Επιλογή ditortion και πεταλιέρα

ginargiros

Μέλος
Πόντοι
38
Καλημέρα! Λοιπόν, θέλω να αγοράσω ένα καλό πετάλι distortion. Σκέφτομαι να πάρω το TUBEMAN 2 της Hughes & Kettner.

1: Έχει ακούσει κάποιος σχόλια για το συγκεκριμένο πετάλι?

2: Θέλω να το συνδέσω πρίν από την πεταλιέρα μου(digitech rp 2000), υπάρχει πρόβλημα αν το κάνω αυτό?

To tubeman 2 δεν ειναι πεταλι distortion αλλα πεταλι προενισχυσης/Overdrive.

Παντως αν το συνδεσεις πριν την πεταλιερα σου δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Έστω και σαν preamp. Το έχεις ακούσει? Θα πρότεινες κανένα άλλο? Για ροκ καταστάσεις...

Οχι δεν το εχω ακουσει δυστυχως.

Ολα τα πεταλια fuzz,distortion & od για ροκ καταστασεις ειναι! :lol: :wink:

Θα βοηθουσε παντως αν μας ελεγες το βασικοτερο δηλ. με τι ΕΝΙΣΧΥΤΗ παιζεις & με τι κιθαρα.. :wink:

Γενικά μου αρέσει η ήχος των Fuel (αν έχεις ακούσει ποτέ). Δηλαδή να έχεις αρκετή παραμόρφωση αλλά όχι τζιτζικίλα

Αν μενεις Αθηνα ,το εχει ο Λογοθετης...παρε την κιθαρα σου και ακου το,δεν εχεις να χασεις!

Οπα...νομιζω οτι ειχα βρει καπου ενα video χμμ.....

http://www.youtube.com/watch?v=2zoPkWSQk_E

Ο τυπος εχει τελε βεβαια ,που εχει χαρακτηριστικο ηχο....να υποθεσω οτι εχεις διπλους μαγνητες?

Έχω 2 διπλούς...

Βέβαια το Tubeman με βολεύει επειδή έχει και καθαρό κανάλι όπως και δυνατότητα direct recording

Έχω ακούσει κανα 2 κομμάτια.Νομίζω το Rat που λέει ο φίλτατος Zakk will do the trick :wink:

επειδη ειμαι κατοχος του rat, θεωρω οτι ειναι το απο τα πιο vintage distortions. δεν νομιζω να κανει για πολλα γκαζια, η τουλαχιστον για συγχρονα γκαζια..

ενα πραγματικα vintage distortion ομως που ειναι πραγματικα "κακο"(δλδ πολυ γκαζιαρικο..) ειναι το electroharmonix big muff :wink:

Επισης μια ικανοποιητικη προταση για τον ηχο που αναφερεις ειναι το

Ibanez Smashbox (Tone Lok SM7). Αρκετα οικονομικο και πολυ "βρωμικο"...

Επισης μια ικανοποιητικη προταση για τον ηχο που αναφερεις ειναι το Ibanez Smashbox (Tone Lok SM7). Αρκετα οικονομικο και πολυ "βρωμικο"...
Δε θα το προτεινα προσωπικά.με σημείο αναφοράς τους Fuel που είπε το Rat θα τον φέρει πιο κοντά.Το SM7 έχει πλαστικό ήχο τύπου Metal Zone.Έχει πιο παλιομοδητικο ήχο :wink:

Αύριο θα πάω να ψάξω λίγο τα πετάλια αν και με βλέπω να παίρνω το Tubeman. Στο harmony central είχε πολύ καλές κριτικές

παρεπιπτοντως μια και προσφατα αγορα το ενα και δοκιμασα το αλλο.......συνιστω ανεπιφυλακτα MI AUDIO CRUNCH BOX (το καλυτερο low-high gain marshall σε πεταλακι) και mi audio tube zone............

Μπορεί να τα κοιτάξω και αυτά. Απλά έχω βρεί το Tubeman στα 250 ευρώ και για αυτό το σκέφτομαι.Το μόνο πρόβλημα είναι οτι ακόμα και η ίδι η Hughes & Kettner δεν το συνιστά για να το συνδέεις σε ενιχυτή(αν και στον δικό μου το είχα ακούσει και ηταν πολύ δυνατό)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back