Ναι ειμαι Ελληνας και βγαζω χρηματα απο εδω. Αυτο τι σημαινει?α) και εσυ Ελληνας εισαι νομιζω , ε δω στην Ελλαδα ζης ,απο εδω βγαζεις χρηματα για να ζης (αν οχι εσυ τοτε καποιοι απο την οικογενεια σου).
Δεν ειμαι ματσωμενος. Αλλα πως προκυπτει οτι τους ματσωμενους δεν τους νοιαζει η ντοπια αγορα ? Οι μη ματσωμενοι νοιαζονται εξ ορισμου για την ντοπια αγορα? ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩβ)αν εισαι "ματσωμενος" και δεν σε ενδιαφερει η ντοπια αγορα τοτε παω ''πασο''.
Καλα συγκινηθηκαμε, με την ευσυνειδησια στη φορολογηση τον ΦΠΑ κλπγ)Γιατι να μοιραστης τα κερδη του καθε εμπορου η κατασκευαστη μαζι τα δουλεψατε;;;;;;
Αυτα τα κερδη ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ φιλε μου και οι φοροι καπου χρησιμευουν ναι η οχι;;;;;
Δινουν δουλεια επειδη εχουν αναγκη απο υπαλληλους που κοστιζουν λιγο (για αυτο συνηθως ειναι και νεοι σαν εμενα). Τον αν ειναι Ελληνες οι εργαζομενοι τους με αφηνει παγερα αδιαφορο.δ)επισης οι εμποροι δινουν σε καποιους Δουλεια (κυριως σε ΕΛΛΗΝΕΣ εργαζομενους και μαλιστα Νεους ανθρωπους σαν και εσενα )Αυτοι οι νεοι μπορει να ειναι φιλοι σου η φιλοι μου .
Ηδη εχουν κλεισει καποια μαγαζια και εχουν διωξει κοσμο καποια αλλα.
Εδω συμφωνω απολυτα, αλλα ετσι ειναι το συστημα. Αν πιστευεις οτι βαζοντας το κεφαλι στην αμμο κανεις κατι πασο. Αλλα ψωνιζοντας απο το μαγαζι της γειτονιας δε μπορεις μακροπροθεσμα να εμποδισεις το ΥΠΕΡ ΜΑΓΑΖΟ να το καταπιει. Αυτο θα γινει γιατι ετσι δουλευει το κολπο. Το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο. Απλα.ε)τελευταιο η περιφημη παγκοσμιοποιημενη αγορα ειναι η Προσπαθεια των αγορων και του συστηματος εξουσιας να διαλυσουν την μεσαια Ταξη και να κανουν κουμαντο (οικονομικο )οπου εχουν βαλει ποδι οικονομικο.
Εδω σε εχασα....Και το αποτελεσμα ειναι εδω καποιοι το βλεπουν καθημερινα στις συναλλαγες τους και εδω στην Ελλαδα επειδη ειμαστε και περα βρεχει κλπ
Την φαγαμε και δεν βγαινει ουτε σε 15 χρονια οσοι δε πιστευουν το αντιθετο ειναι μακραν νυχτωμενοι.Αν αυτα που ανεφερα σου κανουν εστω και λιγο ''ΚΛΙΚ'' τοτε θα ειμαι ευχαριστημενος γιατι κατι κερδισες ...Σκεψου το και τα ξαναλεμε με φιλικη παντα διαθεση .
Συμπερασμα (δικο μου) ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ .
Εδω ειναι μια βασικη διαφορα αυτων των εταιριων (bosphorus, istanbul mehmet για agop δε ξερω). Οτι ΔΕΝ εχουν το τεραστιο ευρος ποιοτητας οπως οι μεγαλες εργοστασιακες (zildjian sabian paiste) οπου βρισκεις απο τενεκεδες (pst3 solar κλπ) μεχρι απιστευτα πιατα (ΑΑΧ 2202 signature A K κλπ)cyllocke είπε:Εξαρτάται ποιά σειρά θα επιλέξεις, και οι δύο εταιρίες έχουν πολλές και διαφορετικές σειρές. Εγώ μιλάω για τις φτηνές, μιας και το θέμα είναι κάτι για να ξεκινήσει ο φίλος μας. Οι φτηνές σειρές αυτών των εταιριών δεν έχουν ουσιαστική διαφορά με τα Alpha![]()
προσωπικα μιλουσα για τα Bosporus,που τα ξερω καλα,για Istanbul δεν ξερω...αλλα η Bosporus δεν εχει φτηνα πιατινια.Δεν έχουν όμως μόνο ακριβές σειρές οι Τούρκοι - και δεν είναι όλα τα μοντέλα τους καλά...
Φιλε μαλλον εσυ δε διαβαζεις καλα τι γραφουμε. Εγω μιλησα για bosphorus και istanbul mehmet. οι οποιες δεν εχουν μοντελα τενεκεδες και παραλληλα καλυπτουν ΟΛΑ τα ειδη μουσικης (μη σου πω οτι εχουν και μεγαλυτερη ποικιλια απο τους αλλους). Εσυ εγραψες για καποια agop τα οποια οπως ειπα προηγουμενως δεν γνωριζω.cyllocke είπε:Παιδιά μισό λεπτάκι, γιατί μάλλον μαζί μιλάμε αλλά χώρια συννενοούμαστε... ;D
Κανείς Τούρκος δεν έχει την ποικιλία των μεγάλων εταιριών - φυσικό, από τη στιγμή που δεν έχει τη δυνατότητα παραγωγής μιας μεγάλης βιομηχανίας. Η γκάμα του λοιπόν είναι πιο "μαζεμένη", και στις συγκεκριμένες εταιρίες είναι από τη μέση και πάνω. Μέχρις εδώ, καλά.
Υπάρχει λοιπόν το brilliant Ms-X hi-hat της Istanbul στα 200 ευρώ (το οποίο είναι απλά συμπαθητικό) και το ακριβό της Custom στα 600 (σχεδόν). Αυτό το τελευταίο λοιπόν δεν το φτάνει ΟΥΤΕ το 602 της Paiste, είναι άλλη κατηγορία οργάνου. Όμως εγώ δεν μίλαγα για τα ακριβά μοντέλα. Η σειρά Ms-X π.χ. δεν έχει καμμία σχέση με την Custom, μια δοκιμή θα σας πείσει. Αν βάλετε την Ms-X και την Alpha δίπλα-δίπλα, θα διαπιστώσετε πως δεν έχουν διαφορά (παρά μόνο ηχητικά, στο αυτί του καθενός). Τώρα, αν κάποιος μου πει ότι δεν θέλει να πληρώσει την ετικέτα που λέει Paiste, άλλο αυτό. Δεν έχουν όμως μόνο ακριβές σειρές οι Τούρκοι - και δεν είναι όλα τα μοντέλα τους καλά...
για να μη παρεξηγηθουμε οι μεγαλοι παραγουν φτηνη σαβουρα στις ΧΑΜΗΛΟΥ κοστους σειρες τους ,απο εκει και περα οταν μιλαμε για τις ΑΚΡΙΒΕΣ σειρες ολοι οι κατασκευαστες (τουρκοι,αμερικανοι,ελβετοι,γερμανοι,ιταλοι,αρειανοι.. ;D) παραγουν εκπληκτικα πιατινια , συνηθως σε μια πολυ μεγαλη ποικιλια..... τα οποια απλα ο καθενας επιλεγει συμφωνα με τα γουστα του...Το θεμα ειναι οτι οι "μεγαλοι" παραγουν παρα πολυ σαβουρα την οποιοα μοσχοπουλανε λογω του logo που εχει πανω.
Και καλα κανεις...παρε ομως καμμια ΜΠΟΤΑ της προκοπης αυτη η...20αρα ουτε για floor tom δεν κανει ,δεν εχει 24αρα ο Θωμας να φχαρστηθεις ηχο? ;Dbeeros05 είπε:εγώ την άλλη βδομάδα παραγγέλνω αυτά από το thomann:
SHELL PACK
250090 YAMAHA STAGE CUSTOM 20"X17" BD (x2)
220821 YAMAHA STAGE CUSTOM 10"X08" TT
243712 YAMAHA STAGE CUSTOM 12"X09" TT
258003 YAMAHA STAGE CUSTOM 13"X10" TT
239708 YAMAHA STAGE CUSTOM 14"X12" TT
240389 YAMAHA STAGE CUSTOM 16"X16" FT
HARDWARE
253340 GIBRALTAR GCS-450C ROAD SERIES DRUM RACK
145801 GIBRALTAR SC-GPR46C EINZELROHR
101706 YAMAHA CL945B EINZELTOMHALTER YESS (x3)
164119 YAMAHA CL945LB EINZELTOMHALTER YESS
170406 PEARL CH-1000 BECKEN HALTE ARM (x3)
HEADS
142089 REMO 20" PIN STRIPE CLEAR BASS DRUM (x2)
101037 REMO 10" PIN STRIPE CLEAR
101047 REMO 12" PIN STRIPE CLEAR
101054 REMO 13" PIN STRIPE CLEAR
101063 REMO 14" PIN STRIPE CLEAR
122689 REMO 16" PIN STRIPE CLEAR
EXTRAS
142089 REMO 20" RING CONTROL (x2)
181506 REMO DYNAMO RING SCHWARZ 5" (x2)
151168 REMO FALAM SLAM PAD 2,5" SINGLE (x2)
228980 GIBRALTAR SC-BDHG BASS DRUM REIFENSCHUTZ
το συνολικό κόστος θα είναι 2078.20€