Eπιλογη ντραμς (tama imperialstar 6pieces,meinl MCS 3pc set)

ΜΙΑ ROCK STAR ΚΑΣΑ που εχω ειναι birch .Βεβαια καμια σχεση με τα grandstar που εχω.Την ειχα αγοραση μαζι με μια δικαση rock star η οποια κατεληξε σε ενα στουντιο φιλου μου σαν μονοκαση .

Την εχω απο το 2000 και επειδη ηταν πρασινη ο Μαστρο -Γαβριλος ;D την εκανε κοκκινη για να ταιριαζει με την κασα της grandstar ;D.TO πρασινο ηταν χρωμα(λακα ) δεν ηταν περιτυλιγμα παντως 8).Εμενα παντως και στο στουντιο του φιλου που εχω γραψει με την συγκεκριμενη μου φαινεται καλη .Αν αυτη που βρηκες ειναι η δικαση στην Θεσσαλονικη ειναι σε καινουργια κατασταση δεν εχει παιξει πουθενα (ετσι την περιγραφει στις αγγελιες του noiz) Oποτε μιλα με τον ιδιοκτητη και αν ειναι οπως τα λεει τσιμπα την.

mr περι γι'αυτη λεω....κατα πασα πιθανοτητα..ττο μονο προβλημα,εγω ειμαι αθηνα,και τα τυμπανα θεσαλοννικη ....

Tasos Guilty είπε:
mr περι γι'αυτη λεω....κατα πασα πιθανοτητα..ττο μονο προβλημα,εγω ειμαι αθηνα,και τα τυμπανα θεσαλοννικη ....
μην κολλας σε λεπτομερειες αφου αμα σου μπει εσενα κατι στο μυαλο..  ;)

Tasos Guilty είπε:
Ρε συ αμα εχεις τα λεφτα ολα γινονται .Δεν ειναι προβλημα η θεσσαλονικη 120 ευρω βενζινα ειναι και 14 ωρες ταξιδι χαλαρο η 10ωρες στα γρηγορα με 140 ευρω βενζινη .Η ΣΤΟ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟ ΕΝΑ 80ΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΑΛΕΡΕΤΟΥΡ (ΠΑΛΙ ΕΣΧΙΣΑΝ ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΟΥ ::))Αφου εισαι μικρος ψησε τον πατερα σου να σε παει (αν εχεις τα λεφτα βεβαια) ;D

αμα ειχα λεφτα τωρα δεν θα ημουν εδω,αλλα καραιβικη,μπαλι,ντουμπαι.... ;D..δεν ειναι και ευκολο να παμε θεσ/νικη...εχει και δουλεια ο φαδερ!!ισως με καποια μεταφορικη εταιρεια...

μ ειπε αυτος π εχει την αγγελια οτι ειναι απο μαονι..ειναι καλα ξυλα?λεει για μεταλ/ροκ ειναι αρκετα καλα...

οτι ειναι απο μαονι..ειναι καλα ξυλα?λεει για μεταλ/ροκ ειναι αρκετα καλα...
Τωρα μας ρωτας να σου απαντησουμε στο ΑΙΩΝΙΟ ερωτημα του ΝΟΙΖ..δηλαδη...

Μαόνη καλω για μαιταλ φιλως? ;D

@tasosguilty:Περιεργο που λεει οτι ειναι μαονι ,καλυτερα ρωτα μερικα πραγματα οπως α)απο που την αγορασε και διασταυρωσε με την Αντιπροσωπεια (τριμης) αυτα που θα σου πει

β)ΡΩΤΑ ΤΙ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ (ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ)και ψαξε να δεις αν οντως ειναι μαονι.

Στο φιναλε ομως αν σ'αρεσει ο ηχος της μην το σκεφτεσαι τσιμπα τη αλλα πρωτα ακουσε τη επι τοπου.

δεν ρωτησα αν ειναι καλα για μεταλ και ροκ...ρωτησα αν ειναι καλα σα ποιοτητα..σαν ντραμμερ που ειμαι παιζω ολων των ειδων μουσικης,δεν εχω καποιο προβλημα...απο δημοτικα/λαικα μεχρι κλασικο χεβυ μεταλ....απλα θελω να μαθω για την ποιοτητα των ξυλων...

Υπαρχουν καμμια....50αρια ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ειδη μαονιου.....οποτε δεν τιθεται θεμα..ποιοτητας αν δεν τα ακουσεις..(υπαρχουν και παμφθηνα τυμπανα απο "μαονι" και πανακριβα τυμπανα απο μαονι)

Γενικα το μαόνι εχει απαλο και μπασομεσαιο ηχο και vintage προσανατολισμο (δεν εχει δηλ.τον μοντερνο ηχο που εχουμε συνηθισει τα τελευταια 20 χρονια και σιγουρα ΔΕΝ κανει για metal) και σπανια θα βρεις τυμπανα εξ ολοκληρου απο μαονι (οπως και ολα τα vintage drums που αγαπαμε συνδιαζεται συνηθως με poplar)

Tα τελευταια 2 χρονια που ο παλιακος ηχος των vintage drum εχει ερθει παλι στη μοδα εχουν βγει μερικα φανταστικα (και πανακριβα) set απο μαόνι

Αυτο ειναι το καλυτερο που εχω ακουσει (in fact ειναι και τα καλυτερα ντραμς που εχω ακουσει σε ολη μου τη ζωη)

μια κασα ,ενα τομ και ενα βαθυ θα σου κοστισουν μονο 3000 ευρω.

αμα ειχα 3 χιλιαρικα,ταξιδια θα εκανα...τελως παντων..ευχαριστω για τις πληροφοριες...δεν ειμαι διατεθιμενος να δωσω τοσα λεφτα,δεν ειμαι εππαγελματιας,ενας 17 χρονος ντραμμερ ειμαι που γουσταρει να παιζει μουσικη με παρεα και να κανει συναυλιες...ενα μετριο/καλο σετ θελω..ουτε πολυτελειες ουτε κατι παραπανω απο αυτο που ειμαι....οταν θα εχω δικο μου εισοδημα θα τιναξω την dw στον αερα,τωρα την παλευω με κανα μεροκαματο και την βοηθεια γονιων...εχω καιρο μπροστα μου..

Σου ξαναλεω λοιπον οτι αφου  δεν εχεις λεφτα μεινε με τα drums που ηδη εχεις, ολα τα φτηνα τυμπανα ειναι πανω κατω τα ιδια,βαλε τους καλα δερματα και κουρδισε τα σωστα και θα εχεις αξιοπρεπη ηχο.

Αφου εχεις και πολυ καλο ταμπουρο (το Jordison ειναι θαυμασιο ταμπουρο και καλυπτει πολλα ειδη μουσικης,οχι μονο μεταλ) θα σου προτεινα να πας στο επομενο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ παραγοντα ηχου δηλ.στα ΠΙΑΤΙΝΙΑ (ξεκινωντας φυσικα απο το Α & το Ω που ειναι τα hi hat)& αφου παρεις και καλα πιατινια ΜΕΤΑ να παρεις κασα και τομς. 

ντραμς εχω...της pearl(chad smith signature kit,κατα πασα πιθανοτητα σειρα export)...απλα ηταν μια ιδεα στο μυαλο να αγορασω αλλα...θα δειξει ο χρονος και η τσεπη τι θα γινει τελικα...

Γεια σου Τασο !

Παιζω σε Imperialstar καθε μερα τα τελευταια 5 χρονια. Ειναι πολυ αξιολογο σετ για starters με την εννοια οτι δε θα δωσεις πανω απο 1000ρι για πρωτο σετ και για καποιον που δεν εχει τρελες απαιτησεις απο τον ηχο, δηλαδη ειναι πιο πολυ σετ σπιτιου παρα στουντιο. Το upgrade δε θα ειναι τοσο σημαντικο. Στη θεση σου θα περιμενα να μαζεψω κι αλλα χρηματα προκειμενου να παω σε κατι ανωτερο της Imperialstar.  Επισης πριν παρεις οτιδηποτε ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ !

Καλημερες :)

στουντιο?  :-\  για σπιτι το θελω,δεν προκειται να ασχοληθω επαγγελματικα(προς το παρον) 3 χρονια παιζω...απλα για προβες,τζαμαρισματα αντε κανα live με τη μπαντα μου...δεν θελω κατι τρελο..ουτε αρχαριος ειμαι,ουτε προχω...κατι semi-μεσος...

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back