ο τακος.

Ειναι δε και πανεμορφη, ολα τα μεταλλικα της ειναι επιχρυσα.

Οτι fender και να παρεις στο λεω υπευθυνα...τετοιο οργανο δεν θα ειναι.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back