Και εγώ έχω μία με texas specials, αλλά άλλαντάλων ήχο βγάζει...ασανσέρ συνέχεια...να αλλάξω μαγνήτες?gvour είπε:Παντως φιλε IvanOran50 και η deluxe strat που πρωτοανεφερες δεν ειναι
κακη περιπτωση για τον ηχο που θελεις καθοτι εχει μαγνητες texas specials.
marathon είπε:Μην είσαι σκληρός...είναι μικρός (και καινούργιος) ακόμα...![]()
Ναι. Σίγουρα αυτό φταίει....Και εγώ έχω μία με texas specials, αλλά άλλαντάλων ήχο βγάζει...ασανσέρ συνέχεια...να αλλάξω μαγνήτες?
Όταν ήμουν ΠΟΛΥ μικρός...audiokostas είπε:Εσύ όταν ησουν μικρός θα μπορούσες να βάλεις ΟΠΟΙΑ κιθάρα/μπάσο/μουσικό όργανο δίπλα στη φωτό και να το πεις;
Σε ευχαριστώ φίλε μου...την είχα την υποψία ;D ;DΝαι. Σίγουρα αυτό φταίει....
11 και πανω???Δεν θα θελει και το αναλογο σεταρισμα?Απο εδω που ειμαι δεν υπαρχει καποιος να μου την πασπατεψει!Ειμαι απο νησι.(μπορει κ να μην ειναι ετσι)Jazzjoker είπε:Πάντως πέρα από την πλάκα, για ήχο κοντά σε SRV θες κατ' αρχήν ενισχυτή που να μπιστάει. Μετά στρατ με κανά βιντατζομαγνήτη και χορδές από 11 και πάνω. Το ξεκούρδισμα βοηθάει επίσης.
Τους ιδιους φοραγε κ η στρατ του SRV ή κανω λαθος?Παντως φιλε IvanOran50 και η deluxe strat που πρωτοανεφερες δεν ειναι
κακη περιπτωση για τον ηχο που θελεις καθοτι εχει μαγνητες texas specials.
8) ;D 8)Μην είσαι σκληρός...είναι μικρός (και καινούργιος) ακόμα...![]()
Ποιό νησί?...για να σου στείλουμε τον Superfunk το καλοκαίρι να στη σετάρει (γι αυτές τις δουλειές τον έχουμε άλλωστε...IvanOran50 είπε:Ειμαι απο νησι.
marathon είπε:Όταν ήμουν ΠΟΛΥ μικρός...
Ειμαι απο Συρο!Λουκουμια κ τετοια!marathon είπε:Ποιό νησί?...για να σου στείλουμε τον Superfunk το καλοκαίρι να στη σετάρει (γι αυτές τις δουλειές τον έχουμε άλλωστε...) και να κάνει και κανένα μπάνιο...τον έχει φάει το Βερολίνο...
Χαχαχα!Ολα καλα φιλε,μαζι σου!Αν μου περισσευαν κ τοσα φραγκακια!!Αδερφέ, αφού θες SRV γιατί απλά δεν παίρνεις μια; 1759 ευρώ στον Γερμανό και καθάρισες ;D
Έχει και ένα ωραιότατο SRV στο pickguard... Τη πήρες και καθάρισες. Και άμα σου κάνει κέφι την δίνεις και για ένα ρελίκιασμα στον μπάρμπα Μάραθον ;D ;D ;D και θα γίνει λουκούμι...
Kαλά...εσείς οι 4η εξουσία, έχετε φράγκα.... ;D ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:1759 ευρώ στον Γερμανό και καθάρισες ;D
Γιατί φίλος? Ο Ηenry Moore κάνει πιό μοντέρνα?Κρίνοντας από τα γλυπτά της εποχής σας τότε, λογικό.
Τέλεια...ψάξε να βρείς τον "δικό" μας μάστορα τον Yann που είναι και αυτός από εκεί και θα κατέβει σίγουρα για καμμιά βουτιάΕιμαι απο Συρο!Λουκουμια κ τετοια!
Χαχαχα!Ολα καλα φιλε,μαζι σου!Αν μου περισσευαν κ τοσα φραγκακια!!
καταρχην ΟΛΕΣ οι κιθαρες (οτι χορδες και να βαλεις) θελουν το...αναλογο σεταρισμα11 και πανω???Δεν θα θελει και το αναλογο σεταρισμα?Απο εδω που ειμαι δεν υπαρχει καποιος να μου την πασπατεψει!Ειμαι απο νησι.(μπορει κ να μην ειναι ετσι)
Που και που, κανα σωστό το λές πάντως. ;DSuperfunk είπε:παρε λοιπον μια αξιοπρεπη strat βαλτης τις χορδες που ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ και παιζε μεχρι να...μαθεις...![]()
ημιτόνιοSuperfunk είπε:ουτε φυσικα χρειαζεται να...κουρδισεις εναν τονο χαμηλοτερα....επειδη το εκανε ο SRV
OK, αλλά πόσο κοστίζει το ρελίκιασμα στην... πηγή; Γιατί αν κάνει όσο η κιθάρα βράσε όριζα και την Αφροδίτη του Willendorf παρέα ;D ;D ;Dmarathon είπε:Εδώ υπάρχει με τα μισά λεφτά στη πηγή...και οι υπόλοιποι, από εκεί αγοράζουν και τις
Aπό ότι είδες...ο συγκεκριμένος, είναι χοντρέμπορας ;D και πληρώνεται σε $$$ (σημαντικό!!!). Και, όπως έχουν ματαπεί, μία καλή partcaste κάνει 800-1200...παραπάνω ΔΕΝ ΠΑΕΙ να χτυπιέσαιTerry RoscoeBeck5 είπε:OK, αλλά πόσο κοστίζει το ρελίκιασμα στην... πηγή; Γιατί αν κάνει όσο η κιθάρα βράσε όριζα και την Αφροδίτη του Willendorf παρέα ;D ;D ;D
Ποιος ειναι ο Κυριος?Εγω παντως δεν φευγω απο δω!Εχει και ωραιες παραλιες πεστουmarathon είπε:Τέλεια...ψάξε να βρείς τον "δικό" μας μάστορα τον Yann που είναι και αυτός από εκεί και θα κατέβει σίγουρα για καμμιά βουτιάΆντε μπαγάσα...σε φτιάξαμε πάλι ;D ;D
Τι να μαθω?παρε λοιπον μια αξιοπρεπη strat βαλτης τις χορδες που ΣΕ ΒΟΛΕΥΟΥΝ και παιζε μεχρι να...μαθεις...![]()
45άρες με απαλό δέρμα (flatwound)....Superfunk είπε:παιξτε εκει με οτι σας βολευει και μονο καλο θα δειτε.... ;D