Επιλογή drumset για ηχογράφηση

nathanlyk

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ποιες drumset είναι κατάλληλες για ηχογράφηση, μεταξύ tama και pearl?

SONOR + πιατίνια INSTANBUL. 'nuff said.

Όχι ρε φίλε δε σε δουλεύω

Σε ρωτάω ποια τάμα, και ποια pearl

Και ναι τα sonor 3001 είναι τα ποιο ευκολοκούρδιστα τύμπανα που είχα ποτέ!

Και σε μια ηχογράφιση το τελευταίο που παίζει ρόλο είναι η μάρκα στα τύμπανα.

Αν κουρδίζονται τέλεια και αν έχουν καινούργια δέρματα είναι η αρχή του παντώς. Από εκει και πέρα είναι θέμα το τι ζητάει κάποιος.

24,22 ή και 18 άρα μποτά? Είναι μια καλή ερώτηση για αρχή

ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ DRUM THREADS.IOS ΕΠΕΣΕ;;;;;;;;;;;9 ΣΤΑ 10 ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ DRUMS........ :D :D :D :D .

Δειτε την αρχικη σελιδα........ 8O

24,22 ή και 18 άρα μποτά?
16άρα... ανήλική... για πιο "κοφτό" ήχο ...

Sorry fleamail! Νόμιζα ειρωνικά το είπες!! Υπάρχουν οι σετ για να παίζεις και υπάρχουν με τα κατάλληλα ξύλα και τις κατάλληλες προδιαγραφές για ηχογράφηση. Κάνω λάθος???

τα πιο ευέλικτα ξύλα που υπάρχουν ειναι τα maple όσον αφορά τα τύμπανα.τωρα απο εκεί κ πέρα για μενα το πιο καταλληλο σετ για ηχογραφηση ειναι της Yamaha η maple custom με προτίμιση στην absolut.εχω δουλεψει επίσης με sonor,gabriel,και tama (με σειρά προτίμισης :wink: ) κ καμμία δενηταν εξισου καλη κ ευελικτη.για live καταστασεις εχω αλλη προταση.

Yamaha τυμπανα αλλα πανω απολα γαματο στουντιο με καλα μηχανιματα... :wink:

ΥΓ: Αμα ειναι καλος ο ντράμερ και σε κατσαρόλες παιζει... :wink:

Η tama starclassic maple λέει τίποτα?
Δεν ξέρω πολλά από drums, αλλά αυτό το set σκοτώνει...και live και στο studio και παντού... :D :D

Εχεις δει τιμή;;;; :lol:

jonn-τι εννοείς σκοτώνει??? Με την καλή εννοία ή την κακή?? Δεν παίζει α μην καλά τύμπανα πάντως γιατί 2500 ευρόπουλα.................δεν είναι λίγα!!

jonn-τι εννοείς σκοτώνει??? Με την καλή εννοία ή την κακή?? Δεν παίζει α μην καλά τύμπανα πάντως γιατί 2500 ευρόπουλα.................δεν είναι λίγα!!
Φυσικά με την καλή έννοια...τουλάχιστον στα δικά μου αυτιά, αλλά και στα αυτιά του drummer μας ο ήχος ήταν απλά super. Ειδικά το snare της σειράς ήταν απίστευτο...ήχος γεμάτος, στιβαρός, με πολλές αρμονικές...

Δεν ξέρω και να το περιγράψω ακριβώς, δεν είμαι drummer, απλά μου άρεσε αυτό που άκουγα πολύ! :D

Απαντήσεις

Trending...

Back